Imaginatie debordanta !!
Scufita rosie ne spune o poveste !!
Ce parere aveti ?
http://www.youtube.com/watch?v=miv-ZEmwtVg
Raspunsuri
LauraNicole spune:
Doamne cat e de dulce si ce serios povesteste ea!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ionescu.cris spune:
Da !!! Este foarte dulce si plina de seriozitate . Am impresia ca in ochii ei fiecare dintre noi ne regasim copilaria .
Am aflat ca a pregatit deja un clip pentru UNICEF ;
In mesajul ei se adreseaza copiilor si parintilor , rugandu-i sa colecteze carti cu povesti si benzi desenate pentru copii din Afganistan , care nu au avut niciodata ocazia sa tina in maini o carte de colorat sau cu povesti !!
Desi nu se stie prea mult despre adresa , sau numele real , parintii si-au dat acordul ca "Scufita Rosie " sa ajute la colecta de carti !!
kay spune:
dementiala !!! se uita S la ea, o aplauda, danseaza cu ea !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
sinzi_ana spune:
Noi suntem de mult fanii Capuchei!!! E superba!!!
Mai multe cu ea puteti vedea aici:
http://vimeo.com/user115775/videos
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
kay spune:
eu am vazut azi toate video de pe vimeo, impreuna cu S... superb !!! un copil cu adevarat fericit ! am mai vazyt un copil la fel de fericit in parc in Kiseleff, in Bucuresti . era american...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."