Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
steadya spune:
se mai confrunta cineva cu asa numitul "prurit de sarcina"? Eu iar am un episod de mancarimi in seara asta...e groaznic, se pare ca cremutele si uleiurile nu mai fac fata iar cu igiena am devenit oricum maniaca in sarcina- ma mananca cand mainile, spatele, picioarele, ceafa, fata, urechile...cred ca deja e pe sistem nervos ca doar nu mi se intinde pielea pe tot corpul in asa hal...am citit ceva despre folosirea alcoolului mentolat sau galbenele+ propolis...voi ce ma sfatuiti?
Adya 23
s_ellia25 spune:
buna la toate gravidutele..nu de mult m-am inscris pe acest forum si va citesc cu placere..si eu sun gravidutza in 28 de saptamani dpn pe 24.07.09 bbitza si voiam sa va intreb daca voi ati avut spasme musculare..am avut intr-o noapte la pulpa piciorului cand la stangul cand la dreptul de nu stiam ce sa mai fac..groaznic..si am niste arsuri groaznice simt asa gatul parca incarcat(nu stiu cum sa descriu exact)..puteti sa imi dati niste sfaturi plss?
eumada spune:
Buna seara fetelor.Mancarimea e clasica in sarcina.Si eu ma scarpin ca maimutza.pe picioare in special,pe gambe.asta e.....
Iar cu arsurile... e ceva cumplit.Nu trec cu nimic si imi vine sa vomit de la atata arsura.Scuip foc si ma ustura incontinuu.imi vine sa urlu mi-e frica sa mananc sa beau apa ca ma arde.
Trece doar daca mananc o bucatica deslanina...sau beau ulei de masline..dar.....
va pup
Madalina 24+Eva-Maria
Moniland spune:
Citat: |
citat din mesajul lui steadya se mai confrunta cineva cu asa numitul "prurit de sarcina"? Eu iar am un episod de mancarimi in seara asta...e groaznic, se pare ca cremutele si uleiurile nu mai fac fata iar cu igiena am devenit oricum maniaca in sarcina- ma mananca cand mainile, spatele, picioarele, ceafa, fata, urechile...cred ca deja e pe sistem nervos ca doar nu mi se intinde pielea pe tot corpul in asa hal...am citit ceva despre folosirea alcoolului mentolat sau galbenele+ propolis...voi ce ma sfatuiti? Adya 23 |
Cu hidratarea cum stai? Poate fi si asta o cauza.
28+Laura Ioana Irina Maria
alinutza78 spune:
steadya eu din saptamana 18-19 ma confrunt cu mancarimile..si la cata crema bag in mine sigur nu e vorba de lipsa de hidratare (si dimineata, si seara si masaj profesional de trei ori pe saptamana). Si cand ma vezi...ma scarpin mereu
vally felicitari pentru rezultatele la echo...si concediu placut si relaxant (cine stie cand mai prindem unul la fel) oriunde te duci
meleea esti o gravidutza tare frumoasa..o sa nasti un adevarat Don Juan..cu ochii aia o sa franga multe inimi..cat despre burta mare...am si eu una in dotare..exact la fel
lucialu da un semn de viata sa stim ca esti bine
Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
Moniland spune:
Alinutza, eu ma refer la consumul de lichide, nu la cremuiala.
28+Laura Ioana Irina Maria
alinutza78 spune:
s_ellia25 imi aduc aminte ca gravidutzele care se confrunta cu crampe musculare iau Magne B6
Moniland saru'mana..uite ca nu m-am gandit la aspectul asta pana acum
Patricia ma bucur mult ca te simti bine...asta inseamna ca s-au sfarsit greturile de dimineata.. Si eu ma simt tare bine...multumesc lui Dumnezeu..singura nemultumire este de faptul ca am luat cam mult in greutate (mai ales ca am plecat si de la o greutate rusinica). Iar problemute de genul umflat mainile o data la doua saptamani sau un hemoroid ratacit pe acolo sunt bagatele pe langa belele cu care se confrunta alte gravidutze.
Am fost in seara asta la sport, adica o ora de masaj, una de aerobic..si o ora de pregatire pentru nastere. Chiar daca m-am decis sa nasc prin cezariana, m-am gandit ca nu strica si o solutie de back-up...in cazul in care bebe ne face vreo surpriza. Ora de astazi a fost despre durere...super cursul..ne-a explicat de unde provine durerea si ce anume o exacerbeaza...foarte folositor pentru gravidutzele aflate la prima sarcina si care intentioneaza sa nasca natural. Pacat ca eu sunt cu pata pusa pe creier si nu ma pot razgandi defel
O seara buna gravidutze...si pup toate zmeuricile
Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
anemona27 spune:
Buna fetelor,gata camera bebelului meu
http://family.webshots.com/album/571836664iAEaKB
Sper sa ii placa si lu bebe,nu am vrut sa o fac de pe acum prea de baiat,ca nu ma omor dupa spiderman si tot felul de personaje deastea,am ales culorile astea mai neutre.
Eu cearsafuri am luat de la ikea,din alea cu elastic,ei zic 60/120 dar sigur merg si pe mai mult,sunt moi si placute,lenjerie cu de toate nu am luat ca m-am gandit ca nu trebuie deocamdata.
Cu mancarimi ma confrunt si eu din cand in cand dar doar pe burta si sani,si chiar beau foarta multa apa.
30+Alex
Rallu spune:
Buna seara,
Am intrat si eu sa mai dau ceva vesti.
Am mai facut azi o eco....asa de control....si grasunelul avea 1870 g.
Mi-a confirmat ca ceea ce simt eu din cand in cand ca o galma mare care imi forteaza coastele pe partea dreapta e una bucata poponet.
E pus cu capul in jos, spatele pe partea dreapta a burticii, funduletul vine cam in dreptul coastelor din dreapta iar manutele si piciorusele sunt pe stanga burticii.
Vad ca-si pastreaza pozitia asta ca tot asa era si acum 2 saptamani.
Ce sa zic...ma bucur ca e in parametrii si vioi nevoie mare.
Speram sa ramanem asa pana la termen...adica peste 7 saptamani ca deh, cezariana se pune nitel mai devreme.
Mi s-a recomandat totusi s-o las mai moale cu efortul (azi am avut multa treaba si am condus cam 6 ore dintr-o parte in alta a orasului) ca sa ajung pana acolo.
Ca sa dovedesc ce fata buna si ascultatoare sunt, maine ma duc la circ (daca reusesc sa iau bilete) ca sa ma relaxez.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 31+ Robert Constantin
Asa arat eu acum
pogos spune:
anemona foarte frumoasa camera bebelului!
am fost si eu asta seara la dr si al meu baietel inca nu are stare in burta. de la camera de garda, unde era cu capul undeva intre ficat si stomac, pana la cabinetul cu ecograful a facut deja o tumba si a ajuns cu capul undeva in dreapta jos si cu picioarele in somacul meu. iar in timpul ecografiei a mai facut o tumba. acum Dumnezeu stie in ce pozitie o mai fi...ca de atunci se tot batzaie.
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru