Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
No suntem bine, profitam de vacanta. Ieri i-am luat ceva hainute lui bb, ne-am mai uitat de scaun auto pt. Marco si accesorii de la Chicco pt. mine si bb. Cred ca renuntam la Quinny. Imi pare asa de rau...da sincer e mult sa dam 20 mil. pe un carucior, mai ales cu criza asta. am 2 carucioare aproape noi de la Chicco si mai bine de banii aia ii mai cumpar altceva lui bb.
Vineri dim. plecam devreme spre casa, ne oprim si in Viena la magazine si la Toys.
sper ca sunteti bine toate, nu am citit din urma...merg sa-mi trezesc pustiul ca deja si-a facut de cap.
_
Gio28+ si Marco(06.01.2006)
poze
PatriciaArdeleanu spune:
giova, shopping placut si vacanta frumoasa cita a mai ramas si drum bun inapoi spre casa!
Patricia s26 si Rebecca 05.02.2005
noce spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motana Ok, acuma va intreb pe cele care iau Omega 3: CATE GRAME SE IAU PE ZI? pls pls ziceti-mi si mie, caci am citit raspunsuri variate.. ca pana la 300 gr sau ca 100 gr. Pe cutie scrie ca 2 tablete a 120 gr.. deci ar fi 240 gr pe zi. Fetele de la dr. Tutunaru, voi luati, nu? Paraca asa imi aminesc eu ca el recomanda. Multumesc. 29+ Daria Alessia "Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld |
Motana, eu iau Bio-Marin Plus, uleiul de peste recomandat de Tutunaru (am aflat de la fete) si o capsula are 500 mg. Eu am luat una la doua zile ca sa fiu sigura ca nu exagerez.
Doctorita mea a zis ca pot sa iau linistita orice omega 3, asa ca am mai cumparat niste capsule de la Walmark tot de 500 mg, n-am gasit concentratie mai mica. Pe cutie scrie ca doza pt un adult e de 3 capsule zi, eu o sa iau tot una la 2 zile, dar cand termin Bio-Marin Plus.
28+
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
meleea spune:
http://idealbebe.ro/philips-avent-niplette-corector-pentru-mamelon-p-1159.html am gasit asta pt sfarcuri neformate ,a folosit cineva?
Meleea 28
noce spune:
Fetelor,
vorbeati de separatoare, aparatoare si alte chestii de genul, de care pana acum nici nu stiam ca exista.
Noi in primele 2 luni vom folosi un landou ca sa faca bb nani. Fara carut, doar cosuletul, pe care il luam imprumut de la o prietena, pentru ca al nostru carut e simplu, fara scoica, fara landou.
Si vom putea pune acel landou oriunde, inclusiv in pat intre noi, daca va fi nevoie. Are marginile tari si sigur nu ne vom urca pe bb in somn. In plus in primele luni am auzit ca trebuie sa doarma intr-un loc mai mic, astfel incat sa se simta putin inghesuit ca in burtica mamei.
Pentru alaptat am doar canapeluta mica din camera care va fi a lui bb sau canapeaua mai mare din sufragerie. Am inteles ca e cel mai comod si pentru mama si pentru bb sa stea intinsi in pat (probabil e bine si ca sa nu se invete bb in brate).
28+
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
sanziana spune:
Mqqm ce draguta esti tu! Eu una am trecut de faza cu revolta si nici nu am putere sa ma lupt cu sistemul. Si nici nu vreau, vreau timpul care il am pentru copii, familie si pentru mine. Sunt bucuroasa ca pot sa cumpar aceste imunoglobuline, ca acum spre deosebire de acum 3 ani mai stie lumea de ele, ca se aduc in tara (tb vazut acum si daca sunt cele care ne tb noua ca sunt farmacii care le vand pretinzand ca sumt imgb si de fapt sunt vaccinuri - asta e pluralul?), ca nu tb sa fac tot felul de smecherii ca sa le cumpar din strainatate ca data trecuta si sa fac tot felul de improvizatii sa le aduc in tara in anumite conditii.
Ma revolta ca nu stiu cum m-am imbolnavit, ca nu stiu cand, ca e atat de multa lume infectata si multi nu stiu (la toti cunoscutii mei le-am zis sa isi faca markerii hepatici), ca stai asa in asteptare si ca nu stii ce urmeaza. Imi fac analizele de 3 ori pe an si de fiecare data ma bucur ca sunt in parametrii normali. Uite na, ca am inceput sa plang...
Adevarul ca aceste imgb nu protejeaza copilul 100% si de aceea cred ca nu sunt obligatorii si ca e problema ta daca vrei sa ti-le cumperi sau nu. Sunt mai mult pentru linistea ta ca parinte sa stii ca ai facut tot ce a stat in puterea ta sa iti protejezi puii.
Cam asa sta problema ...
Sanziana 23 +si Codrin Marius (15.08.2006)
blanca000 spune:
Dormiti fetele...? Sau trimestrul 3 e greu si nu maia veti chef de stat la calculator?
Eu pe aici prin trecere sa vad ce faceti si cand colo..pustiu...
Ma duc sa pregatesc niste paste bolognese (de fapt mai mult sotul ca e specialitatea lui). Desert am : tarta de la Ikea sau inghetata....
Si daca tot zic de bucatarie ma laud cu o supa cu galuste delicioasa..a doua din viata mea..facuta acum 2 zile..dar la care am uitat sa bat albusul separat pt galuste asa ca au iesit mai mici..dar bune si moi..
Pe cantar nu ma urc decat sambata cand schimbam saptamana..poate vad 10 kg ca albesc...si asa am vazut la fire albe prin par..ca deh! cu vopseaua mai rarut la 2 - 2.5 luni si vopseaua asta fara amoniac tine ea dar nu pe firele albe...
Hai ca mai intru sa vad daca ati aparut..
28+ Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Aaaa..am o intrebare...cum stati cu vezica ? Eu trebuie sa merg la baie super des.la 10-15 minute, si fac domle' nu ma incurc....O sta bebita pe vezica?
Ca tot e intoarsa ea cu caputtul in jos si poate preseaza pe acolo..sau asa e in trim III cu pipi asta ?
28+ Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
eumada spune:
buna seara fetele
noi crestem,avem arsuri care nu trec cu nimic si care dureaza de o saptamana deja..
la 23 saptamani si 3 zile aveam 700 gr, adica vineri la morfofetala suntem grasunica bine si perfecta...multumesc lui dumnezeu.
Si blanca sa stii ca si eu ma duc des la baie in special cand joaca tontoroiu pe vezica mea.Atunci simt ca ma scap pe mine.In rest mediu de vreo doua trei ori pe noapte..
Sunt fericita ca dumnezewu si-a intors fata si la mine sifetitza mea e sanatoasa,doamne ajuta in continuare.
Sa aveti grija de bebeii vostri,si de voi
Madalina 24+Eva-Maria
CriPOD spune:
Ma bucur, eumada ca e bine si esti optimista!
Alina, pai asta tot caut eu pe net si nu gasesc info, ma ajuti, please? Cica puful asta din pernele canadeze e sterilizat, dar asta pt alte chestii. Si am vazut ca se si vand perne umplute cu asa ceva, pretul lor cam de 3 ori mai mare ca la alea umplute cu polyester de ex. Eu m-am gandit sa nu transpire la spate si am incercat sa fug de plastic, sa stau pe materiale naturale, am eu un fix, sa ca pana a fost gata eram 100% ca asta e varianta perfecta. Interiorul pot sa-l schimb oricand cu altceva, nu-i bai, de asta intreb. Poate bumbac? Oricum, eu nu vreau sa-i pun perna sa doarma pe ea, doar asa pt alaptat si proptit.
Crixia, nu stiu in ro unde gasesti umplutura, aici e la raioanele de textile si mercerie, iar bobite de-alea, daca ai noroc de un animalut plusat umplut cu bilutze sau de un bean-bag, ai rezolvat problema, scoti de-acolo.