*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 23
Z_IULIA spune:
Buna dimineata
Eu sunt nauca de nesomn. Nu mai doarme noptea , ea care se trezea de 2 ori cel mult. Martea trecuta am facut vaccinul si v-am zis ca tusea. Continua sa tuseasca ceea ce m-a ingrijorat. Ieri am fost cu ea la doctor si mi-a consultat-o .Doar ca nu mi-a zis nebuna, m-a trimis acasa ca copchilu nu are nimic.Atunci poate are ma-sa ???
Ea tuseste, eu zic ca se aude su un harait in piept...dar doc nu aude numic
. Nu stiu ce sa fac, ea continua sa planga fara motiv, nici tztz parca nu mai vrea. Am desfundat-o pe nasuc (asta a fost sfatul doc. sa o desfund pe nasuc cu ser fiziologic de 3-4 ori pe zi)si am reusit sa o adorm putin. Sun capie de oboseala. Saracu Claudiu tr sa suporte o mama nervoasa, ma controlez cat pot dar tot mai ridicvocea la el.
Va rog spuneti-mi daca ati trecut prin asa ceva si cumati rezolvat.
Iulia
lui Claudiu George
(23.04.2002) si Diana Maria
(20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Aprilie#
elilov3 spune:
neata fetele
flowers 
vazut pozici de mamiseli cu fetita bucalata numai buna de papat
si fetita de ramo cu niste ochii de te pierzi in ei 

mai sa va zic cum fac eu papa la balacel....fac zilnic am zis sa fie proaspat deh creier.....spal o jumatate de mar, toc o jumatate de banana pun nitica apa peste cat sa le aopere si apoi dau un clocot le iau de pe foc lepasez si les ervesc juniorului....are zile si zile cand papa cu interes cand nu...e si in functie d cantitatea de mar sau banana daca pun maimulta banana e mai incantat daca pun mar blea blea...
..la pranz supica la fel le dau pe razatoare toate radacinoasele dovlecelul il impart in cateva bucatele acopar cu apap lasa sa stea putin mai mult la fiert ca la fructe si iau de pe foc blenduiesc pun in castronel si gata....vreau sa va zic ca mai mult de 10-15 lingurite nu papa din nimik nici fructe, nici legume...la cereale le faceam cu apa cum scria pe cutie insa mai apoase...momentan numai servin de sunci multe ce avem....
sper ca se intelege ce am scris
nah ca fug tre sa fac papa ![]()
a si am si eu o intrebare la voi cum reducem cantitatea de laptic din sani.....ca eu numai iau de cca 2 sapt pastile de lactatie dar cantitatea e acceasi...si balaciosul numai papa cum papa...tre. sa arunc o cantitate destul de mare de laptic..si mi se frange inima
a malinas felicitari pt primul dintisor 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."
cameliam spune:
Iulia,
Eu zic sa ceri inca o parare, de la alt medic si apoi te linistesti.
Nasa noastra tot asa, mergea cu copilul la doctor ca tusea, si doctorul ca n-are nimic, si asta o data, de doua ori, de trei ori, pana cand s-a dus la alt medic si ala i-a zis ca bine a facut c-a mers ca are copilul pneumonie (are 3 ani, nu cred ca-i cazul la voi, dau exemplul doar ca sa vezi ca unii medici sesizeaza ce altii nu sesizeaza.. si asta nu era in Ro, ca sa zici ca doar cei de aici fac asa).
Eu zic ca daca mergi pe instinctul tau e cel mai bine...pana nu esti tu in clar ca e ok copilul, cauta sa-l vada si alt medic.
Sanatate va doresc!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Z_IULIA Buna dimineata Eu sunt nauca de nesomn. Nu mai doarme noptea , ea care se trezea de 2 ori cel mult. Martea trecuta am facut vaccinul si v-am zis ca tusea. Continua sa tuseasca ceea ce m-a ingrijorat. Ieri am fost cu ea la doctor si mi-a consultat-o .Doar ca nu mi-a zis nebuna, m-a trimis acasa ca copchilu nu are nimic.Atunci poate are ma-sa ??? Ea tuseste, eu zic ca se aude su un harait in piept...dar doc nu aude numic . Nu stiu ce sa fac, ea continua sa planga fara motiv, nici tztz parca nu mai vrea. Am desfundat-o pe nasuc (asta a fost sfatul doc. sa o desfund pe nasuc cu ser fiziologic de 3-4 ori pe zi)si am reusit sa o adorm putin. Sun capie de oboseala. Saracu Claudiu tr sa suporte o mama nervoasa, ma controlez cat pot dar tot mai ridicvocea la el.Va rog spuneti-mi daca ati trecut prin asa ceva si cumati rezolvat. Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Aprilie# |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
elilov3 spune:
z-iulia eu m-am confruntat cu asa ceva am fost la fel la doc nu avea nimic pulmonar acel harait este defapt un fornait nazal care se aude pana in plaman..sfatul de desfundat nasucul cat mai desc sa poate respira copilul bine si umiditatea verificata in camera intre 50-60...cel putin asa mi-a zis pediatra la care am fost a si sa aerisesti cat mai des camera respectiva...c.and aerisesti mergi in alta camera ...lasi sa se revina la aceeasi temperatura si tot asa......vezi poate nu papa de la dintisori ia tu niste calgel maseaza gingia lasa sa actioneze un minut si incearca iara cu tzzz....la noi asa a fost...sper sa fi inteles ceva..cat priveste nerviiii stai calma si noi avem faze de astea nu ai sa vezi in veci familia perfecta aia e numai de filme si reviste ![]()

a si sa te distrez ....cand l-am auzit tusit intr-o seara am inceput sa plang si l-am luat din patut si l-am tinut aproape de mine.....acum cand nu ii convine ceva..tuhuu..tuhuuu...mami fuga il ia in brate pana m-am prins de smecherie...ion ii zice vezi ca eu nu sunt mama la mine nu merge ..face copchilu tuhuu la el de 2-3 ori vede ca nu il baga tacsu in seama si se lasa pagubas....cand apar eu in camera si merg la el si ii zic ....ce face dimitrios...el tuhuuuu....tuuuhuuu
sa mori de dragul lui....
au o scoala in ei cat is de mici 
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."
Z_IULIA spune:
multam de sfaturi fetelor.
Eli ai zis calgel? Se gaseste in farmacii banuiesc. O sa incerc, de mult o banuiesc ca o doare gingiuta. Oricum o sa urmez si sfatul Cameliei,o sa mai merg si la un alt medic( si eu care credeam ca la al 2-lea copil o sa fiu mai relaxata!!!)
Va
si mersi mult. Cred ca aveam nevoie si de cineva sa ma linisteasca 
Iulia
lui Claudiu George
(23.04.2002) si Diana Maria
(20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Aprilie#
oceanborn spune:
Neata!
Mirela ranitidina luam si ar mai fi trebuit sa ii dau inainte sa pape(e alaptat la tzitzi) o gelatina care sa il ajute sa nu regurgiteze dar am preferat sa incepem dive mai repede decat mi-am planuit si sa inlocuiesc chestia aia cu mancarica. Pedi mi-a recomandat ca la masa de legume sa adaugam si cereale ca sa fie papa mai solid si sucurile in cantitate mica, asa ca noi servim piureuri de fructe si mai putin sucuri.
Eli ce dulce
! smecheru' stie cu cine ii merge
, la fel e si la noi dar tusea voastra la noi e un plans matait, face ca o gainusa daca vrea sa fie luat in brate si se alinta!![]()
mami de Thomas
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Z_IULIA Buna dimineata Eu sunt nauca de nesomn. Nu mai doarme noptea , ea care se trezea de 2 ori cel mult. Martea trecuta am facut vaccinul si v-am zis ca tusea. Continua sa tuseasca ceea ce m-a ingrijorat. Ieri am fost cu ea la doctor si mi-a consultat-o .Doar ca nu mi-a zis nebuna, m-a trimis acasa ca copchilu nu are nimic.Atunci poate are ma-sa ??? Ea tuseste, eu zic ca se aude su un harait in piept...dar doc nu aude numic . Nu stiu ce sa fac, ea continua sa planga fara motiv, nici tztz parca nu mai vrea. Am desfundat-o pe nasuc (asta a fost sfatul doc. sa o desfund pe nasuc cu ser fiziologic de 3-4 ori pe zi)si am reusit sa o adorm putin. Sun capie de oboseala. Saracu Claudiu tr sa suporte o mama nervoasa, ma controlez cat pot dar tot mai ridicvocea la el.Va rog spuneti-mi daca ati trecut prin asa ceva si cumati rezolvat. Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Aprilie# |
Si al meu are acel harait in piept. Ce a zis Eli mi-a zis si mie doca. Dar pt linistea ta mai consulta un dr.

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
cameliam spune:
La 6 saptamani si Alexandrei i-a pus un pediatru diagnosticul de reflux. Sincer, eu nu prea cred ca ce-a avut ea a fost reflux pentru ca nu parea sa aiba arsuri, mai degraba regurgita mult pentru ca inghitea mult aer cand manca din bibe. De cateva ori a plans cand a regurgitat si atunci da, probabil a avut arsuri...insa a fost rar.
Noi dive am inceput cu suculet de morcov crud, ziua 1: 2 lingurite, ziua 2: 4 lingurite, ziua 3: 6 lingurite, etc, pana la ziua 6 cand i-am dat pe langa morcov si 2 lingurite de suculet de mar (tot crud), si apoi pana la ziua 10 am tot adaugat cate 2 lingurite de suculet de mar pe langa cel de morcov. Din ziua 11 am pus si 2 lingurite pireu de mar (dat pe razatoare, si mai nou blenduit ca iese mai cremos), dupa ce am ajuns la 6 lingurite pireu am adaugat si cate 2 feliute banana in pireu si dupa 4 zile am bagat si branzica de vaci. Totul dat numai cu lingurita, de la inceput.
A regurgitat mult mai putin de cand cu dive si nu a dat semne ca ar avea vreun discomfort de la suculetul de morcov sau mar crud.
A, si azi mi-a facut-o, am pus castronelul pe masa si pe ea in scaunelul de masa si... poc cu mana in castron, castronul hopa jos, pireu pe ea, pe mine, pe masa, pe jos... haios ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginye55
Eu i-am dat mar cu morcov, dar sub forma de suc Mai mult morcov decat mar). Cand am incercat sa-i dau mar simplu, l-a dat afara imediat. MAr i-am dat facut la cuptor. Acum zic si io, daca zici ca are probleme cu refluxul, s-ar putea sa il dea afara. Mai bine fa-l copt pt inceput. Poate fetele zic altceva. La noi asa s-a intamplat. ![]() ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
oceanborn spune:
Camelia, si la noi e razboi dupa ce papa, vrea sa manance singur ...cica....
Apropo de reflux , tratamentul , noua ni l-a dat dupa ce am facut ecografie abdominala..e posibil sa regurgiteze mult si fara sa aiba reflux...mai ales cei alaptati la san
mami de Thomas