Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Cornelia,La multi ani! pt Stefan,sa creasca mare,sa fie sanatos si cuminte!Gata petrecerea?

La multi ani! pt Andreea si Nusy,sa fiti sanatoase si sa aduceti pe lume copii frumosi si sanatosi!

Sanziana si Cornelia ,ma speriati!
Chiar ma gindeam mai demult ca imi va pune baiatul rabdarea la grele incercari,fata imi e prea cuminte,silitoare,ordonata si nu se poate sa ai de doua ori acelasi noroc,nu?.
Bine,si la noi sunt destule mofturi la mincare dar seamana cu mine,si eu sunt mofturoasa asa ca eu am invatat-o .

Pooh,mai tii minte de la cite sapt auzi sughitul?Eu o incep miine pe 27,tu esti cu o luna in fata.

Fetele,vedeti ca Ikea are dimensiuni proprii la lenjerii si aparatori de pat.In timp ce pe-aici toate patuturile standard de lemn sunt 70/140,ei au 60/120 deci aparatorile sunt mai scurte iar cearceafurile cu elastic is cam mici.
Eu caut niste decoratiuni pt camere de baieti,nu vreau bordura ci altceva.Oare ce le plac baietilor?
In afara de Winnie nu am vazut decit pirati sau masini.

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara burtici

motana,la ce foloseste separatorul ala?pui bebe in el?de ce?am mai vazut dar inca nu m-am luminat ptr ce e exact.
e faina faza cu pisica

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

PATRICIA, am luat nospa dar nu au trecut durerile decat pe la 6 dimineata,acum nu ma mai doare ,cred ca si-a facut loc si m-a lasatin pace sper ca asta a fost tot.
Cred ca vin si eu la intalnire dar nu stiu sigur sa vad programul.

Meleea 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

BUNA DIMINEATA , nu m-a durut niic in noaptea asta , cred ca baiatul meu si-a facut loc (parca mi-l inaginez ca o baba la coada la bilete la statiune dand din coate).
nu conteaza ca dorm putin, importamt e sa dorm . nu m-as fi trezit inainte la ora 6 nici moarta , poate doar daca eram la mare .
oare bebe isi pastreaza programul si dupa nastere ,ca al meu e cam nocturn si ziua se odihneste .
cateodata ,dupa cate o zi in care nu ma simt bine ma gandesc ce norocoasa sunt ca nu sunt bolnava, si ca nu realizam ca cea mai importanta e sanatatea.
si multa sanatate la mamici, bibici si tatici!

Meleea 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna dimineata mamici.va invit la o fierbinte si buna....se pare ca e bine sa te mai vaiti din cand in cand,pt ca ieri dimineata ma plangeam ca nu`i gasesc hainute lui bebe usor,iar aseara....le`am insirat pe toata canapeaua..le voi face si niste pozici cand voi avea timp -cred ca maine-sa vedeti ce lucrusoare frumoase....una si una.sunt foarte fericita,mai ales ca mare lucru nu mai avem de luat.
din pacate,oricat de mult as vrea sa ajung si eu in buc pe 16 nu am cum pt ca lucrez.mi`ar fi placut sa ne vedem insa....voi fi doar cu gandul alaturi de voi.
noi mai suntem putin raciti,mai rau e ca a racit tati rau de tot.ieri saracul a plecat mai repede de la servici pt ca se simtea foarte rau.groaznica raceala pe bune.
eu una sper sa nu avem treaba cu bebitza.sa speram ca va fi cumintel,chiar daca in burtica numai cuminte nu e.aseara mama mea zicea ca voi vedea eu cand nu voi dormi noaptea,o voi chema pe ea sa ma ajute pt a prinde putina odihna,dar eu tot sper ca nu va fi asa,ca va fi un picut mai greu la inceput,iar apoi....ma incurajez singura...hehe....la cat de rea sunt eu de somn mi`e putin frica.
acum va las,iar am marea dilema cu ce sa ma imbrac,bine ca nu mai am mult de mers la servici si pot da atacul la tricourile lui tati care sunt mai mult decat ok si pe care i le`as lua inca de pe acum.opaaa,s`a mai trezit cineva....va zice buna dimineata pt ca da din manute.
mai am o intrebare.mai are cineva lichidul amniotic aproape de limitA superioara sau la limita?eu ma tot gandesc la asta si n`am liniste.va pupic.pe maine

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!Si eu tot la o cafeluta.....A,am baut si o cana de lapte,ce bine mi-a cazut......eu nu prea ma inteleg cu laptele,chiar nu stiu ce mi-a venit azi....sau lu' bebe,mai bine zis......Alina,bebelusul sughite cam de vreo 3-4 saptamani...Deci cam tot acolo esti si tu....acum a lasat-o mai moale,dar la inceput aproape zilnic,cand ma puneam in pat seara,il simteam.....Mi-l si imaginam cum sta el in burtica si haccc-haccc-haccccMamici de baieti,ma cam speriati si pe mineSi fetita mea a fost destul de cumintica,ascultatoare,acum toata lumea zice ca e vremea sa am un baietel nazdravan.....uofff....sanatos sa fie....Un singur lucru va fi cu siguranta mai usor cu ei.....pieptanatul....Fiica mea are parul lung,buclat,in fiecare dimineata e un cosmar pana ii fac o freza care sa-i si convinaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 31+AMR 10 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

danielle, da e ca sa il pui pe bebe acolo, sa nu se rostogoleasca, pericol de sufocare etc, cred ca se simte si mai bine "incadrat" asa, caci am auzit ca daca e prea liber in pat cum ca nu are siguranta. Si daca e sa doarma intre mine si sot, eu zic ca e bun si pt. noi, sa nu ne duceam prea mult peste copil, desi cred ca instinctul te face mai atent, nu dormi chiar asa ca o buturuga si nici nu te sui pe copil. Oricum, e trecut ca reduce SIDS, deci cred ca e ok. Imi place mult mai mult ala pe care l-a dat mQQm, dar pe aici nu am vazut, de aia am luat asta acu'.

Daca vrei sa inlocuiti servetelele umede, uitati aici o reteta facuta in casa, eu am de gand sa caut tot felul de chestii de astea, imi si place sa folosesc asa mai natural si din cate am citit se face si economie destul de mare.
De fapt eu si pentru mine imi fac scrub, si demachiant si "cosmetice" in casa, din uleiuri si produse cat mai naturale, e cool.

La reteta data se poate adauga si "tea tree oil" nu stiu unde exact se gaseste la noi, eu iau de pe net. E un bun antibacterial. Sau, in loc de apa de exemplu se poate pune ceai de musetel, calmant.
Cica e garantat: bebe nu se irita deloc din cauza scutecelor, eu abia astept sa fac. Si daca nu aveti chef sa folositi un rol de hartie, pur si simpli solutia se pulverizeaza pe un material care se poate refolosi.

Ok, acuma va intreb pe cele care iau Omega 3: CATE GRAME SE IAU PE ZI? pls pls ziceti-mi si mie, caci am citit raspunsuri variate.. ca pana la 300 gr sau ca 100 gr. Pe cutie scrie ca 2 tablete a 120 gr.. deci ar fi 240 gr pe zi.
Fetele de la dr. Tutunaru, voi luati, nu? Paraca asa imi aminesc eu ca el recomanda.
Multumesc.

29+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Flosideea,ai grija de tine/de voi,poate scapati mai usor.....Motana,e mortala pisica ta in separatorul pt. bebe.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 31+AMR 10 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

NEatza si de la mine, tot la o ,

ma ia cu emotii cand va citesc cat de aproape sunteti d etermen unele dintre voi si cand povestiti de bbelusii dinainte, Doamne cate sentimente ma incearca!. Cred ca toate mamicile care sunt la prima sarcina de-abia asteapta sa vada ce si cum: ce fel ni se va schimba viata fetelor!!!

Bebelina mea creste pe zi ce trece, dupa durerile de duminica am ajuns si eu la concluzia ca probabil s-a mai marit uterul ca sa isi faca loc bbelina....draga de ea. Acum e mai mare clar , o simt altfel cand doarme mai ales caci se aduna, se gheia o pauzaste ea intr-un fel de nu mai pot de dragul ei. Abia saptamana viitoare merg la control si de-abia astept sa o vad caci tare mi-e dor de ea sa vad cat a mai crescut si ce mai face zgubilitica.

Altfel, sa stiti ca va citesc zilnic, chiar daca nu sccriu zilnic.

la mamici, zmeurici si tatici!

viitoare mamica fericita!!! 27+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

La mesajul anterior apare o greseala de nu pot sa o explic, am corectat-o de 2 ori
Nush ce are siteul asta, daca vi s-a intamplat vreodata : eu scriu se face ghem (dar verbul aferent) si apare se gheia o pauzeste!!!!!! Si la mesajul asta la fel!!!!!!!!!!

viitoare mamica fericita!!! 27+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput