Vitamine romanesti in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Yasmine, draga mea , m-am gindit sa iti mai pun citeva intrebari , avind in vedere ca esti in miezul problemei , prin profesie, dar poate in viitorul apropiat . Asa cum am spus , nu stiu sa iti dau detalii in termeni medicali , de ce si cum , dar ..
1_Mi-a facut o curatare din asta profesionala , cu o substanta , un fel de sare ceva , si chiar aratau bine dintii !
2-Mi-a facut si tratamentul paradontal . In 2 etape(2 zile), a fost urgie . Astazi asa cum am spus , a facut toata partea de sus , in sensul ca aveam mici chestii inestetice , pe la dinti , si i-am spus ca sint foarte sensibili , dupa tratament (imi inchipuiam ca asa trebuie sa fie) plus o carie pe ultima masea , in spate .Acum arata bine , (dupa tratament aveam senzatia ca nu sint ai mei dintii , parca erau infipti , asa ca parii in gingie , plus ca aveau niste spatii intre ei ...)dar , cum spuneam , nu ma dor ei , cit ma doare locul anesteziei . Dar va trece . Era ceva neplacut cind beam apa rece , sau la cald , dulce .Deci nu erau dureri , in sensul propriu , dar era un disconfort .
Hai ca am acaparat spatiul cu explicatiile mele .
Si da , am platit 350 e. si mai plateste si casa 350 e. Cind voi primi si hirtiile cu detalii , iti pot spune mai multe .
In alta ordine de idei .S-a specificat , trebuie sa se faca diferenta intre domiciliu si resedinta . La directia pasapoarte , sint ghisee separate pentru cetatenii romani cu , pasaport romanesc , si domiciliul in Romania , si pentru cei cu domiciliul in strainatate.La depunerea actelor , cind soliciti domiciliul in Strainatate , iti opreste buletinul , si da il taie la un colt , asta insemnind ca nu mai este valabil , asa se procedeaza si cu vechiul pasaport . (am trei din astea taiate la colt , in casa ).Si asta e logica noului buletin pe care trebuie sa-l faci in Romania(chiar si pentru un timp foarte scurt).Trebuie sa ai cu ce te legitima .

Mergi la inceput

Si ca sa vinzi /cumperi , imobil , etc, iti trebuie un act sa te legitimezi , prin care tu dovedesti ca esti una si aceeasi persoana cu cea care de ex . vinde .Trebuie sa faci dovada ca acel bun iti apartine . Indiferent ce act de identitate ai , el trebuie sa fie valabil . Buletin romanesc , pass german , pass romanesc ..
Si da poti vinde o locuinta (care iti apatine ,) cu pass german .
Trebuie sa mai indeplinesti si alte conditii , dar acum ne referim strict la legalitatea , actelor vis-a -vis , de actul de identitate .
Hai ca am inceput sa o iau pe pustii...Dar atit cit pot , a-si dori sa va fiu de folos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

fetelor nu v-ati plictisit, haideti la o praji ce am facut azi praji bun cu capsuni

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Da , Clau , ai dreptate .!Hai sa incheiem .Fiecare cind se va duce sa isi faca acte , va vedea la fata locului , ce si cum . Si da , sint multi functionari cam degeaba pe la ghisee , dar sint si foarte multi profesionisti , asa ca sa nu dam cu pietre!
Sint convinsa ca fiecare se va descurca , cind va fi nevoit .
Clau , mie sa imi spui cum faci crema .Pot sa spun , ca mi-ai facut o pofta , ....chiar daca deocamdata deabia deschid gura ,...dar o sa vina si vremea mea!Eu sint o mare amatoare de dulciuri!
Este excelenta , si cred ca si gustul este pe masura aspectului! Nu incerc sa te perii , chiar asa este .Meine Meinung
Ce se mai stie de Moonik , Ramona !?Da-ti un semn fetelor!
Tuturor o seara placuta si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

fetelor nu v-ati plictisit, haideti la o praji ce am facut azi praji bun cu capsuni

arata tare bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui osna

va invit la waffeln

mamica fluturasului Matei

va invit in bucataria mea

Osna , felicitari , ai un blog minunat , si reteta asta nu se desminte . Arata foarte bine . Mie mi-se lipesc mereu , si lui Matei ii plac asa mult ....dar am sa mai incerc !
Vad ca v-ati axat pe dulciuri ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai sa-mi bag si eu nasul. Stiu ca in Ro nu a vrut sa-mi faca pasaportul fara buletin cu toate ca avand domiciliul in strainatate nu mai avram dreptul la buletin. Cum n-aveam timp sa studiez probelma, m-am intors in Elvetia si mi-am facut pasaportul prin ambasada ....fara buletin. Si....buletinul sa-l predau in Tm la Politie. Il are mama si acum, de amintire............eu mi-am vandut apartamentul si am cumparat altul doar ca am facut imputernicire pe mama.

...mai noi avem deja casuta. Adica eu asa indraznesc sa sper. Ar fi trebuie sa dam Kündigung la wohnung in apr ca sa ne putem muta in iulie. In aug se incepe scoala si gradinita si ar fi idiot sa o inceapa aici si peste 2-3 luni sa ne mutam.
Doar ca acum stam bine si ne gandim daca putem sa o finantam. eu lucrez 80%, dar sotul care si asa a lucrat numai o zi, a ramas somer.
Nu se pune problema ca nu primim credit, Da, dobanda e foarte mica, undeva 2,5% pe 5 ani fix, vreo 3,4% pe 10 ani. doar ca banca pentru siguranta ei iti calculeaza cu o dobanda de 5%, adica tre sa ai un venit ca sa poti plati si atat. Ei, acum o intoarcem si o sucim pe toaze patile sa vedem cum facem. Normal pana sa ajunga dobanda la 5% se pot schimba multe, dar banca vrea siguranta. Pana una alta am mai vazut o casuta pe care asteptam sa o vizitam. Sigur una din astea doua va fi a noastra.

...mai eu sunt picata din cer. Ce blog, ce parola?`.....se poate sa vad si eu??........sau nu?

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Miki

Mergi la inceput

Buna dimineata , Miki !Si de la mine.Vrea cineva sa bea cafeaua cu noi?
Miki cum iti merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

danke für danke

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput