Mamici de Pufuleti de Ianuarie -Februarie 2010(1)
Raspunsuri - Pagina 16
Nik0le spune:
Ioanact, multumim pentru cafea, am uitat sa zic adineauri. ![]()
ancaroro si eu zic ca e cu ochisori, nu se pozitiveaza testele singure.
Si nu pleca de la odisee, pai daca tu cu doua teste pozitive pleci, eu, care vreau bebe abia de luna asta ce sa fac? Ar trebui sa ma simt in plus, sunt cumva offtopic? Oi fi nitel, dar vreau sa cunosc fetele de la inceput si am eu un feeling ca daca nu luna asta, luna viitoare sigur e cu oki.
Fetelor, daca totusi va stresez nitel spuneti-mi si intru un pic in umbra pana vad dublu (adica doua liniute pe test, nu in loc de un pom, doi...
).
aylin_tarcan spune:
donna, simonette, nikole multumesc, fetelor!
ioanact,
si merci ca ne-ai admirat pozele
Petra mamica de Alma (20.08.2007)
ancaroro spune:
Nikole, nu am zis ca plec, doar ma retrag de pe liste si alea. Macar am fost 1 zi jumatate pe lista
. Nu scapati voi de mine asa usor.
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Ingerasule!!! ce ma bucur sa te revad!!! Vezi ma cum e viata asta? Iaca sunt din nou insarcinata si din nou natural! Asa este daca m-am relaxat, daca Luca ne-a implinit intr-atat viata si poate in sufletul lui de copil si-a dorit sa nu fie singurel la parinti!!! Nu stiu de ce am senzatia ca toate se datoreaza lui, dragul de el! Mi se umple inima cand vb de el! Te pup si iti doresc ce-mi doresc si mie!!! Petra bun venit la odiseea noastra de mamici fericite de pufuleti!!! Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos! ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Sa te asculte Dumnezeu. Cu putin noroc, ma alatur voua. Sunt in plina proceduta de FIV, ieri am avut puntia (8 ovocite bune, una mai putin buna), azi am sunat si s-au fertilizat toate cele 8, iar a 9-a incepe sa dea semne bune. ET-ul il am ori maine (la 48 ore) ori merg la blasto duminica, sa vedem.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
simonette spune:
Hai mai Ingerasule!!! Doamne Ajuta!!! Eu zic ca stai bine cu opt fertilizate nu???
Curaj si incredere in Dumnezeu!!! Noi te asteptam cu bratele deschise alaturi de toate pufoasele!!!
Sa ne tii la curent! Tin pumnii sa stii!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
larisel spune:
aylin_tarcan Bine ai venit in gasculitza noastra. Sa ai o sarcina usoara si lunga de 40 de saptamani. Iar mandretzea de fetitza sa-ti aduca multe multe bucurii. E o scumpa.
nikole Multumim de sustinere, dar iata ca azi suntem mai bine...raportam gretzuri doar de dimineata care au si trecut dupa ce am mancat un pic.
Si vino si tu cu o veste mare!
ingeras26a Tinem si noi pumnii stransi ca sa iasa bine si sa te prezinti la apel cu un samburel (sau mai multi) in burtica.
6
asa incepe odiseea mea
ingeras26a spune:
Va multumesc mult! eu fac si am facut tot ceea ce depinde de mine :)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
simonette spune:
Pufoaselor...voi v-ati gandit la nume?
Eu m-am gandit inca di-nainte sa raman insarcinata!
Daca este fetita (eu asa sper si parca asa simt) o va chema Stephanie-Anne sau simplu Stefania-Anna! Daca va fi baiat sotul vrea Nicolla, eu inca ma mai gandesc...as vrea Marc dar nu vrea el!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

!