SUPER SLIM,ati luat?
Raspunsuri - Pagina 2

ankalaura spune:
Anca - nu, eu iau chiar Super Slim. I-am zis capsula pentru ca e o capsula
Croco - mie nu mi-a amortit nimic Oricum, investigheaza nitel. Poate nu este un efect al capsulei, ci un fenomen separat, dar indiferent cum o fi, tot trebuie investigat...

b.aly spune:
Buna fetelor! Am gasit din intamplare acest subiect si ma bucur pt ca imi doream enorm sa impartasesc "experienta" mea in legatura cu Super Slim. Am auzit de aceste capsule prima data de la manichiurista mea care slabise intr-o saptamana 3kg si era f multumita. Discutand apoi subiectul cu mamicile in parc, o bunicuta la vreo 60 de ani, auzind discutia se baga in vb si ne spune ca ea a slabit intr-o luna 13 kg cu ajutorul acestor capsule. Atunci am inceput sa caut informatii pe net, unde este si un forum. Pe acest forum am gasit atat pareri pro cat si pareri contra. Si cum fiecare din noi este liber sa faca ce vrea pe pielea lui, am decis ca trebuie sa incerc si eu mai ales ca aveam ceva kg de dat jos(165cm si 74 kg. Am ajuns la un plafar si am intrebat daca au Super Slim si daca exista altceva mai "bun". Doamna de acolo mi-a spus ca imi recomanda Super Slim ca da cele mai bune rezultate, dar sa nu am diabet, probleme cu inima sau cu rinichii. Cu rinichii am avut o problema acum vreo 12 ani, dar am riscat ca alta solutie nu aveam. Si am inceput sa le iau in fiecare dimineata dupa micul dejun, in jur de 8.30. Primul efect a fost senzatia de satietate de nu imi venea sa mananc nimic o zi intreaga, dar citind pe forum ca in alte parti s-a lasat cu lesinuri, ameteli,etc. m-am fortat sa mananc si a fost totul o.k. Apoi senzatia de gura uscata, de am ajuns sa beau si 4l de apa plata pe zi, in conditiile in care eu nu puneam cura pe apa zile intregi. Am reusit sa renunt la dulciuri, paine, sucuri de orice fel,(nu se recomanda consumul de alcool, nici macar 100 ml), am inceput sa mananc f multe fructe, lactate, fara prajeli. Sincer nu cred ca exista pastila minune si totul pleaca si de la vointa fiecaruia. Nu cred ca aceasta capsula ar fi avut vreun efect daca imi pastram obiceiurile culinare. In concluzie timp de 1 luna si 1sapt (1 saptamana fiind acea perioada a lunii cand nu le-am mai luat) am slabit 11 kg. Acum am ajuns la 63 kg si mai vreau sa mai dau jos inca 3 si ma declar multumita. E logic a prima saptamana sa ai niste senzatii. Ganditiva ca este o perioada de tranzitie pt organism. Si cred ca depinde si de fiecare organism in parte. Nu va sfatuiesc sa incercati, dar nici sa nu incercat. Fiecare face intocmai ceea ce isi doreste, eu doar v-am povestit cazul meu, si faptul ca ma simt alt om dupa aceasta luna. Acum sper ca pe viitor sa reusesc sa ma mentin. Va pup pe toate si bafta la slabit.

bb_yasmi spune:
mai sunt cel putin 2-3 subiecte pe aceasta tema!!!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

andreeaben spune:
Fetelor.n-am mai luat capsula pt ca mi-a fost cam rau.in ziua a treia simteam un nod in gat de zici ca inghitisem o pisisca intreaga cu blana cu tot,imi venea sa bag mana dupa ea s-o scot....offff!numananc deloc paine...azi mi-am luat niste pane integrala dar e naspa rau la gust(desi ma declar una din acelea care mananca dca trebuie orice in conditiile in care e ceva mancabil)
As incepe sa le iau din nou dar pe mine ma faceau sa fiu trista de-a binelea si chiar suparacioasa...parca eram iritata de orice se petrecea in jur si la servici n-avem chef sa casc gura sa vb...desi meseria mi-o cere din plin.Poate o sa incerc sa mai iau cateva zile sa vedem daca senzatia e aceeasi.
Va doresc sa fiti sanatoase,oricum ati fi,slabe sau plinute,si astept sa mai scrieti pe aici.
Andreea

SuperMami_1 spune:
Cam cat c0sta aceste pastile si unde le pot gasi?Ma tenteaza si pe mine sa slabesc in timp scurt vreo 10 kg.
Merci mult. Miha
Albumele noastre

ankalaura spune:
Miha, eu zic sa cauti intai informatii, citeste tot ce gasesti, vei vedea pareri de tot felul... De la slabiri spectaculoase pana la persoane ajunse la urgenta... Si daca dupa tot ceea ce vei citi vei mai dori sa le iei, ia-le. Sunt si pe net, si in farmacie.

ane2 spune:
dupa ce am nascut eram diperata sa slabesc , luamsem 30 de kg in timpu sarcini...sotu mi-a facut rost de niste capsule, nu mai tin minte numele, dar stiu ca, contineau amfetamina(ce stiu e ca in pastilele de ectasy se gaseste cam 80% amfetamina).In concluzie eram fresh tot timpu, aveam enrgie cu caru, alergam cate 2-3 ore plus sala vro ora, ce mai ma simteam super women,in 2 luni am dat 20 kg jos.Le-am oprit dupa 2 luni incepusem sa simt o durere ciudata a mainii si a piciorului stang si inima incepuse sa mi-o ia razna.
Mai bine slabesti cu o dieta saatoasa, nu te juca cu sanatatea ta.
Anita si Rachella -17.o1.2004

The_Mum spune:
Buna,
m-am hotarat sa ma inscriu pe acest forum pentru ca mi se pare foarte interesant si pentru ca vreau sa ajut, atat cat pot, cu experienta mea de viata.
Am luat si eu Super slim si Capsula de slabit, care sunt unul si aleasi lucru, cu toate ca le-am luat impreuna cu vitamine si minerale cum mi s-a recomandat de la plafar, mi-au facut foarte rau, aceleasi senzatii de care povestesti si tu, le-am intrerupt dupa doua saptamani de chin in care am slabit, ce-i drept, 3Kg, pe care le-am pus la loc ...desigur. Dupa ce le-am intrerupt nu am simtit nici o ,,foame exagerata'', doar am inceput sa-mi revin la normal si sa ma simt din nou bine. Dupa ce m-am documentat mai mult am descoperit ca aceste pastile ,,din plante" contin AMFETAMINA, un drog, destul de periculos daca se consuma necontrolat si in cantitati mari, deci este adevarat ca sunt naturale, ca si drogurile sunt tot din plante, nu? Dau dependenta! In timpul razboiului amfetamina era folosita la soldati pentru a-i tine trezi si a le da curaj, abia dupa ce le-au folosit mai mult timp s-a observat ca scadeau in greutate si asa industria de medicamente a inceput sa foloseasca amfetamina in multe produse de slabit deoarece inhiba pofta de mancare si daca nu mancam ... este clar ca slabim, dar ai grija sa nu-ti pierzi sanatatea! Cam atat am avut de spus, da, recunosc, m-am drogat si eu in acest fel si am crezut ca mor, acum cand am ajuns la 41 de ani, cand am doi copii gemeni minunati si un sot si mai minunat, cand am viata inainte ... a fost o mare prostie, dar asa suntem noi femeile, vrem sa aratam bine toata viata, dar sa stii ca sunt si ,,grase'' frumoase. M-am hotarat sa slabesc sanatos, mi-am schimbat complet alimentatia, am grija ce ,,bag in gura'' si cum le combin si vreau sa stii ca ma simt minunat si am si slabit, 1Kg pe luna, dar sunt sanatoasa!
Iti doresc sa fii fericita in pielea ta!
Lidia
Citat: |
citat din mesajul lui andreeaben Buna ,ma numesc Andreea si am si eu o mica nelamurire despre aceste pastile de slabit faimoase Super Slim. Am luat deja 3 tablete,desi am auzit cate ceva despre ele...nu sunt chiar ca Pilula de Slabit(aia e cu concentratie mai mare)dar efecte ciudate au aparut...cred ca de la ele,ca altceva n-am luat.sa va zic cam ce am simtit.Ameteala in prima zi,o stare de n-aveam chef nici sa casc gura sa vb,moleseala dar totodata agitatie(suna ciudat,dar asa am simtit),putina greata,parca o vedere in ceata.sper seara au mai disparut semnele.A doua zi nu mi-a mai fost asa rau...am suportat mai bine pastila,doar o stare de agitatie si parca irascibilitate,si n-am inchis un ochi toata noaptea,nu mi-a fost somn desi picam de oboseala(am un baietel de 2 ani si 5 luni care ma extermina cu energia lui).Azi e a treia zi,si nu mai am decat un nod in gat de parca as fi inghititi o pisica...hihi.parca am un smoc de blana in gat,offf,tare as fi vrut sa le suport bine...dar cred ca nu o sa pot face macar o cura de 2 saptamani.Acum am in jur de 60 kg,inaltime 160 si as vrea sa ajung din nou la 50 kg cum eram inainte sa nasc.As fi vrut sa am mai mult timp sa fac sport,dar sunt mereu la serviciu,acasa cu asta mic nu prea apuc sa fac gimnastica necesara.Stiu ca suna aiurea ,dar chiar nu prea apuc sa am timp pt mine.Urmez si dieta cu Fitness,care inlocuieste 2 mese pe zi cu cereale integrale. va rog sa imi spuneti daca ati folosit asa ceva,cum v-a fost si daca dupa ati luat inapoi in greutate,ca asa am tot auzit ca dupa ai o pofta de mancare f mare si nu te poti stapani. Daca stiti cumva vreo cura de slbire mai inofensiva pt organism poate mi-o trimiteti si mie.Multumesc Andreea |

Yourlady spune:
Chiar eram interesata daca a mai luat cineva si care au fost efectele. Eu iau de 12 zile superslim, insa doar in primele doua zile am avut unele senzatii mai ciudate:gura uscata, sete si insomnie. Insa, de atunci, ma simt bine si chiar sunt foarte atenta, deoarece am auzit foarte multe lucruri nu tocmai bune despre acestea si am zis ca renunt daca simt ceva in neregula. Sincer, ma asteptam sa slabesc mai mult si mai repede, dar cred ca e destul de bine.....cam 3 kg in 12 zile. Insa sunt atenta la ceea ce mananc, incerc sa evit grasimile, dulciurile. Asta incercam si mai inainte, insa, sincer nu reuseam nici 3 zile de dieta, ca ma apuca o pofta nebuna de ceva "bun", daca eram invitata la mama la masa, serveam tot.....acasa incercam sa ma abtin..tot deschideam si inchideam frigiderul si pana la urma nu reuseam mare lucru. Superslimul nu pot sa spun ca mi-a taiat pofta de mancare, ideea e ca sunt mai motivata si ma gandesc ca in joc e totusi sanatatea mea si trebuie sa fac acest efort....e cam printre ultimele metode prin care sper sa scap macar de o parte din cele aprox 12 kg pe care le-am pus in urma cu vreo 3 ani si nu am mai reusit sa le dau jos in nici un fel.
Insa am o nedumerire : nu stiu care sunt capsulele originale. Eu le-am luat de la un magazin naturist din incinta unei farmacii(o colega o cunoaste pe d-na de acolo si ar fi asigurat-o ca sunt cele originale). Cutia mea este verde cu niste fructe rosii in partea de sus, iar in centru are silueta unei femei. Pe cutie scrie in limba romana si costa 86 le lei. Ieri, la o alta farmacie am vazut o cutie asemanatoare, insa fara silueta tipei si cu scrisul in chineza, iar pretul in jur de 65 de lei. Citind mai demult pe alte forumuri am mai auzit de fete care aveau aceeasi cutie insa nu am dat prea multa importanta. Dar chiar as vrea sa stiu care sunt cele originale. Pastilutele mele erau verde-inchis cu verde-deschis, pe cand celelalte ar fi alb-verde. Deci, chiar am o dilema......

ariel_7000 spune:
nu sunt super slim pastilele ce le iei tu. ale mele erau intr-o cutie verde cu fructe rosii, scris embosat (iesit in relief), scris in chineza...da cautare pe google super slim si o sa ajungi pe o pagina a unui site unde este poza cutiei de care iti zic eu. pastilele erau alb cu verde.
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga