*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Bravo, Clau! Chiar merita sarbatorit!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

YUHUUUUUU!!
A dormit Rebeeeeeeee! F bine, sa vada si ea ce bine e sa dormi mult! S-o tineti tot asa Clau!
Raluca, Iulia de vreo 3-4 zile abia a inceput sa dea vaaaagi semne ca o intereseaza, ca idee, sa manance singura...Adica vara manuta in castronel si apoi linge constiincios fiecare degetel sau ia lingurita si si-o duce la...nas. Normal ca am incurajat aceste prime semne chit ca murdareste tot, scaun, parul ei, pe jos, etc. Insa pana acum-nici vorba, mu.ie.ti-s posmagii...Cum e la ea si cu mersul, dealtfel-daca se poate in 4 labe sau sa o tina cineva de AMBELE maini, de ce s-ar chinui sa incerce singura pe 2 picioare? Preeaa greu.
Nicoleta, despre poza lui Matei, daca zici ca fetita nu e blonda cu ochi albastri si eu as zice ca seamana un pic cu Andra, caci altminteri as fiu votat clar cu Alexuta lui Ariel...
Iulia n-a mai facut febra si cum pipi a fost imposibil sa strang, pe moment renunt, probabil tot "rosu in gat" ala a fost de vina.
DAAARR...din ciclul ce bolesnita se mai petrece in gospodaria lui Naty, Tanta a cazut ieri, s-a impiedicat pe linia de tramvai si si-a entorsat mana dreapta, asa ca nu a putut veni azi nici la curatenie nici la stat cu Iulia ca sa mai rezolv si eu din trebi si va fi indisponibila minim o saptamana. Incat...ma apuc acum de curatenie ca aici e ca dupa un bombardament atomic si om mai vedea ce si cum.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Bravo Rebe!! Clau, sa ne dai si noua reteta!

Noapte linistita la noi, dar a fost doar linistea de dinaintea furtunii, ca acum incep sa iasa iar mucii-uratii!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

pai daca e de mancat si de baut...hop si eu...BRAVOOOO!!!! Rebe pentru somnul lung si neintrerupt...ia sa faci bine si sa repeti performanta...ca mama nu se supara

si va rog dragele mele sa parasiti infirmeria...ca trebe sa ma mut eu cu purandelul acolo...ma rog, doar eu ca pe purandel in ciuda mucilor l-am dus la gradinita...sa mai roada ficatii si la altii/altele...si cu aceasta ocazie trebuie sa va spun ca ma inclin...de 3X ma inclin in fata celor care au puterea/seninatatea/ZEN-ul de a sta de dimineata pana seara cu energizatii astia mici...mie sambata si duminica imi sunt suficiente...ne jucam/patrulam/cotrobaim etc etc etc...iar seara o pic lata...el bine-nteles ca mai zvacneste de cateva ori...asa ca de abia astept sa se faca luni dimineata...il plasez in scaunul de masina si pa si pusi...I'm freeeeeeee

raluca, doar nu crezi ca independentul meu de copil baga ceva in gura...DA, vrea si el lingurita...DA, vrea acces direct la blidul de mancare...dar asta nu inseamna ca ii ajunge ceva in stomac...in cel mai bun caz e in par, pe fata, pe haine...iar restul...pe gresie, pereti...in cap la maica'sa...
Eu una am ramas masca cand l-am vazut pe Sebi cu farfuria de sticla in fata...pai la Bestia mea aia ar fi fost primul obiect zburator din timpul cinei...ca daca mai ramanea ceva orez prin preajma atunci zbura si ala.

Mergi la inceput

Am terminat dormitorul, am dus copilul acolo sa se culce (dar acum nu mai vrea), pauza...
Apai Gecko, eu care prinsesem si eu gustul cresei si al unei mici libertati peste zi inteleg ff bine ce spui...Noroc ca Patrick are doar muci, asa as fi trimis-o si eu pe Iulia fara greturi acolo dar uite ca ea le face urat de tot...Tu l-ai trimis si cu febra mare, eu nu as fi avut curajul...ca uite, el avea de unde sa slabeasca, dar Iulia acu e numa' piele si os...Acuma am hotarat, chiar daca e bine-bine pana luni nu vede cresa ca e clar ca pe imunitatea asta f scazuta a tot luat carcaias dupa carcaias (valabil si la alti pui de pe crenguta). Mai bine un pic de prudenta acum si apoi vara e lunga si deie Domnul sa nu mai vad/aud de nici un muc si niciun sfarc pana in toamna-iarna, la NIMENI.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

naty, nici eu nu l-am adus cu febra. Adicatelea...el facea febra noaptea...la ora 3...iar dimineata era ca o panseluta zglobie in mangaierea soarelui...iar eu ca o carpa de sters picioarele...asa ca...il faceam pachet si ii aratam directia gradinita. Iti dai seama ca daca un fir de febra facea acolo atunci eram sunata sa vin sa imi remorchez comoara. De altfel, atunci cand a facut febra pe nepusa masa (fara muci, fara masele, fara nimic) ne-au si sunat alarmate...
Ce am invatat eu de la cumnat e ca mucii trebuie dati mai departe...ca daca sta acasa nu se vindeca...ca aia trec doar prin dat la altul...asa ca trebuie dus la gradi ca sa aiba cui ii da

In alta ordine de idei eu il suspectez pe fiu'miu ca ma tradeaza pentru gradi...in timpul saptamanii nici pis nu zice cand il ia taica'su in brate sa il puna in masina...in weekend cand pleaca taica'su la servici si noi ramanem sa ii facem bye, bye e tare trist/nemultumit copilul...se uita mirat la mine etc...cand luni dimineata ma vede pregatindu-i rucsacul de gradi e tare vorbaret si fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello randunime

Mimocum ma nu vorbeste deloc????adica nu spune nici macar mama?????.......pai daca te incalzeste cu ceva nici Antonia nu se inghesuie sa vorbeasca ...ma refer cu cuvintele noastre ca cu ale ei...ne impuie capul....iete, eti,etc.......azi dimineata se juca ca de obicei cu niste chei de ale boastre si deodata vad ca se duce la usa si cotrobaia cu ele in jurul yalei......lasa-i ma ca eu cred ca inteleg multe dar intarzie in funcite de fiecare sa vorbeasca.......iar in ceea ce priveste mersul pe varfuri...sutn de acord cu tien ca trebuie mers la doctor ca si noi avem aceeasi problema.......dar al fel ca si tine paraca nu-mi mai ajunge timpul....de parca toate sunt mai importante decat copilul???offff...

Cris si eu vreua s avin la intalneala.....neaparat !!!!!astept sa hotarati voi ce si cum...si sa vad ce parte a meniului imi revine mie!!!!!

Clau ce ma bucur ca a dormit Rebe..........sa dea Domnul sa fie asa in fiecare noapte!!!!!...si mie mi s-a intamplat acum vreo 3 nopti ca Antonia sa doarma fara nici o trezire noaptea...pana la 6 dimineata cand i-am dat laptele si s-a culcat pana la 9.

.....si Antonia se mai trezeste noaptea cam o data si o culc la loc fara ca sa-i mai dau lapte, am renuntat de vreo 2 saptamani.....iar in jur de ora 6 cand se trezeste o iau cu noi in pat ii dau laptele si doarme pana la 9....altfel se trezea cu noaptea in cap , pe la 7 -7.30 era in picioare....si dupa o ora si ceva o apuca maraila si trebuia sa se culce ...si era airea cam tot programul din timpul zilei....

Gecko...exact acelasi lucru l-am remarcat si eu farfuria de sticla a lui Seb.......dar nu am apucat sa scriu....imi imaginam cu ar fi luat-o Antonia si ar fi facut-o farfurie zburtatoare!!!!

intrebare:::: in afara de Naty si parca Nicoleta.....care ati mai facut ROR-ul(Priorixul am inteles ca se numeste acum).....ca sunt in mare dilema......sunt sigura ca ati mai discutat dar nu am apucat sa citesc.....please!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

hello!

Nico, eu zic ca Matei seamana cu fii-mea

Irina, in afara de Ariel, Mimo si Zoze, toti puiutii apti de vaccin, au facut ROR-ul, din cate am constatat...Ce vrei sa stii, mai exact?

Sa se faca toata lumea bine!!!! Sa ne vedem in formatie completa pe 23 !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Bitza, marea majoritate a copiilor a facut Priorixul si nu au fost niciun fel de probleme. Iulia nu e de dat ca exemplu-ea in afara rapelului 3 de infanrix a facut reactii uratzele la toate vaccinarile (cu febra, cu agitatie, cu greva foamei, cu accentuarea/reaparitia spasticitatii, etc). E un copil special, cu problemele ei, dupa cum se vede cu o imunitate destul de proasta, nealaptata nici macar o zi si nu inseamna ca altul ar reactiona la fel. Nici eu nu am iubit deloc ideea Priorixului, m-a speriat insa in primul rand perspectiva rujeolei care poate fi grava la orice varsta. Disputele asupra vaccinarii vor continua mereu si mereu, eu una am zis ca macar schema obligatorie sa o urmez pt ca e singura cale prin care se pot evita niste boli cu adevarat grave.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

puiutii muciosi-sanatate muuulta,multa!!

Cata m-ai spart cu orezul ala! Vorba lui gecko-zbura farfuria cu totul! Nu folosim decat farfurii si castroane din materiale incasabile-imi ajunge tura data prin dulap.. Mi-a spart farfurii,castroane si-un vas mic din yena,in care-i faceam bunatatile- gol!!

Felicitari Rebe pt.noaptea intreaga!

Serios?! Doar ei 3 au ramas ne-ror-iti?! Ariel,Mimo-ramanem asa? V-ati mai gandit?!

Va pupez si ma retrag la cratita,hranit piciumanul,jucat cu piciumnul,schimbat piciumanul,plecat in parc,alergat prin parc..stiti voi..
Iar va invidiez-ca eu iar sunt singura pe lume(pan' la 18.00-19.00) si iar nu apuc sa-mi trag sufletul ca lumea,si iar zilele-mi sunt nesfarsite..Vine el si randul meu..

U!

Mergi la inceput