Mamici de Pufuleti de Ianuarie -Februarie 2010(1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

happymum si eu am zis la fel, ca vreau sa raman aici chiar daca nu raman gravi luna asta, ci abia urmatoarea. Sper sa vedem amandoua cat de curand cele doua liniute si sa ramanem la pufuleti, sigur ne lasa fetele sa stam cu ele, sunt toate foarte dragute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Azi se implineste un an de cand ma alaturam Odiseei de Ianuarie Februarie 2009. Ce a urmat am considerat cea mai frumoasa perioada din viata mea... pana de Revelion, cand am primit cadou cea mai frumoasa surpriza pe care a putut sa o aduca Noul An: bebelusul meu (surpriza, caci conform scannului, ar fi trebuit sa fie bebelusa ). Si atunci, a inceput cu adevarat cea mai frumoasa perioada din viata mea . Dragi mamici de pufuleti, va doresc sa va bucurati din plin de burtici, de lunile care urmeaza, sa aveti o Odisee norocoasa, plina doar de vesti bune, iar la' anu' pe vremea asta sa fiti cu toatele la "Clubul Scutecelor" impreuna cu puiutii vostri



Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince



"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna la toata lumea!!!
Abia acum reusesc si eu sa intru ca am fost cam ocupata la servici!

Roxy, te sfatuiesc asa cum te-a sfatuit si Larisel sa iei acidul folic. Este f necesar si nu are nicio contraindicatie! Eventual cere parerea unui specialist daca medicul de fam nu este sigur! Nu vreau sa para ca te cert fiindca nu este deloc asa

Nikole asa e viata! Stii... se zice ca din suferinte mari se nasc raze de soare!

Donna felicitari ptr cele 6 saptamani! Asa este, ai o luna si jumatate! La mai mare pana la termen si cu bb sanatos!!!

Ancaroro, bine ai venit la odiseea noastra! Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos! Cat despre fumat...eu ma confrunt cu asta! De fapt e mult spus confrunt! In ultimul an am fumat ocazional insa de cand s-a dus maica-mea am exagerat! Apoi am ramas insarcinata si evident tb sa renunt la ele! La Iannis eram de asemenea fumatoare in momentul conceperii si dr mea ginecolog m-a sfatuit sa nu renunt brusc la tigari! Ea m-a sfatuit sa renunt treptat pana cand le elimin! Eventual sa fumezi tigari muuult mai slabe si din ce in ce mai putine! Asa am facut si de data asta si deja ieri am fumat jumatate de tigara! De astazi nu mai fumez... si succes!

Andrelina, cred ca ti-e foarte greu in momentele astea si cred ca te simti singura si neinteleasa! Imi pare tare rau ca treci prin asta insa trebuie sa fii ferma si sa aperi viata puiului tau! Daca tu crezi ca impreuna cu partenerul puteti oferi dragoste si sprijin puiutului atunci stai de vb cu parintii tai si incearca sa le explici ca asta te va implini! Incearca sa o sensibilizezi pe mama ta si sa o faci sa se gandeasca cum ar fi fost viata ei fara tine????Noi suntem alaturi de tine si personal sunt sigura ca merita sa lupti!!!

Criss, rabdare si la momentul potrivit va iesi cu II! Iti inteleg din suflet nerabdarea si stiu ca timpul este acum tare greu de suportat! Doamne Ajuta!!!

Happymum, te asteptam cu drag la noi in odisee!!!

Dragutelor, pufoaselor (mamici de pufuleti) va multumesc ptr cuvintele calde si ptr sustinere!
Va doresc tuturor o zi faina, fara greturi si fara stari nasoale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Fetelor, va multumesc ENORM pentru sprijin!

Plang in hohote cand citesc ce ati scris, aveti atata dreptate. Sper din suflet sa am puterea de a merge mai departe, sa depasesc toate obstacolele.

E adevarat, mama zice ca imi stric viitorul, cariera, tot ce a investit ea, in mine, unicul copil, cat s-a chinuit sa am o familie unita, si acum eu o dezamagesc... Nu merita sa o supar, dar nici marioneta nu sunt.

E greu, dar imi doresc, si deja exista, nu mai e doar o dorinta.

Adevarul e ca fara sprijin de la mama si prietenul meu, acest bebe nu are cu ce trai si creste. Recunosc, ca depind de ei, ca stim ca un bebe are nevoie mai multe, nu sta in indemnizatia de la stat.

Diseara mai fac o runda de discutii. Va tin la curent! Rugati-va pentru mine.

Va pup si va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Darkbendis multumim din suflet! Felicitari ptr minunea voastra si va doresc sa fiti fericiti ptr totdeauna!!!

Andrelina tinem pumnii ptr diseara!!! Si nu uita, incearca s-o sensibilizezi pe mama ta! Te asteptam cu vesti bune!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette



Ancaroro, bine ai venit la odiseea noastra! Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos! Cat despre fumat...eu ma confrunt cu asta! De fapt e mult spus confrunt! In ultimul an am fumat ocazional insa de cand s-a dus maica-mea am exagerat! Apoi am ramas insarcinata si evident tb sa renunt la ele! La Iannis eram de asemenea fumatoare in momentul conceperii si dr mea ginecolog m-a sfatuit sa nu renunt brusc la tigari! Ea m-a sfatuit sa renunt treptat pana cand le elimin! Eventual sa fumezi tigari muuult mai slabe si din ce in ce mai putine! Asa am facut si de data asta si deja ieri am fumat jumatate de tigara! De astazi nu mai fumez... si succes!



Eu le-am redus, intr-adevar mai exagerez si eu cateodata, dar fumez tigari mentolate, dinalea subtiri, si in zile normale undeva in jur de 10 tigari. Si in ultima vreme tot jumatati de tigara, ca mi se face mila si de banii pe care ii arunc (adica nu ii fumez). Eu am o prietena gravidutza, fumatoare, dar care de cand au inceput greturile, nu a mai suportat fumul de tigara. Sper sa pot sa ma las, sau macar sa le reduc la 1-2 max.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Andrelina, un copil e o binecuvantare, un dar de la Dumnezeu.
Nu te poti gandi doar ca iti strici viitorul. Sau mama ta asa a crezut cand te-a avut pe tine? Ca si-a stricat viitorul? Sigur ca un copil are nevoie de multe, dar in primul rand de iubirea mamei.
Eu stiu doar ca in ruptul capului n-as renunta la un bebe. Si mai stiu ca m-am chinuit 5 ani sa-l am pe baietelul meu.
Curaj si mergi inainte.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Andrelina, nu poate fi usor sa treci prin situatia ta. Dar prietenul are dreptate, pana la un punct: e decizia ta. Daca tu iti doresti pufuletul tau, care deja creste in tine, nimic si nimeni nu te poate opri. Si in 9 luni, multe se schimba, inclusiv atitudinea lor. Iar parintii tai cred ca te testeaza acum, nu sunt convinsi ca ai sa faci fata, si sunt ingrijorati pentru tine, poate din prea multa iubire. Nu trebuie sa te certi cu nimeni, si nici sa te superi, iti face rau tie si la bb. Daca esti hotarata, ai sa vezi ca vor fi alaturi de tine in cele din urma. Si noi suntem alaturi de tine oricand.
Iar referitor la cariera, atatea femei au cariera, dar si familie. Nu inseamna ca renunti la cariera daca faci copii. Pur si simplu te implinesti ca femeie, si demonstrezi barbatilor ca femeile sunt sotii, mame, dar si lucreaza.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Adrelina, si eu am aceeasi pb cu mama.Tot timpul imi spune sa nu cumbva sa fac copil ca cu cel cresc ca nu am unde sa stau si alte cele. Imi doresc de 6 ani un bebe si acum cand stiu ca voi avea nu renunt nici daca se supara mama pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Andrelina,
sa te intareasca Dumnezeu sa treci peste toate obstacolele si sa lumineze mintile alor tai. Un copil e un dar minunat de la Dumnezeu, cel mai frumos dar pe care il putem primi. Sunt sute de fete aici pe forum care se roaga sa li se intample aceasta minune. Noi l-am asteptat un an de zile, timp in care ne-am rugat foarte mult. Si ne pare foarte, foarte rau ca ne-am ferit sa avem copii la 22 de ani, cand ne-am casatorit (acum avem 29 si eu si sotul). Sora mea are acum 22 si am sfatuit-o sa faca nunta cat mai repede si sa lase copiii sa vina, sa nu faca aceeasi greseala. Nu castigi nimic neavand copii, poate doar niste bani in plus, niste vacante, niste experiente profesionale care sa umpla un cv, dar care nu-ti incalzesc sufletul nici pe sfert fata de cum o face un copil.

Mama ta face un pacat foarte mare spunandu-ti ca un copil iti strica viata. Sa-i lumineze Dumnezeu mintea si sa-i incalzeasca inima sa nu te mai indrume spre pacat ca in viata asta greselile nu raman nepedepsite. Eu cred ca generatia noastra are probleme de fertilitate tocmai din cauza avorturilor facute de mamele noastre. Pacate ramase nespovedite si pentru care nu se caiesc nici acum. Doamne fereste sa ajungi sa faci un asemenea pacat, fizic poate treci usor peste, dar constiinta ramane cu tine pana in ultima clipa a vietii.

Daca ti-e greu din cauza situatiei de acasa, mergi la un preot si cere-i sfatul.

Daca ti-e teama de greutatile financiare de cand va veni bb, sa stii ca noi aici suntem o comunitate serioasa. Numai sa ajungi in luna a 9a ca se gaseste un patut, un carut, ceva hainute.

Pentru consultatii gratuite sau reduse, uite acest site: http://provitabucuresti.ro/ Eu am fost la cabinetul lor la consultatie pentru ca nu mai suportam sa merg la medicul meu de la acea vreme unde se faceau avorturi.

Fetelor, imi cer scuze pentru toata aceasta pledoarie! Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi. Si mai ales teste pozitive celor care nu stiti inca!


28+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput