Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 2
uberbax spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis CRISTINA - eu am ridicat coletul din giulesti, ca sa il aduca acasa costa 25 ron. Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
ma suna ei cand pot merge sa-l ridic?Ca e comandat din 14.04 si ai vazut ca daca intrii in cont iti arata cum e comanda si la mine scrie preluati pachetul dar nu m-a sunat nimeni!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui dany26 am si eu o intrebare ; acum pt ca au deja 1 an si jumate puii nostri le putem da in aceeasi zi si un ou si carne, la mese diferite? |
Eu nu-i mai gatesc Amirei separat cam de multicel.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iuli-ana spune:
Salutare,fetele!
ELLIS...vindecare fara dureri iti dorim!
Pai am intrat la profil personal,insa e o brambureala acolo,nu mai seamana nimic cu ce stiam eu...Nici macar capitolul"semnatura" nu-l mai gasesc...
Cu copanul...ce sa faca...papa si ea ce putea...![]()
ANDREEA(Eladea)
,pana la urma unde pleci in concediu???![]()
Am dat de tine pe un forum cu impresii Grecia...Thassos???
MULTUMIM FRUMOS PT COMPLIMENTE!!!

LAVINIA,daca nu as avea sertarele blocate ar fi vai si amar de mine...
iuli-ana spune:
Nici eu nu-i mai gatesc Dariei separat...Azi a papat la micul-dejun un ou fiert cu painica si rosie,iar la pranz piept de pui cu legume fierte...Si zeama in care au fiert legumele pe post de supa...![]()
Puii vostri vorbesc in somn???
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui iuli-ana Salutare,fetele! ELLIS...vindecare fara dureri iti dorim! Pai am intrat la profil personal,insa e o brambureala acolo,nu mai seamana nimic cu ce stiam eu...Nici macar capitolul"semnatura" nu-l mai gasesc... ![]() Cu copanul...ce sa faca...papa si ea ce putea... ANDREEA(Eladea) ,pana la urma unde pleci in concediu???Am dat de tine pe un forum cu impresii Grecia...Thassos??? MULTUMIM FRUMOS PT COMPLIMENTE!!! ![]() ![]() ![]() LAVINIA,daca nu as avea sertarele blocate ar fi vai si amar de mine... ![]() Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007http://picasaweb.google.com/state.ana/PozeDaria |
Ana, dupa indelungi cautari si propuneri si negocieri, am ajuns in final tot la Grecia, dar intr-o statiune pe care noi am descoperit-o cand am fost prima data in Grecia(adica ne-am oprit acolo sa facem o pauza si sa admiram marea)...
voi???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
iuli-ana spune:
Pai...la noi vacantele sunt de 2 feluri:mami cu tati si mami cu tati si Daria.![]()
Cu Daria vom merge la mare,nu stiu inca unde(litoralul nostru sau cel bulgar).
Mami cu tati pleaca in Thassos...ca ne place mult Grecia si vrem sa ne odihnim...Noi avem vacante de 2 tipuri pt ca il avem pe tati acasa doar 5 luni pe an...si trebuie sa profite si mami de el...
Plecam pe 4 august,cu finii pe care urmeaza sa-i cununam,sper sa iasa fain!
iuli-ana spune:
Sa ne dai apoi detalii,de tassos a auzit toata lumea,insa locatia pe care ati ales-o voi e foarte exotica!!!Sper ca Eric sa se distreze bine!
ellis spune:
ANDREEA - imi pare rau de faza cu tricicleta.
CRISTINA - SUNA-I TU! nu ti-au dat un mail cu datele lor?
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
uberbax spune:
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA - imi pare rau de faza cu tricicleta. CRISTINA - SUNA-I TU! nu ti-au dat un mail cu datele lor? Mi-au trimis atunci,cand am facut comanda, imediat un mail cu o factura proforma si atat!Mai trebuia sa-mi trimita ceva...ca oricum a durat destul de mult! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 salutare! lavi, uauuuuu...te rasfeti nu gluma...si eu am avut parte de asa ceva, vara trecuta...ca doar trebuia sa-mi revin , cica... ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
ceaoo
incerc si eu tot ce se poate....

ce ai facut tu? masaje?
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007