Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Motana, mersi de aprecieri, aia e cea cu tipar propriu. Cealalta cu tipar de pe net (http://sewityourself.googlepages.com/) a iesit mai mare, dar am mai si adaugat un pic pe ici pe colo; acu depinde cum se aseaza pe "noi", inca nu stiu care sa fie mai potrivita marime si forma, pana una alta fie-mea s-a pus stapana pe aia care e gata... oricum trebuie s-o spal. Cat despre priceput, la mine e o intreaga istorie in urma. Asta are si instructiuni cred, nu stiu cat sunt de clare ca eu n-am avut nevoie, stiam ce am de facut. Eu am bid ieri pe ebay pe un wrap, dar nu m-am agitat prea tare din cauza culorilor, asa ca s-a dus cat am fost la dr. Mai vezi si pe acolo mai gasesti lucruri daca zici ca la voi nu sunt chiar multe.

Dar stii cum e cu toate astea pt bebei? Sunt articole care se pot toate inlocui cu succes cu ceva ce se gaseste deja in casa. Orice perna e buna la o adica in loc de perna de alaptat, orice scutec se poate rula sa tina bebele proptit, orice scutec se poate folosi la swadling, orice recipient sau chiuveta se poate folosi ca vanita de baie, orice prosop de bumbac se poate folosi sa il scoti pe bebe din baita, majoritatea sunt doar variatiuni la chestiile pe care tu le ai la indemana deja, cu eticheta, un pic de design, marketing si-un pret pe masura. Ok, asta nu inseamna sa nu le cumparam, doar ca nu sunt vitale, ci asa, pt placerea si comoditatea noastra.

Alina, acum am vazut ca ai mai editat, cool, mai multe idei! Pe mine nu ma duse capul ce keywords sa bag pe-acolo sa caut...

Noapte buna si buna dimineata!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza ceva ceaiuri pt insomnii se pare ca nu scap nici de data asta de ele si nici un bebe de aproape 11 luni nu e in stare sa ma oboseasca
am senzatia cand ma duc sa ma culc ca ma sufoc si stau tot timpul cu gandul asta si dimineatza adio somn de pe la 3 4 5
noaptea e linistita la noi toata lumea doarme inafara de mine
help

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Aniasip,si eu adorm ff. greu mai nou,mi-e somn dar imi simt toti muschii incordati(desi ma maseaza al meu in fiecare seara),nu imi gasesc locul,ma tot foiesc in pat pana imi sare somnul.....Cica ar fi bun ceaiul de tei cu miere,la mine nu a avut nici un efect.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 31+AMR 10 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, zmeurici dragi!
Azi m-am bucurat ca sunt in concediu, cand m-am trezit prima data pe la 7 si ceva si am putut sa mai dorm pana la 8 jumatate...Si culmea, azi noapte cand am fost singura (sotul fiind plecat intr-o delegatie), am reusit sa dorm, culmea, si cu el langa mine am insomnii. L-am intrebat la telefon daca a dormit bine si a dormit si el de data asta, hihi. Dar sincer, prefer sa nu dorm si sa-l stiu langa mine...
Am baut cafeluta cu voi, ca nu se poate altfel, si-mi fac planuri pe ziua de azi.
Aseara la culcare ma durea spatele jos, ca la ciclu, si mi s-a facut teama, stiu ca nu e voie sa te doara spatele in felul asta, asa te doare cand intri in travaliu...dar se pare ca nu a fost nimic, probabil ca m-am fortat eu ieri cu treaba, m-am aplecat de multe ori, am stat ghemuita, poate de la asta...
Ma tot uit la ce pernute faceti voi si multe alte chestii...ma uit ca matza-n calendar. In primul rand nu m-as pricepe in veci sa le fac eu (mqqm, bravo, te admir ca stii sa le faci singurica, e lucru mare
!), in al doilea rand inca incerc sa-m inchipui cum ar trebui folosite .
Azi ma duc si eu pentru prima data la sala la gimnastica pentru gravidute, sper sa ma ajute sa dorm mai bine noaptea.
Va huguiesc cu drag, sa aveti o zi minunata si insorita!

Iulia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

saluti!

Eu as face perne, dar nu stiu ce umplutura /de unde ...
La prima sarcina am facut aparatorile la patut, pe care le am si acum, iar ca umplutura am folosit vata, gasisem de cumparat un val. L-am asezat in strat subtire si ...a ieist setul pt patut. Eram asa mandra de realizarea mea!

Am masina de cusut, si un pic de timp...parca ma mananca degetele se ma pun un pic la treaba! MQQm super tiparul si instructiunile, le-am salvat. Chiar daca nu voi alapta, cred ca va fi util pt bb cand va papa(chiar si biberon )

Motana mi-a placut infasuratorul!
Alina multumim de informatii! Ce bine ca ai atatea produse la indemana!

Cri mami de Ale ( 2003) & +23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motana

De "infasuratorul" www.kiddopotamus.com/p_swdl_123.php" target="_blank"> asta ce perere aveti?
mQ, am gasit "reteta" dupa cum se face si homemade, daca tot esti experta si te intereseaza, il pun pe mail. Mie mi se pare complicat , desi daca nu se baga cineva sa mi-l cumpere poate ma fac criotoreasa.

29+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

da` de ce vrei sa "infasori" copilu` in ala?
eu una nu mi-as pune bebelina in ala,cum se mai misca?trebe sa dea si ei din manute nu?
niciodata nu am fost de acord cu infasatul,nu stiu de ce dar nu mi se pare corect fata de copil,mai ales ca asa frumos dorm cand sunt micuti cu manutele pe sus,se intind,iti vine sa ii mananci

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Buna dimi si de la noi,
felicitari fetelor care pot si au rabdarea sa faca chestii in casa, eu nu stiu , nu ma pricep, asa ca o sa cumpar.
Ma uit si citesc pe la voi ca va treziti noaptea sa mergeti la toaleta, eu nu stiu daca m-am trezit de 4 ori toata sarcina - si apa beau, dar eu de obicei nu ma trezeam sa merg noaptea la toaleta, probabil ca sunt norocoasa. De fapt nici ziua nu merg foarte des, mai des ca inainte dar nu foarte.
Bbelina va saluta si ea de zor, s-a trezit cu chef de joaca azi, sa o mananc eu de draga ce imi e!!!!

viitoare mamica fericita!!! 27+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi!
vroiam sa va zic ceva de bebe daca sughite in burta,cica se deshidrateaza,trebe de baut mai multa apa,lichide.asa mi-a zis cumnatu` care e medic.
pe Melissa nu am simtit-o niciodata sughitand,dar pe Ebonee mereu si beam rapid un pahar doua de apa si ii trecea instant.

felisitari mamicilor care va pricepeti sa faceti lucrusoare din astea acasa,eu una sunt varza,abia de stiu sa cos

va pup,sa aveti o zi minunata

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

Cat de mult am avut de recuperat :) adevarul este ca nu am mai reusit sa intru cam de o saptamana pt ca ne renovam tot apartamentul si tragem tare ca sa fie gata cat mai repede pana vine bebelina noastra

Steadya vroiam sa-ti spun, chiar daca e cu intarziere ca si cu mine doctorul nostru (pt ca si eu voi naste cu Dr. Lemnete) se poarta la fel, cateodata ma cam ingrijorez ca poate nu e destul de atent, dar sunt sigura ca e un doctor bun pt ca altfel l-as fi schibat :) am vazut ca avem aproape si acelasi DPN cine stie poate ne intalnim pe acolo

Mai am o intrebare...mai este cineva care are gradul de maturizare al placentei de 2 spre 3 la 26 de saptamani? ca eu m-am cam speriat un pic...mai ales ca mi-a zis doctorul sa nu mai mananc toate prostiile si ca m-am ingrasat cam mult ( 6 kg in 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Si eu aveam exact aceeasi parere despre infasat, apoi am auzit ca cel putin la inceput de tot e util pentru bebe sa fie din cand infasat, pentru ca e mai aproape de mediul din care a venit, unde nu avea loc sa se miste. Am o prietena care abia a nascut si-l tinea infasat mai ales dupa ce manca (nu strans ca o sarma, asa, mai lejer). Spunea ca se mai sperie si da tare din maini si din picioare, si daca il infasa in chestia aia se linisteste foarte repede.
Acum...la cata experienta am eu..(adica zero), nu stiu ce sa zic, poate depinde de la bebe la bebe, mamicile cu experienta poate ne zic cum a fost la bebeii lor.
In legatura cu mersul la baie...oho...e activitatea mea preferata
. Si noaptea de cel putin 2 ori...si in timpul zile nu va mai zic. Ma mai intreaba sotu unde ma duc si zic ca la baie si el uimit...pai abia ai fost!
Oh well...si am auzit ca o sa fie si mai "distractiv" in ultimele saptamani cand coboara bebele in pelvis...cred ca ne mutam la baie...
Pup!

Iulia 30+

Mergi la inceput