Vitamine romanesti in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

o melodie super cica : a Superwoman but if you leave, I will Superkillyou

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput

Miki Grace

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

toate fetele. Multumesc mult.

S-a redeschis blogul . E privat, trebuie sa va logati ca sa cititi/postati.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777
Intrebare:
Cand merg in Ro imi fac actele, dupa schimbarea numelui prin casatorie. In vara mi-au zis ca tre sa imi fac intai buletin, pt buletin intai prescrierea certificatului de casatorie in RO. Ala e gata il ridic in iunie! Acuma eu nu pricep de ce am nevoie de buletin ca doar eu traiesc in de, aici am domiciliul. Nu pot dobitocii aia de la pasapoarte doar sa imi schimbe numele in baza certificatului de casatorie? Sau pot sa am doua domicilii? Unul aici unul in ro? Aia sunt batuti in cap in Ro, a fost tata sa intrebe si ii zic numai tampenii, adica n-au nici o logica pt mine. Sa imi fac buletin si sa imi treaca in el domiciliul din de? UF!
Hai, lamuriti-ma voi va rog, cele care v-ati facut in ro actele nu prin consulat.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Ceska eu nu vad rostul sa faci buletin, doar daca nu ceri pasaport in care sa se specifice ca ai domiciliul in DE... Atunci pastrezi doua domicilii (si aici si acolo). In buletin iti vor trece adresa din RO (de la parinti sau daca mai ai locuinta acolo, depinde), nu au cum sa-ti treaca adresa de DE in buletin, numai in pasaport.
Eu am facut schimbarea numelui si recunoasterea casatoriei prin Consulatul din München si a mers repede, fara batai de cap. Nu stiu cum e daca le faci direct in RO, dar nu vad de ce s-ar aplica alte legi...
Inarmeaza-te cu multa rabdare si argumente daca dai cumva peste un functionar care habar nu are de legi Succes!

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Codruta unde umbli azi? te-am dat disparuta?

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buuuun!
Acuma fetete istetele imi spuneti daca exista vreun avantaj/dezavantaj daca imi fac pasaport cu domiciliul in de/ro?

Pana la urma fac dintr-o vanata maaaaaaare si un zuchini o musaka (ardei gras, piept de pui, mozarella etc) iar din celelalte doua buc de vinete o salata. Tocmai le-am pus la copt.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

hmmmmm Ceska tu gandesti putin rational??? cum adica ce vorteil si ce nachteil are, tu cu ce te legitimezi aici,ai vreun act care sa ateste sederea ta aici????? iar in ro poti avea probleme cu evidenta po****tiei daca detii un domiciliu fals,adica nu stai acolo, nu are cum sa iti treaca pe pass un domiciliu in romania, auzi tie nu ti-a trebuit hartie de la evidenta po****tiei cand te-ai maritat aici, tu nu figurezi plecata din romania,mai io nu stiu voi chiar credeti ca functionarii aia is dusi cu pluta pe acolo , du-te acolo si iti vor spune ce ai de facut da,asa e cel mai bine,hai ca nu e chiar tata lui papura voda cum cred altii,tara in care ne-am nascut.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput