Vitamine romanesti in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Neata
astazi se anunta o si cu soare macar aici la noi, spor la treaba fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata.
Claudia, Miki multumesc.
..Multumim de cafea. eu o beau cu placere alaturi de voi.
Azi e ziua mea libera, si aici e soare si frumos, dar cica in weekend se strica din nou vremea. Ce faceti de Muttertag??.........eu caut ceva un Ausflugziel!!
Azi sunt invitata la gradinita la David sa ne ne sarbatoreasca pe noi mamicile. cica vom primi si un cadou care e surpiza si nu poate fi spus. Dupa 1 minut s-a razgandit si mi-a povestit tot cu lux de amanunte care e surpriza

O zi buna

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Codruta eu crema instant o fac cu sahne in loc de milch si iese mai buna asa.
Mira ai primit pm, cum e casa va place,ati rezolvat deja cu creditul? mai sa stii ca si la Andi la gradi au facut intr-un an asa fain de muttertag,insa anul asta nu s-au anuntat sa faca nimic,asa ca nici un program special.
Kaiuda,Monik? wo seid Ihr.
Ioana tks de dedication.
Puiul si la noi soare...yuppii.....
Iulia ce mai face Iris,te tii de meniul ala.
Codruta e mai bine cu dintii?
Miki, cum e Balu?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Iulia, multumesc . sa stii ca vin de dj
Codruta, merge
Ioana, la urmatoarea intalnire vin cu Misterul
Clau, e mai bine Misterul. ti-am dat detaliile la tel
Lexi,
Mira, tin pumnii sa gasiti casa dorita

pe toate.

Miki

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Miki, ma bucur ca Misterul e mai bine!
Clau, frumos arata tarta, em prestat si eu una asemanatoare, doar ca a mea a fost cu zmeura.
Noiembrie, tu vroiai reteta de crema? Eu iau doua plicuri de Suesser Moment de vanilie si aia e crema. Mi-e lene s-o fac eu.
Eu de Muttertag nu am planuri. In schimb de ziua mea vroiam sa mergem la Sealife Park. Dar nu vrea sotul.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

daca tot ni-s la anii '80

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Alexandra mit himbeeren, Sealife in München acolo vreti sa mergeti? ala da ausflug,poate il convingi pe sot presteaza mai mult .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput