Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 7
techila spune:
va doresc o seara placuta, se face ora 6 si scapam de scarbici, mergem spre casuta. noapte buna, burtilor!!
monica_dicut spune:
techila, bine ai venit. Te-ai prins cu cele 10-12 mesaje Te asteptam cu vesti si povesti despre gemanutii draguti
Te trec eu acum pe listuta. Mai e cineva care nu are caurciorul trecut??? CA ma bag sa trec ceva carucioare
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
unombun spune:
monica,noi avem un ametit de doctor de medicina muncii care vine 1/sapt ca sa ne vizeze cm-restul,nu-l vedem la ochi.Mai vine unul anual de ne ia tensiunea si pulsul.Din astia zic si eu sa cauti la tine la serviciu.
madalina84 spune:
MARY SI CATI felicitari pentru bebei,abia astept sa aflu si eu ce am
ma interesa daca eu primesc indemnizatia pe crestere copil avand pensie de invaliditate.stiu ca anul trecut am fost si m-am interesat,cand mi-au vazut cuponul de pensie au zis ca nu dar ca as putea primi acei bani care se dau pentru copil cu handicap(cica se da si daca mama e cu handicap).mai am o prietena care e paralizata si nici ea nu stie nimik.o sa trebuiasca sa ma duc din nou la casa de pensii (acum cat mai pot umbla) si sa ma interesez
eu am luat vitamina A pt vereturile dupa sani care deja au aparut,am citit pe aici ca nu ar fi buna,de ce??
18+
unombun spune:
bia,despre fier,din cartea de medicina-fierul nu este folosit de organism daca hrana nu are si calciu.Insa si fierul si calciul se gasesc cam in aceleasi alimente.Cantitatea de fier continuta de organismul uman este de 3-5 g.Cantitatea ingerata zilnic,variaza intre 12-22 mg,dupa felul alimentelor.Cantitatea de fier pentru o femeie insarcinata sau nu(!) este de 15 mg.Surplusul de fier se depoziteaza in ficat,splina si in maduva oaselor.
selen80 spune:
a, ca mi-am adus aminte....legat de greturi si inteligenta copiilor....mama n-a avut deloc greturi cu mine.....acum se explica multeee....
22+ cu ursulica noastra
nunta
9 luni
diana_n spune:
citat din mesajul lui alex25
Sa va spun ceva tare: in strainatate nu se fac aceste analize, tatal practic nici nu exista in ecuatie, nu i se fac analize, de unde rezulta si faptul ca nu se cunosc incompatibilitatile sau alte chestii de genul.....asdar, ce sa mai crezi? E numai la noi un gen de paranoia, la altii de ce se poate?
_
Asa este, sotul nu face nici o analiza, nici macar nu esti intrebata daca ai sot/partener.
In primele luni n-am intrat pe forum pentru ca vorbeati de analize in cifre. Eu sunt la a 2-a sarcina si nu mi-a spus nimeni nimic de analize decat ca sunt ok. Sunt pura si senina ca o floricica pentru ca nu stiu nimic.
O singura analiza a iesit prost la prima sarcina, glicemia era mare. Cat de mare? Nu stiu, nu mi-a zis nimeni nici o valoare. Am repetat analiza si a iesit ok. Ce inseamna ok? Iar nu stiu.
Acum 2 saptamani am facut ultima ecografie din sarcina asta, o sa-mi mai faca una cu 1 saptamana inainte de nastere doar daca banuie ca baby e cu capul in sus. La controlul lunar ma intreaba daca sunt ok, asculta inima copilului si pa. Nici macar nu-mi masoara burta.
Tot ce stiu e ca daca nu simt copilul miscand sa beau un pahar cu apa si sa ma culc in pat pe partea stanga. Daca e ceva in neregula sa sun medicul.
Plecam in RO si Franta in curand, mi-au urat drum bun si intotdeauna sa stiu care e cel mai apropiat spital, in caz de.
In rest imi zic "enjoy your pregnancy!"
Diana 21 saptamani si Peter (3 oct 2005)
diana_n spune:
Kiki_cri acum 4 ani, la odiseea de sep-oct 2005, 3 mamici au avut nunta cand erau in luna 5-6 si au aratat minunat. Sunt convinsa ca vei gasi ce-ti place. Si distractie placuta !
Apropos, si eu am fost la nunta alor mei . Mama a aflat ca e insarcinata cu 3 zile inainte de nunta, la nunta a vomat in continuu
Diana 21 saptamani si Peter (3 oct 2005)
angelli spune:
Diana_nimi place mult cum e la voi, ce nu stii nu doareVoi incerca si eu sa discut cu dr.meu sa mai merg la eco doar in ultima saptamana(am un fix cu cordonul ombilical)si gata.Sincer la ultimul eco mi-a facut un 4D nesolicitat care nu isi avea rostul la varsta asta bebe nu prea are ce arata.
Cu ulei de masline eu nu am incercat, nu ma impac cu uleiurile, imi raman pe piele, pt mine foarte bun a fost Brazilian nut butter de la the Body Shop, dar mult conteaza genele si apa pe care o bei.
Va rog fetele de la Controlul Calitatii sa imi spuneti daca batoanele proteice de slabit sunt sanatoase in sarcina? Trebuie sa am ceva de rontait in geanta ca pe mine ma ia lesinul brusc de foame.
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
iuliapapusa spune:
Fetele, ce liniste a fost astazi pe forum, zau asa.E ocupata lumea nu ca mine toata ziua acasa.Ma plictisesc groaznic, nu stiu ce sa mai fac, am incercat sa stau si eu linistita in pat dar pur si simplu nu puteam parca ma manca.Dar totusi o sa ma bag mai devreme la nani.Asta este.Va pe toate.Mai stau putin pe forum poate mai intra cineva.
+19