Mamici de Pufuleti de Ianuarie -Februarie 2010(1)
Raspunsuri - Pagina 15
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Uau!!!! Super!!!! Ma scuzati...eu inca nu vazusem ca voi ati schimbat deja si am venit cu propuneri... Suna f bine mamici de pufuleti!!! Va asteptam sa fim in numar cat mai mare!!!! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
hello! nu pot sa cred! ai ramas iar insarcinata? tot natural? felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Pup.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Ioanact spune:
Buna dimineata!
Poftiti la
, laptic sau ceiut..ce doriti.![]()
se aduna nr
..FELICITARI noilor gravidute: Rebiana27 si aylin tarcan (sunteti pe lista), sarcini usoare si la termen.
Rebiana27 am vizionat si eu pozele cu Luca, e tare dragut
..si o mami frumoasa![]()
larisel imi pare rau ca au aparut greturile, sper sa treaca repede acesta perioada.
Felicitari!
pt cele 6 sapt.
Andre lina imi pare rau ca mama ta nu intelege ca iti doresti acest copil (chiar daca nu esti casatorita), noi suntem alaturi de tine..sa nu ne parasesti, da? Sper ca prietenul sa te intelaga si sa fie alaturi de tine..nu puteti sa va casatoriti chiar daca esti
?
onitza daca ai facut 2 teste si au fost pozitive, sigur esti insarcinata..iar CM o fi venit peste sarcina..deci daca ai 'intrezarit' si cea de 2 a liniuta, inseamna ce esti
, FELICITARI!
ancaroro imi pare rau ca au venit 'musafirii'
, cum ai zis si tu poate va fi cu 'ochi' luna viitoare si vei ramane tot la noi in odisee, numai ca vei naste in Februarie. Doamne Ajuta!
aylin atrcan semnatura se schimba asa: intri la profil personal - editeaza profil - introduci parola - trimite - la optiuni profil dai click pe semnul + - prima e semnatura.
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
aylin_tarcan spune:
Ioanact, merci frumos. Numai pe plusul ala nu dadusem click.
Petra mamica de Alma (20.08.2007)
Donna_n spune:
Vai fetelor da ce harnicute sunteti
unpic am mers in oras si deja ati scris mai mult de o pagina. Ce sa mai zic ca ne-am si inmultit!
Felicitari Petra si bine ai venit in clubul
de pufuleti 
onitza succes si iti doresc sa fie cu ochisori 
mie pe cand ar trebui sa-mi apara mi s-a dus greata. Normal incepe pe la 6 saptamani. Eu am dat startul putin inainte de 3 si deja parca m-au lasat. M-am obisnuit oricum sa fiu in afara "tiparelor"![]()
6+
Andre_lina spune:
Salutare din nou!
Felicitari noilor venite! Multumesc de incurajari!
Speranta e in D-zeu si in mine, sa iau decizia corecta, adica stim noi care
.
Va pup, va tin la curent, tineti-mi pumnii!
Sanatate multa si curaj!
5+
simonette spune:
Ingerasule!!! ce ma bucur sa te revad!!! Vezi ma cum e viata asta? Iaca sunt din nou insarcinata si din nou natural! Asa este daca m-am relaxat, daca Luca ne-a implinit intr-atat viata si poate in sufletul lui de copil si-a dorit sa nu fie singurel la parinti!!! Nu stiu de ce am senzatia ca toate se datoreaza lui, dragul de el! Mi se umple inima cand vb de el! Te pup si iti doresc ce-mi doresc si mie!!!
Petra bun venit la odiseea noastra de mamici fericite de pufuleti!!! Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aylin_tarcan Ioanact, merci frumos. Numai pe plusul ala nu dadusem click. Petra mamica de Alma (20.08.2007) |
Nu ai pentru ce..am vazut o 'gargarita' frumoasa foc.
Sa iti traiasca si sa va bucurati de ea.
ALBUM
6
si 3 maselute ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
noce spune:
Andrelina,
dar nu esti chiar asa de copila cum am crezut eu cel putin. Cand am citit ieri ce scriai ma gandeam ca ai 18-20 de ani. Dar tu vei avea 26 in anul in care se naste bb! Daca la 26 de ani e devreme, cand sa faci copii, la 40? Dupa 25 de ani oricum se ramane din ce in ce mai greu insarcinata. Sunt femei care se trezesc la 30 de ani ca vor un bb si asteapta mult si bine sau ajung la clinici de fertilitate si platesc o caruta de bani.
Mama ta la cat a avut primul copil? Din cate stiu eu, in generatia lor primul copil se facea la 20-21 de ani, la 25 erai deja mamica batrana.
Doamne, ce se mai schimba lumea! Si numai in directii gresite in ultima vreme.
Eu, in locul tau as merge la un preot, i-as spune la ce pacat ma indeamna mama si l-as ruga sa-i faca o vizita acasa, asa pe nepusa masa. Cred ca orice preot te-ar ajuta, numai sa-i spui.
28+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
Donna_n spune:
uitati ce am gasit in legatura cu dilema mea de zilele trecute
luna I - sapt1 - sapt 5
lunaII - sapt 6 - sapt 9
luna III - sapt 10 - sapt 13
luna IV - sapt 14 - sapt 18
luna V - sapt 19 - sapt 22
luna VI - sapt 23 - sapt 27
luna VII - sapt 28 - sapt 31
luna VIII - sapt 32 - sapt 36
luna IX - sapt 37 - sapt 40
Inseamna ca totusi am 2 luni
ieri nu eram sigura daca e o luna sau o luna jumate la 6 saptamani si acum vad de fapt ca e a II-a.
sau de fapt se considera ca ai intrat in a doua...si de fapt e o luna jumate...sau o luna... offf....![]()
6+
Nik0le spune:
Lillyka, Rebiana, aylin, onitza felicitari!
Sarcini usoare si bebelusi sanatosi va doresc! Vi4i, asteptam noutati, cum a iesit testul?
Andrelina, imi pare rau ca mama ta se pune contra, se poarta de parca ai fi inca o fetita si nu o femeie majora si responsabila. Eu cred ca prietenul tau va fi alaturi de tine, doar a spus la inceput ca se bucura, nu? Oricum, nu pleca de la noi, te sustinem!
Donna, sigur ca esti in luna a doua, dar nu ai doua luni de sarcina implinite, ci numai una si jumatate! Adica ai o luna implinita si inca jumatate din a doua. Ma bucur ca te-au mai lasat greturile si sunt alaturi de larisel sa-i mai treaca ale ei. Ah, cat urasc eu greturile astea, poate am noroc de data asta sa nu-mi fie asa rau. Eu astept cm azi, dar vad ca se cam lasa asteptat... Daca nu apare nici maine, fac si eu test...

Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum