Strumfi de iul-aug 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 7
cafera spune:
Andicu, ce frumoase poze ne-ai pus. Tare frumoasa familie sunteti. Iar Filip e scump foc, mai ales catarat in bratele prietenei. Vazand cum stau lucrurile, parca prefer tot vechea moda.
Sanatate multa tatalui tau!
CarlaV spune:
Andicu, ma bucur ca tatal tau isi revine asa bine si sper sa fi fost doar o sperietura, sa nu fie atat de grav cum ati crezut initial. V-am admirat pozele, mi-e dor de mareeee! Chiar, de la voi se vede vreo bucatica albastra pe undeva?
M-am amuzat cand am vazut cu cata pofta papa cavalerul la ceapa, si Saby e innebunita dupa ea, si verde si uscata.
Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andicu spune:
Carla, la noi nu se vede nici-un petic de mare, desi nu e departe, dar sunt multe blocuri in drum. Si eu fac parte din cele nascute la mare si devotate total ei. N-as putea sa locuiesc nicaieri altundeva. Parca ma sufoc daca nu vad sau macar daca nu stiu ca undeva pe-aproape pot vedea nesfarsirea de ape..
Cat despre Filip si prima lui experienta cu ceapa verde, ne-a amuzat teribil si apoi am fost ingrijorata sa nu-l doara burtica, dar a fost totul ok.
Cafe, Carla, multumesc inca o data.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
CarlaV spune:
Andicu, te inteleg perfect, nu m-am nascut la mare dar am asa un dor in mine... daca nu merg macar 2 luni in fiecare an parca nu pot sa respir, cum ziceai si tu, macar sa o stiu acolo, aproape, si sa simt mirosul.
Nici Saby n-a avut nimic de la ceapa, ea a inceput cu ceapa uscata, cerea ca disperata, apoi zicea ca arde si cerea paine, apoi iar ceapa. Vad ca si usturoil verde ii place, din pacate eu nu pot sa mananc, dar ma bucur ca ea il accepta.
Am pus niste poze noi cu burtica incepand de aici: (si scuze pentru cele mai putin decente , ultimele sunt de la gratarul de duminica )
http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=1678
Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andicu spune:
Concluzionez si ma retrag in pat, la tv :
Carla, esti o frumoasa! sincer, arati superb la 8 luni de sarcina! cam asa aratam eu pe la 6 luni .. Sabi e frumoasa foc si repet, mi se pare mai mare...tare dulce cand iti pupa burtica!
Noapte buna, ne auzim maine.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
CarlaV spune:
Andicu, multumesc mult de tot . Mie mi se pare ca am burta mai mare decat la Saby, desi kg in plus sunt tot alea, dar probabil ca s-au mai lenevit si muschii. Poze cu Saby o sa mai pun, ca am multe restante.
musso17 spune:
soooo...sunt avocat definitiv,medie generala:8.32..multumesc de gandurile bune..asa ca de maine ma cadorisesc,ma duc la cosmetica iar joi la suvitat.
vio,alinutzaa o imbratisare calda.
ma intorc la oile mele,la citit caci am fost plecati.
seara buna
Alinutzaa spune:
Bravo! Felicitari Georgiana!
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
oaana spune:
Caferamultumesc de intrebare,mai am niste probleme de sanatate de rezolvat,dar astept ssa ia soacra vacanta,sa ma pot ocupa de mine.
Si spune-mi te rog pe unde locuiesti tu,de ai spus ca ai ajuns pe la Galati,daca cumva stai prin Tulcea sa stii ca am sa te vizitez,te gasesc eu cumva
http://community.webshots.com/user/nikole2910 aici sunt poze cu albastrel pentru cine vrea sa vada
Luna1 spune:
N-am intrat de mult timp si imi cer scuze, m-am tot chinuit sa recuperez, pana la urma m-am lasat pagubasa si am luat pauza o perioada. Sincer nici timp nu prea mai am.
Am vazut vesti superbe (am citit ultimile 3 pagini deci nu dati cu pietre daca nu stiu prea multe, considerati ca sunt nou venita), am vazut ca Alina are cozonacel la cuptor, felicitari mamico si iti doresc sa duci sarcina pana la cel putin 37 sapt, offf imi dau seama ce daramata psihic esti dar cu optimismul tau sigur reusesti.
Despre noi pe scurt va pot zice ca Lis nu are stare, e argint viu, alerga non stop, face numai prostioare, insa frumusele inca. Vorbeste la greu, imi dovedeste zilnic ca nu am macanit singura degeaba, ieri mi-a aratat cum stie ea culorile, iar aseara mi-a numarat "unu, two, ti"
Prefera engleza in general pentru ca are cuvinte mai soft, mai usor de pronuntat insa spune multe si in romana. Mai uimitor mi se pare ca face diferenta, adica cu toti din familie vorbeste engleza insa cu mama care i-a vorbit exclusiv romana ii vb numai in romana. In weekend mi-a zis ca a facut poo (caca) iar a doua zi a mers la mama si i-a zis ca a facut "caca".
M-am laudat destul merg sa vad pozici frumoase, de cafera, andicu, Oana si Carla.
Va pupam
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)