Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
Dienuta79 spune:
Buna seara la zmeurici
Cand va aud cat de putine kg ati luat,si eu sunt de aceiasi parere cu adriana ,arat ca o purcelusa,am luat tot vreo 16 kg si mai aveam ceva kg in plus dinainte de a ramane insarcinata.,bebe sa fie bine,ca o sa le dam jos dupa nastere.V-am pus niste poze recente sa-mi vedeti burtica.
http://family.webshots.com/album/571682880ohcPNJ
Dienuta 32+ Eduardo
meleea spune:
Buna dimineata, si multumesc fetele, pt incurajari si aprecieri e bine sa mai auzi si de bine .
bebelul meu iar mi-a facut figura in noaptea asta si s-a asezat pe un nerv ,de nu am prea dormit. Este super activ noaptea si in noaptea asta parca mai mult ca de obicei,prinde puteri pe zi ce trece... , cred ca s-a rasucit iar ca parca prea o lua burta in toate directiile.
Ultima data s-a mutat de dimineata sper sa o faca si azi ca e o durere fff naspa te seaca la suflet si nu sti cum sa mai stai ,daca sa stai in pat sau sa te plimbi prin casa ,parca iti vine sa vomiti de la durere . Chiar ca ultimul trimestru e cel mai greu si te dor toate cele cum ziceati voi ... numai au si vai !
dar nu ma mai deranjeaza drerea cand ma gandesc ca el e bine si fortos
Meleea 28
noce spune:
Citat: |
citat din mesajul lui s_ellia25 buna la toate gravidutele..nu de mult m-am inscris pe acest forum si va citesc cu placere..si eu sun gravidutza in 28 de saptamani dpn pe 24.07.09 bbitza si voiam sa va intreb daca voi ati avut spasme musculare..am avut intr-o noapte la pulpa piciorului cand la stangul cand la dreptul de nu stiam ce sa mai fac..groaznic..si am niste arsuri groaznice simt asa gatul parca incarcat(nu stiu cum sa descriu exact)..puteti sa imi dati niste sfaturi plss? |
Pentru spasme musculare la picioare (carcei) mie dr mi-a indicat Magne B6 cate una pe zi pana prin iunie, adica in saptamanile 20-31 aproximativ. Eu am luat doar doua pastile pana acum, pentru ca iau oricum si materna si nu vreau sa inghit prea multe pastile. Dar mai bun e consumul mare de lactate. Eu aveam spasmele in post. Dupa post, am baut mult lapte (1 litru pe zi) plus branza, iaurt, etc (toate de la tarani, grase si sanatoase) si am scapat de carcei.
Mie arsurile imi trec cu Rennie, indicat tot de dr. E voie si cu mai multe pastile pe zi, mie imi trec cu una.
28+
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
noce spune:
Buna dimineata si de la mine!
Sunt foarte vesela azi, mergem la dr. Eram programata aseara, pregatita gata sa ies pe usa si m-a sunat asistenta doctoritei ca dna a fost chemata la o nastere, asa ca m-a reprogramat azi. Ce drag mi-a fost! Sper ca a nascut usor pacienta de ieri. Sunt curioasa daca nu o mai apuca si zi pe vreuna
Sa va spun un pont aflat de la o dr din universitar. Pe luna plina le apuca pe femei nasterea la greu. Ei, cand e luna plina n-au liniste, vin pacientele gramada. Chiar ma uitam aseara ca era o luna plina si frumoasa. Probabil ca in iulie va fi plina in jur de 10. Nu m-as supara sa ma apuce cu o saptamana - doua mai devreme, natural sa nasc!
Anemona, foarte frumoasa camera lui bb. Imi place mult, mult E vesela si colorata, ca pentru un copil.
Kilograme am pus si eu cu nesatz. Pana acum 10. Si inca n-a venit vara cu inghetata, gogosi si capucino pe plaja.
28+
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
siacob spune:
Buna dimineata!
Noi nu am mai intrat de o saptamana si azi vreau sa recuperez tot ce ati scris :)))).
Pana incep sa recuperez, fetele care au probleme cu hemoroizi...helpppp...ce tratamente luati.....
Stef
28+
pooh spune:
Neata burtici!!!!!A mai trecut o saptamana,mi-am schimbat semnatura!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 9 Sapt.
pooh spune:
Patricia,exact la fel e si la mine cu parul.....nu-mi cade nici macar un fir,unghii sanatoase,etc.....Asa era si in sarcina trecuta.....Dar dupa nastere cu cateva luni(3-4) a inceput sa-mi cada in prostie,hainele mele,perna,tot-tot era plin de par....am pierdut o gramada....noroc ca s-a regeneratAnemona,ce frumoasa e camera....Si eu am pus muuulte kg,adica peste 15 sigur,maine sau poimaine ma cantaresc,daca indraznesc sa ma urc pe dl. cantar......Am si eu un burtoi mare,de abia ma mai misc,dimineata/inainte de masa e cel mai bine,ma simt odihnita si plina de energie,insa seara e dezastru.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 9 Sapt.
blanca000 spune:
Buna dimineata fetele,
Meleea iti sta f bine graviduta
Darianasol cu durerile de spate, dar daca ai medical sper sa iti revii repede, stai cuminte in pat sau pe canapea si or sa treaca.
Vally eu mai am la camera ceva de munca, in primul rand astept patutul si apoi ma apuc de cumparat perdele, draperie si lenjerii..in functie de cum vine verdele de la patut in camera. Oricum camera vreau sa fie in culori pastelate.
Steadya si pe mine ma manaca pielea de pe burta mai ales, dupa ce fac dus si ma dau cu crema...vai vai..imi vine sa ma scarpin intr-una. Sper sa nu se intensifice mancarimile astea de acum inainte ca nu ma descurc .
Alinutza unde faci tu sport ?
Anemona este f frumoasa maera lui bebe, colorata..imi place perdeaua si covorul..si imi place ca e o camera pe rosu chiar daca e de baietel . Un singur lucru..nu e cam stramt locul de infasat? Sau asa pare din poze...in rest SUPER.
Rallu FELICITARI...vezi bebe a crescut grasunel...si e bine..bravos .
Noce, branza si lapte de la tarani ? Eu stiam ca nu e voie..decat lactate pasteurizate in sarcina...iar cele de la taran nu prea sunt.
Despre kg..eu vad ca ma mentin la 62 - 62,5 deocamdata stagnez..nu ma deranjeaza ..deci raportez 9 kg la 28 sapt implinite maine. Dar ma cantaresc si maine sa confirm .
28+ Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Ati auzit ieri la stiri ca mamicile care opteaza pt CIC la 85% a veniturilor,n-ar mai primi alocatia de 200 roni?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 9 Sapt.
alinutza78 spune:
siacob si eu am descoperit de curand ca am hemoroizi. Pana in prezent nu sunt durerosi dar cine stie ce o sa fie dupa ce sarcina avanseaza. So...evita constipatia, igiena stricta la "locul de munca" dupa fiecare scaun, si eu am inceput sa folosesc un unguent de galbenele si propolis si sa stii ca dupa numai doua zile chiar am simtit o ameliorare semnificativa. NU folosi hemorzon ptr ca este contraindicat in sarcina. Multa bafta
blanca000 eu merg la active center. Au site..daca ai nevoie de mai multe informatii..legate de preturi..trimite un PM
pooh felicitari pentru noua saptamana de sarcina. Mai ai putin...ma distreaza AMR-ul..intentionezi sa nasti la 41 saptamani?
noce bafta multa la ecografie...si intalnire placuta cu zmeurelul. Si eu stiam ca lactatele de la tarani nu prea sunt indicate in sarcina....apropo de Magne B6, de ce ti-a recomandat medicul doar pana in saptamana 31?
Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru