Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

dya, pe el scrie ca merge pana la 3 ani (despre leaganul ala e vb)
iar la quelle, daca ai optat pt curier, ii dai lui banii
cred ca ajung destul de repede, o sapt-doua

preety, multumim

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nausica: io nu am luat-o inca ca nu am ajuns, nu am vazut-o decat in carrefour grozavesti, avea piticul 4 luni, am zis ca am timp. Intre timp am mai spus unde, au mai cumparat mamici si eu tot nu am ajuns sa o iau. Cumnata mea, care are timp de bananait prin oras s-a uitat si in Vitandis si in Arena, si nu a gasit-o. Asa ca, trai-ti-ar familia, daca ajungi in Grozavesti, ia-mi-o si mie ca viu cu banii in dinti la Unirea(ba si la supraprert) AlexaM a scris ca a vazut-o in Media Galaxy si m-am dus eu ca o floare si am gsit magazinul inchis(tot ala de la Unirii)
edit:este 200 ron, spune-mi cand poate sa ajunga cineva si ma reped pana la voi, adik la Unirii, ca-s cu timpul varzaaaaa

monica: o sa sun maine o amica care are firma de Protectia Muncii, poate are pe cineva care sa te ajute, numa' rogu-te da-mi un beep, ca io nush pe e lume ma aflu, sigur uit. Beep si-mi amintesc, sun si apoi te sun inapoi sa-ti spun daca-i alba sau neagra

Mergi la inceput

www.okey.ro/lila/index.php/oferta-hemel-pentru-luna-mai-2009/#more-886" target="_blank">pt plaja

loooool, in loc de URL, era sa scriu ORL

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Moni, nu stiu exact cume cu concediul asta de risc, dar cred daca-ti faci internare nu merge?
aia de la ITM nu te-au lamurit cum sa faci?? dr gineco n-a mai intalnit cazuri??
ai intrat la legislativ sa intrebi, ca poate e vreo fata

offf, cat te inteleg, am fost cam in aceeasi situatie la inceputul sarcinii, dar am avut mare noroc
bafta multa!!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

hello si de la noi
avem rezultatele analizelor (sabina noi eram cu recoltat sange din vena, dar asta a fost o prostie pentru ca era 1 mai si nu lucra lab si trebuia trimis sangele la alt spital, sangele e aceelasi nu stiu de ce au luat din vena) dr doar a aruncat un ochi pe foaie si a zis "nu are nimic" doar imunitate scazuta si nu avem ce-i da, toata discutia a durat 1 min
eu sunt un pic nelamurita, sunt vreo 4 valori diferite de cele normale,o sa caut asta seara sa vad ce gasesc pe sfantul google

din pacate nu prea am putut intra pe la voi, catrafusele astea din bagaje nu vor sa isi gaseasca singure un loc, ma lupt cu ele toata ziua, seara pic lata si dimineata le gasesc iar dosite
astazi am bagat masina de spalat si a luat foc priza (foc mocnit cu fum sufocant si miros rauuu), mi-am luat inima in dinti, am oprit masina si am scos din priza cu niste prosoape, apoi am luat carutzul si am fugit

nerantula am haiducelul sa se faca bine repede
feli bine ai revenit

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

cd: moama, mie imi vine sa te iau sub aripa mea protectoare prea de tot, mama ei de priza. Da' tu cine esti, Gica de la Renel? nici macar o masina de spalat sa nu tina
Bitza2008: si sper sa depsiti mometul cu DA cu tratament. Nu te speria ca sotul este departe, sigur te descurci tu
noi avem carucior la fel, cand ai timp explica-mi si mie ce ai mai scos de pe la el, prelate etc. ptr vara, ca tot greu este buuuun cu rotile alea mari, iau toate gropile, dar totusi al naibii de greu, Daca nu-l fac mai de vara, trebuie sa mai bag bani si in unul sport. Ne-am holbat noi pe langa el, eu nu m-am prins, iar sotul este inginerTCM pe vremea lu'Ceasca
lumi: vad ca prietenul meu a pus si perioadele cu pret pe site, eu am rezervat la sf lui august-inceputul lui sept, trebuie sa confirm, chiar tb sa ma hotarasc la perioada exacta. Acum doi ani am stat pana pe 7 sept la Olimp si a fost super, super Ok, ca vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

si casa mai era cand te-ai intors ?? super tare faza !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Of, merci fetele de sustinere.
Ideea e in felul urmator. Nu ma pot da afara pe motiv ca sunt gravida dar ma pot da afara pe considerente economice sau pe considerent ca se desfiinteaza postul. Nu ma pot da in cazul in care sunt in acest concediu de risc maternal, pre si postnatal sau in CIC.
Si mama ei de treaba ca mai aveam 2 luni pana sa pot intra in prenatal.
Prostia cu acest concediu de risc maternal este ca trebuie vizat de un medic de medicina muncii. Dra mea imi poate face internare oricand si imi poate da orice medical vreau si in orice cantitate. Problema este ca nu ma adaposteste. Acum gandindu-ma din perspectiva unui sef lui ii convine sa dea un om pe care nu se poate baza mai departe. CA daca il da pe unul din baieti ramane cu unul singur dupa ce plec eu si nu ii convine. Asa daca ma da pe mine ramane cu doi oameni apti de munca.
Gandind din perspectiva unui om cu suflet mi se pare aiurea sa dai afara o viitoare mamica (nemaivorbind de ceea ce am patit anul trecut) CA om stai si te gandesti cu ce isi va creste acel om copilul. Asta daca ai suflet... acum seful meu este un om destul de parsiv si greu de citit...
DE angajat nu ma angajeaza nici draq pt 2 luni. Imi pot baga cartea de munca la o prietena care are firma dar consider ca o incurc si pe ea. O incurc din cauza postnataluilui ca 42 de zile tot trebuie sa "mi le dea" ca sa zic asa. SI ar fi bani destul de multi si nu cred ca i-ar conveni.
Mama masii ca e incurcata rau de tot situatia si este exact ce nu-mi trebuia acum. M-am saturat ca de trei ani in coace am parte numai de nenorociri si abia ma linistisem putin

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

casa mai era si priza era inlocuita (pacat ca asta noua nu merge deloc), asta e unul dintre avantajele de a sta in acelasi bloc cu mama, care il cunoaste pe adiministratorul priceput
probabil o sa vad curand si dezavantajele de a sta in bloc cu mama

fetelor, ajutor, tocmai a vomat/regurgitat piciul tot laptele (sotzu ii dadea sa manance) e lac in dormitor, 270 ml lapte
acum ce fac, ii dau altul? e ca si cum n-ar fi mancat de seara, il culc si ii dau mai tarziu?

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara!

Cred ca nu am mai intrat de vre-o saptamana dar mis e pare ca au trecut 3 luni, nu alta!! Cred ca mi-e asa de dor de voi pt ca va iubesc, na!!

Va dati seama ca nu reusesc sa citesc din urma, abia am citit din capitolul asta si am vazut ca luminita ne striga la apel, gata, am venit!! Sarumana!! Am o maaaaaaare nelamurire, caci nu prea am inteles eu bine... toata lumea isi dadea cu parerea ce copil/copii o sa ai... dar nu cred ca te felicita nimeni... so..... esti ???????? Ca sa stim sa ne bucuram si noi!!!!

Sper ca bebeii vostrii nu au problemute grele, alexia tie ti-a trecut? ca eu acolo ramasesem..... Sper ca si discutiile s-au mai civilizat, ca sunteti toate bine, ca bebeii cresc mari si sanantosi.

Daria e bine, suntem tot cu vesnicul tratament de astm, dar nu mai haraie decat fff putin dimineata, a inceput si ea sa faca pulpitze, gusa si falcutze... imi vine s-o pap... Ne-am super distrat in minivacanta de 1 mai la munte, Matei e super bine, noi la fel.... ce sa zic numai vesti bune!!

Stiti cumva unde gasesc in Bucuresti saltea din iarba de mare??? Caci s-ar putea ca Daria sa fi facut alergie la iarba de camp din salteau pe care o are acum si dr ne-a recomandat s-o schimbam cu una din iarba de mare...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput