SUPER SLIM,ati luat?

Buna ,ma numesc Andreea si am si eu o mica nelamurire despre aceste pastile de slabit faimoase Super Slim.
Am luat deja 3 tablete,desi am auzit cate ceva despre ele...nu sunt chiar ca Pilula de Slabit(aia e cu concentratie mai mare)dar efecte ciudate au aparut...cred ca de la ele,ca altceva n-am luat.sa va zic cam ce am simtit.Ameteala in prima zi,o stare de n-aveam chef nici sa casc gura sa vb,moleseala dar totodata agitatie(suna ciudat,dar asa am simtit),putina greata,parca o vedere in ceata.sper seara au mai disparut semnele.A doua zi nu mi-a mai fost asa rau...am suportat mai bine pastila,doar o stare de agitatie si parca irascibilitate,si n-am inchis un ochi toata noaptea,nu mi-a fost somn desi picam de oboseala(am un baietel de 2 ani si 5 luni care ma extermina cu energia lui).Azi e a treia zi,si nu mai am decat un nod in gat de parca as fi inghititi o pisica...hihi.parca am un smoc de blana in gat,offf,tare as fi vrut sa le suport bine...dar cred ca nu o sa pot face macar o cura de 2 saptamani.Acum am in jur de 60 kg,inaltime 160 si as vrea sa ajung din nou la 50 kg cum eram inainte sa nasc.As fi vrut sa am mai mult timp sa fac sport,dar sunt mereu la serviciu,acasa cu asta mic nu prea apuc sa fac gimnastica necesara.Stiu ca suna aiurea ,dar chiar nu prea apuc sa am timp pt mine.Urmez si dieta cu Fitness,care inlocuieste 2 mese pe zi cu cereale integrale.
va rog sa imi spuneti daca ati folosit asa ceva,cum v-a fost si daca dupa ati luat inapoi in greutate,ca asa am tot auzit ca dupa ai o pofta de mancare f mare si nu te poti stapani.
Daca stiti cumva vreo cura de slbire mai inofensiva pt organism poate mi-o trimiteti si mie.Multumesc
Andreea
Raspunsuri

puskin spune:
Nu le mai lua, sunt extrem de periculoase. Sunt aici o gramada de topicuri de slabire, intra si vezi cam cum slabeste lumea...sanatos.

maria_ene spune:
si eu ca si tine am niste efecte tare ciudate de la pastilele de slabit...cel mai bine sa renunti la ele

andreeaben spune:
Multumesc fetelor...nu mai iau.incerc sa slabesc natural si sa citesc ce ati mai scris pe aici,pacat ca n-am apucat sa citesc postarile despre cure de slabit inainte ca nu mai luam din astea care ma ametesc ca si cand as fi drogata...offff.
Va pup,Andreea

Dorsilia spune:
Dar de Slim Ball ati auzit? alea ce actioneaza ca un inel gastric, expandandu-se in stomac, orice revista as cumnpara le face reclama, ca actioneaza fara efecte secundare, 100% naturale, se slabeste in jur la 10 kg in 14 zile, dar recunoasc ca n-am avut timp sa citesc in detaliu, nu sunt nici scumpe, sunt si puse poze inainte-dupa, spectaculoase recunosc, numai ca sceptica dupa cum sunt, ma intreb cat e de real ce scrie si ce arata

puskin spune:
Pai daca ar face reclama spunand ca nu sunt naturale, ca sunt periculoase si ca nu prea dau rezultate, ar cumpara cineva?!
Daca ar exista solutii simple si eficace nu am mai vedea atatia grasi si obezi, nu?

Deianira spune:
Andreea, arunca porcariile alea si informeaza-te despre cum se slabeste sanatos.
Dorsilia, tie ti se pare ok sa slabesti 10 kilograme in 14 zile? Realizezi cum arata pielea dupa astea 14 zile daca e adevarat? E un motiv pentru care se slabeste treptat .
Nu mai credeti in toate prostiile astea minune, daca ar fi pe bune, am fi toate Gisele Bundchen . Nu stiu voi, dar eu nu-s
.

bb_yasmi spune:
rezultate dau cu siguranta dar cu siguranta nu sunt sanatoase. si intr-adevar pot fi 100% naturatl.....dar nu tot ce e natural e si sanatos sau bun. si drogurile sunt din plante, nu???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

ankalaura spune:
Am citit in ultima vreme o multime de comentarii contradictorii despre capsulele astea. Ca ar avea amfetamine, ca nu stiu cine a ajuns la urgenta de la ele, samd...
Totodata, am citit si multe pareri pozitive. Persoane care au luat capsula si au slabit, care nu au simtit efecte secundare. Unele dintre aceste persoane luau capsula acum 2-3-4 ani si nu au mai pus kilogramele la loc pana azi.
E suficient sa cautati cu google si le veti gasi si voi.
Apoi, am citit alte comentarii despre avizul eliberat de la Minister. Cand nu era avizul si cand capsula nu se gasea la farmacie, era un motiv de suspiciune.
Acuma, ca este avizul si capsula se gaseste la farmacie, clar, e luat cu spaga!
Asa ca pana la urma am inceput si eu sa iau capsula. Ca si tine, Andreea, nu am timp de sport (ma alearga suficient cele doua fete... dar tot nu slabesc). Nu ma pot tine de o cura tot din cauza lor (sunt acasa cu ele) pentru ca nu am timp sa mananc nimic in timpul zilei, doar ciugulesc de la ele din farfurie. Mancam insa seara, dupa 6, cand vine sotul meu acasa, si, sincera sa fiu, nu vreau sa renunt la singura masa in familie pe care o avem in timpul saptamanii.
Chiar vreau sa subliniez ca mananc in cantitati mici, gatesc mult la steamer si la cuptor, folosesc foarte putin ulei (expira naibii sticla pana o termin eu), nu mancam mezeluri, mananc multe legume si fructe, lactate cu masura, nu consum dulciuri (ma rog, mai iau un patratel de ciocolata din an in pasti...) si fac o multime de efort fizic ... dar se pare ca toate astea nu sunt de ajuns.
Asa ca vreau sa te intreb, ai urmat cu strictete indicatiile din prospect? Citeam despre una care ajunsese la urgenta cu tahicardie, si dadea vina pe capsula, dar apoi a zis ca timp de patru zile mancase numai cate un mar pe zi, daca tot a vazut ca nu ii e foame.
Eu am respectat indicatiile, mananc la 8 dimineata, la 13 si la 18.30. Mananc cel putin 2 fructe pe zi si 2 sau 3 feluri de legume crude. Beau apa atat cat simt nevoie.
Nu am avut nici urma de ameteala, de insomnie, de vedere in ceata... NIMIC! Ba chiar ma intrebam daca nu cumva e fake capsula mea!!!
Pana una alta, in 6 zile am slabit 3 kile pe care le-am vazut la cantar - ar trebui sa dau jos inca 12-13... (172/74 la inceputul curei, 172/60 inainte de a doua sarcina, vreau sa ajung la 58, cat aveam inainte de prima sarcina, si voi ajunge).
De fapt exista un efect care ma face fericita: ma trezesc dimineata la 7 super fresh, si nu ca o leguma nauca! Inainte imi trebuiau cel putin 10-15 minute ca sa ma dezmeticesc, si tare mult as fi dorit sa ma mai lase cea mica macar juma' de ora, sa imi revin. Ma culcam dupa 12 noapte, cand picam din picioare. Nu dorm la pranz niciodata.
De acuma, fiecare face cum crede. Pana la urma, tot ce se discuta despre cat sunt / sau nu / de sanatoase, nu sunt decat presupuneri.
Voi admite parerea oricui imi aduce o analiza mai detaliata decat ce gasesc in prospect, facuta la un laborator specializat. Atunci da, sa vad eu acolo amfetamina sau mai stiu eu ce iarba daunatoare.
Pana una alta, vad un certificat de la minister, cu numar de inregistrare, stampila si semnatura, vad ca in farmacii se vinde (desigur, pentru profit, e o conspiratie domnule!) Acuma, serios, mai mult profit aduce pasta de dinti decat capsulele astea care costa sub suta de lei...
Asta este parerea mea si astept rosiile in capul meu.
Edit ca sa spun ca dupa inca o saptamana voi incepe vaccum alternativ cu electrostimulare, si masaj. Probabil o sa imi iau si role, dar cu asta nu sunt decisa, pentru ca nu prea am tupeu sa imping la carut de pe role si cu ailalta pe langa mine, pe role sau nu.

croco21 spune:
Dintre cele care ati luat capsula asta, nu a avut nimeni ca efect secundar o amorteala a mainii? Mie asa mi s-a intamplat dupa cca o luna in care am respectat indicatiile, adica nu am baut cafea sau energizante. Am incetat sa le mai iau acum 2 sapatamani si amorteala tot nu mi-a trecut, nu e chiar suparatoare dar mi-am zis ca e mai bine sa ma opresc.
Andrei