*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)
Raspunsuri - Pagina 4
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ccris_ccris Apropo ca zicea Naty, mai vreti intalneala la mine? Cand, pe 23? Daca da, cum facem cu papica, tot discutarati pe-aicide bucate alese! |
Vrem, vremm cum sa nu!!! Mai ales ca pana atunci tocmai ne intoarcem din Paris, asa ca e perfect.
Cu mancarea, eu zic sa faca fiecare cate ceva. Decidem de comun acord cine face ce, ca sa nu ne trezim cu 5 castroane de salata beuf si sa fie si papica, si desert, nu?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
raluca2107 spune:
Sanatate la puiutii bolnaviori , ca sunt cativa!!!
Am si eu o durere. L-am trimis pe taica-miu sa imi caute Vigantoletten 1000 pe la farmacii ca cica ar fi pe cale de disparitie si a gasit intr-un final, dar tanti de acolo i-a spus ca sa nu dau in nici un caz copilului ca sunt pt adulti si eu ii dau de 3 luni, ca asa mi-a recomandat medicul. Voi ce stiti de asta. Si acum ca a venit vara se mai da???!!!
Mimo, si al meu e inca balerin, merge pe varfuri .
Cereale ii dau de care gasesc, dar de peste un an nu am gasit inca. Acum am Nestle cu ciocolata si Milupa cu fructe, dar nu prea ii mai plac. Am descoperit la Milli o cutiuta cu branza si smantana si biscuiti si ii place la nebunie. Mai e si varianta cu vanilie si stafide dar nu am incercat-o inca, si desigur atenteaza la iaurturile Brianei alea cu diverse cereale cu ciocolata, banane in ciocolata, nuci...tot de la Milli parca.
Am vazut level 2 , dar noi nu reusim sa trecem nici de level 1. Nu vrea frate al meu sa manance singur de nici o culoare. Tipa sa ii dau si lui o lingurita cand mancam si arunca cu mancare peste tot prin casa, dar in gura Doamne-fere. Daca il alimentez eu e super ok, mananca aproape orice, dar singur nu baga in gura nimic...adica doar pamant, flori si ce mai gaseste prin curte.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Kya spune:
Raluca uite aici despre Vigantoletten: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136644
Eu ii dau Vigantol cat mai am in sticla, si apoi o sa intreb pediatra. E vara, sta mult afara, la soare, deci cred ca am putea sa facem pauza lunile astea. Dar o sa intreb oricum.
Kya spune:
Claaaaau ne tii in suspans?
clauclau spune:
Daaaaa, Somnorica castigatoare la puncte!!!
Este prima mea noapte dormita de dinainte de a naste, nu-mi vine sa cred!!!! M-am trezit buimaca de dimineata la 6, m-am si speriat, Rebecca inca dormea, m-am dus repede sa-i fac biberonul si i l-am dat dupa vreo 15 minute cand a inceput sa se miste putin si apoi a mai dormit pana la 8! Doamne ajuta!
Sa mai bem, sa mai mancam pentru prima mea noapte dormita. Luati de va infruptati:
Kya spune:
BRAVO REBE!!!!!!!!!!!!!!
La cat mai mult nopti dormite mami! Sper sa nu fie doar o singura noapte ca asta, ci sa-si faca un obicei!
raluca2107 spune:
Bravo Rebe!!!!!!!!!Tine-o tot asa!!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor