Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis BB - pai daca nu lasi fata sa se exprime?! ce daca te vrea mereu in preajma?! te pup si nu am cum sa gandesc despre tine ca esti acra, mai! o sa fie bine cu degetelul! eu nu am fost la dr, o fi o entorsa, ma doare, stau cu glezniera si ma dau cu nifluril...sper sa nu fie mai rau, ca merg la spital! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
ellis, pai eu o las mama sa se exprire, ca doar nu ma ascund sau fug de ea...

pup
sa treaca piciorul!!_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu nu-i mai gatesc Amirei separat cam de multicel. ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
si noi la fel!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui iuli-ana LAVINIA,daca nu as avea sertarele blocate ar fi vai si amar de mine... ![]() Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007http://picasaweb.google.com/state.ana/PozeDaria |
noi am trecut de faza asta....la inceput le-am avut legate...

acum totul e "liber" chiar si gunoiul...

uuuuuuu ce bine e!!!!_
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi
ceaoo incerc si eu tot ce se poate.... ![]() ce ai facut tu? masaje? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
lavi da, masaje, dar inainte de masaj era electrostimulare sau sauna(la termocuverta) - asta alternativ, o zi si o zi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui iuli-ana Sa ne dai apoi detalii,de tassos a auzit toata lumea,insa locatia pe care ati ales-o voi e foarte exotica!!!Sper ca Eric sa se distreze bine! ![]() Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007http://picasaweb.google.com/state.ana/PozeDaria |
super ca aveti 2 concedii..noi cred ca vom avea cateva zile doar pt noi...dar nu stiu cand si unde...vom vedea....
sper sa-i placa lui Eric la mare...ca apa ii place...nu stiu cat de bine se va simti in avion...dar vom vedea si asta...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
iuli-ana spune:
Eric e o dulceata de copil si pare f sociabil...In avion este multa lume care va fi rapita de dragalasul tau,asa ca probabil va fi atractia calatoriei
...Copiii mici au o capacitate de adaptare absolut uimitoare!
Da' sa ne spui si unde pleci doar cu tati,daaaa???![]()
ellis spune:
citat din mesajul lui uberbax
19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
0731472559, incearca si suna, e o tanti care are si ea bebe;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
uberbax spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ellis
0731472559, incearca si suna, e o tanti care are si ea bebe; Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |

bb_yasmi spune:
cu concediu si noi tot asa: avem concediu in 3 ( a fost cel din sicilia si va mai fi unul) si in 2: mami si tati, dar va fi unul mai scurt....ca nu cred ca pot sta mai mult de 3 zile
_
bb_yasmi spune:
fata asta a mea ma uimeste zilnic. faza de azi: ne pregateam de iesita afara si i-am zis sa vina sa ii dau haina....la care ea....."aina....ece faaa!!!!" adik haina ca e rece afara!!!!![]()
![]()
_

De la lume adunate si-napoi la lume date...