Strumfi de iul-aug 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 8
oanamada spune:
Nu, nu v-am tradat...din contra...m-am decis sa nu ma mai plimb pe DC pe la alte subiecte (vio stie!!!!)
Nici nu stiu cu ce sa incep....ca am tot citit si am tot citit...si am uitat
Carla..eu nu spun decat atat: esti frumoasa frateeee!!!!
Georgifelicitari....scoate sampania aia!
Caferacand iti vad frumusetile alea de fete...zau daca nu-mi vine sa ma mai apuc si eu "de facut" inca o fata!
Oana, jos palaria, "mama denaturata" ce esti! Stai calma si nu mai baga in seama toate alea....eu m-am suit in avion si am plecat la Milano la o saptamana dupa botezul Catincai..ca trebuia musai sa ajung cu un client la lansarea unei noi colectii de bijuterii (daca nu ma duceam, pierdeam clientul si deci o multime de bani .....). Am plans eu 3 nopti de dorul copilasului meu...dar ziua ma fura peisajul, ma devalizam niste magazine cu hainute de bebei...si a trecut timpul...dar acum, zau daca n-as repeta miscarea...Spre deosebire de tine insa...ai mei se rugau toti de mine sa plec (mama, soacra etc) ca numai asa reuseau sa mai puna mana pe fata si sa faca dupa capul lor!
Alina...mult curaj...rezista ca ai pentru ce.... Fina mea este in aceeasi situatie cu tine...asa ca intr-un fel stiu prin ce treci ca stau cu ea non-stop pe telefon....bafta!
Mychy saru-mana ca ne citesti....imi cam prind urechile cu blogul asta...poti sa faci o multime de ghidusii pe el...dar trebuie sa stii...mi-a luat o zi intreaga sa schim headerul....si am facut unul nou-nout in corel...cu pozele catincai...e simpatic, dar creeaza dependenta!
Andicu ma bucur ca tatal tau se simte mai bine...cat despre Filip.
Am raspuns si eu la ce am citit la ultimele pagini, dar promit ca ma duc si mai in urma sa vad ce ati mai facut voi...
Catinca este fericita posesoare a celui de-al doilea canin...azi-dimineata mi-a spus "mamicuta, Catinca are dinti!" si si-a pus degetelul acolo...hai ca mi-am mai luat o grija...imi spune ea...nu trebuie sa mai stau eu s-o caut in gura!
In rest...am petrecut un 1 mai plicticos...un gratar la mama, unul la niste prieteni in curte...mai pe langa casa asa...ca batranii. Fi-mea in schimb...se distreaza de minune oriunde ar fi...gasesete ea unul sau una pe care sa stea calare si sa se joace cu ea! Ahh, am uitat...a servit si ea un gratarel de pui...si daca tot erau in farfurie la mama...a furat si niste cartofi prajiti..cand am vazut-o era deja tarziu ca era cu ei in gura si ranjea toata la mine si-mi spunea "bunnnn, bunut"
Va pupic pe toate...ma retrag la dormitor...ca azi am spalat, am calcat, am dat cu aspiratorul si am facut si ordine si curatenie.....ce mai ....sunt o mare gospodina (adica ma alint si eu...ca de facut nu prea fac- doar calc..in rest face "tanti"- da vineri n-am chemat-o ca era 1 mai si plecam de acasa....asa ca a cazut pe mine!)
Editez pentru a va pune cateva poze noi cu Catinca:
http://ro.fotoalbum.eu/oananicolau/a257809/00000039
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
CarlaV spune:
Georgi, felicitari, doamna avocat! . Ai sotiorul acasa?
Oanamada, multumesc mult . Cati e o scumpa cu dintisorii ei, iar pozele sunt superbe, mereu ma minunez cum sta ea cu clamele in par.
Carla, s.34 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
Bunaaaaaaaa!
M-am delectat cu poze de Catincuta frumoasa si de Carla sexy. Tare mult mi-au placaut. Mai vreauuuuuuuuuuuuu.
Oana, nu sunt din Tulcea. Cum am mai spus, m-a cucerit orasul: asezat pe coline, cu cladiri dragute si f ingrijite, flori. Nu mai zic ca drumul a fost o incantare. Noi am venit de la Navodari spre Tulcea, iar cu bacul am trecut pt ca la Braila nu e pod care sa traverseze Dunarea.
La noi se doarme.
ioanaiub spune:
buna dimineata!
Oana, frumoasa vacanta ai avut la greci . Eu nu am prea plecat de langa copii, o singura data am fost in delegatie, David avea 2 ani si eu eram insarcinata cu Mara. Am fost la Sinaia pentru 3 zile, in perioada de 4 luni dintre CIC-uri. Alte ocazii nu s-au mai ivit, poate dupa ce o sa ma intorc la serviciu. Oricum se vede ca ti-a priit vacanta, arati foarte bine in poze.
Am admirat si fetele Caferei, frumoase, ca de obicei
la noi ploua , ce bine ar fi sa o tina asa toata ziua
Georgi, felicitari si "cosmeticeala" placuta
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
violetan spune:
Buna dimi!
Bravo, georgi!!!! Felicitari mamica desteapta!
Carla, buna esti, frate!
Andicu, cat de dulce e Filip! In poza unde sta la tati in brate somnoros si rosu-n obrajori crapi, efectiv!!!!!
Oanamada, Plec la intalnire si vin sa vizionez si pozele catincutzei si blogoo' tau
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
X-ray spune:
buna dimineata!a dat cineva cafea?daca nu poftiti aici
andicule ma bucur mult pt vestile date de tine.recuperare rapida tatalui tau!iar filip e demential,plin de energie,mare crai cu fetele si mare gradinar
georgi feeeelicitariiii!eu stiu ce inseamna un asa examen,pe mine rezidentiatul m-a imbatranit cu 10 ani
carla sunteti 2 frumoase abia astept so o admir pe nr 3!
luna bine ai revenit!
in rest va multumesc pt incurajari,imi pica tare bine.azi parca e mai bine,am dureri dar nu la intensitatea celor de ieri.in schimb ma omoara statul degeaba....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+
povestea noastra...
mychydutza spune:
of, am scris un mesaj luung si mi-a picat netu . oricum ideea era ca am admirat poze care de care mai frumoase si ca o felicit pe ghinetz ca a plecat in vacanta. dupa cum radiezi in poze se vede ca ti-a priit de minune. si lasa lumea sa zica ce vrea, ca atunci cand ti-e greu si nu mai poti, vine cineva sa te ajute? nu! asa ca......bravos inca odata!
si mai vroiam sa zic ca fiimiu imi scoate peri albi!!!!!!!!!
alina.a, daca te deprima atmosfera de dincolo, fa o odisee in paralel, aici cu noi...............
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*