Din ciclul : ce legi da guv Romaniei..:))
cei care comercializeaza cosmetice si detergenti...sunt obligati din Dec. sa prezinte ca prod lor nu fac rau animalelor...
In cazul firmei noastre (cosmetice , parfumerie)....trebuie sa ne ducem la ferme de animale, sa le dam cu oja, parfum, mascara, fard, ruj...si sa vedem daca nu le apar bube si ciuperci...si cel mai bine se fac pe oi si pe vaci....
e..acum ...imaginati-va un repr al firmei noastre cum da cu ruj...vacii, ii face ochii ...unei oi...si tot asa...
si ce spun eu...nu este gluma...
afara ...ok...scrie pe :nu este testat pe animale"....este ok...
dar in romania nu...trebuie testat pe animale..
so...
Maria&Vladut
Raspunsuri
papadie spune:
da'tz dai seama ce bine dä o vacä cu zulufi si o oaie cu gene false?!
copite false s-au inventat? ca nu poti sa le lasi fardate, coafate si nemanechiurate, nu?!
dyana spune:
Cand am vorbit adineauri de guvernul american, ne-ati trimis la Zona Zoster. Da' subiectul asta e bun , nu-i asa???
Diana
liviu`s spune:
quote:
Initial creeata de MariaM
cei care comercializeaza cosmetice si detergenti...sunt obligati din Dec. sa prezinte ca prod lor nu fac rau animalelor...
In cazul firmei noastre (cosmetice , parfumerie)....trebuie sa ne ducem la ferme de animale, sa le dam cu oja, parfum, mascara, fard, ruj...si sa vedem daca nu le apar bube si ciuperci...si cel mai bine se fac pe oi si pe vaci....
e..acum ...imaginati-va un repr al firmei noastre cum da cu ruj...vacii, ii face ochii ...unei oi...si tot asa...
si ce spun eu...nu este gluma...
afara ...ok...scrie pe :nu este testat pe animale"....este ok...
dar in romania nu...trebuie testat pe animale..
so...
Maria&Vladut
Sunt preluate reglementari ale Uniunii europene.
MariaM spune:
da ..stiu..:))...dar pe un ruj de afara...scrie..:
nu este testat pe animale>
nu te obliga....sa tesetzi rujul pe vaca...:))
e o nebunie ...serios...
Maria&Vladut
Nati spune:
Fain asa,data viitoare cand vreau sa-mi cumpar un ruj,imi iau hamsterul dupa mine,poate moare si asta,ca si ceilalti(nu ca as fi testat vreun produs cosmetic).
E haioasa rau situatia,imi imaginez o vaca rujata cu un roz bonbon,si cu genele facute .
Dar oare o sta vaca la rimelat? Nu va suparati pe mine,dar tare comica e situatia.
Sa auzim numai de bine!!!
Nati
papadie spune:
Maria sper ca nu comercializati si ceara de epilat:-))))))))))
Si de la pasune iaka nemakiata vine vaka
osolita spune:
Maria am si eu o intrebare: voi produceti sau sunteti intermediari? Mie nu mi se pare deplasata legea asta in cazul in care o firma produce cosmetice, gandeste-te ca ar putea afecta atatea femei in cazul in care nu corespund standardelor si apar iritatii, arsuri, eventual boli de piele,etc.
MariaM spune:
Papa..nu ..nu avem creme epilatoare...:))
dar ar fi fost interesant...:))
si osolita...toti ingredientii..sunt testati pe animale...sunt teste de laborator...facute chiar si pe oameni....exista un back-up..de pe piata...etc...deci toate produsele astea sunt verificate odata...si oricum exista legisletie...ce sa fol. si ce nu...ca ingredienti....si o respectam...
dar...ei spun ca produsul in sine...sa fie verificat...aici este baiul...:))
va pup
Maria&Vladut
biankita spune:
bey, shpaga la omu de rigoare din minister e problema...
vaka epilata, ce imagine idilica...
biankita