gradi MagicLand sau Curcubeul veseliei?Ce sa aleg?

gradi MagicLand sau Curcubeul veseliei?Ce sa aleg? | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,

Vreau sa-mi inscriu baietelul in varsta de 3 ani, la o gradi particulara in Militari (eu locuiesc la Gorjului).

Oscilez intre MAGIC LAND si CURCUBEUL VESELIEI
Ce parere aveti despre aceste gradinite? Voi pe care ati alege-o? Daca aveti o parere buna despre alta gradinita din zona, va rog sa-mi spuneti.

Astept pareri de la voi cat m ai repede.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

De Magic Land nu stiu nimic (cu toate ca se afla in spatele blocului nostru nu am vizitat-o) decat ca acum se numeste Blue Fairy, parca. Poti sa intri pe subiectul cu gradinitele din sectorul 6. Am vazut acolo mai multe pareri despre Magic Land.
La Curcubeu am fost. Doamnele de acolo mi s-au parut ok si din ce am auzit de la parinti erau multumiti. Am inscris insa fetita la gradinita Scooby deoarece are salile mult mai mari decat la Curcubeu si dormitoarele si sala de mese sunt separate de sala de activitati (la curcubeu sala de activitati se transforma in dormitor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

la curcubeul veseliei mi s-a parut foarte inghesuit, altele n-am mai vizitat.

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay

De Magic Land nu stiu nimic (cu toate ca se afla in spatele blocului nostru nu am vizitat-o) decat ca acum se numeste Blue Fairy, parca. Poti sa intri pe subiectul cu gradinitele din sectorul 6. Am vazut acolo mai multe pareri despre Magic Land.
La Curcubeu am fost. Doamnele de acolo mi s-au parut ok si din ce am auzit de la parinti erau multumiti. Am inscris insa fetita la gradinita Scooby deoarece are salile mult mai mari decat la Curcubeu si dormitoarele si sala de mese sunt separate de sala de activitati (la curcubeu sala de activitati se transforma in dormitor).

Lorikay, te rog sa ne dai mai multe detalii despre gradinita Scooby, si eu sunt interesata de ea. Cum este personalul, cum e mancarea, cum merge treaba la activitati?
Ce grupa este fetita ta? Pe noi ne intereseaza din toamna la pregatitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Medin, fetita mea este foarte micuta (are 1 an si 10 luni) deci activitati la varsta ei...mai putine. Totusi, cand vine acasa balmajeste pe limba ei cantecul pe care l-au cantat, imi cere creioane sa coloreze si a iceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine (si mai mult, desigur). Ce pot sa-ti spun? Nu cred ca activitatile difera foarte mult de alte gradinite. Noi am mers aici deoarece au salile mari si dormitoarele si sala de mese sunt separate de sala de activitati... si au primit-o cu pampers, si o ajuta sa manance. Cred ca cel mai bine vezi la fata locului. Aici poti sa vezi si cateva imagini http://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=6&g=215
Cred ca daca mai povestesc mult despre gradinita asta o sa se creada ca am actiuni acolo (am mai povestit si la subiectul cu gradinitele din sectorul 6).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutz@ spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Dupa ce am vizitat gradinitele, inclin mai mult spre Magic Land.
Am sa merg si la targul de gradinite de la baby expo si am sa ma decid
Va multumesc si voua inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna, eu am vizitat gradinitele Magic Land, Edy-Amy, Alba ca Zapada, Fundatia Lorelei si inca una de stat. Cea mai buna dintre cele vazute mi s-a parut Alba ca Zapada la care am si inscris-o pe fetita mea. La Magic Land stiu 2 parinti nemultumiti.

Mergi la inceput