Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 5
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Am venit de la eco! Si fetita mea e baiat!!!! Ma asteptam sa fiu dezamagita, pt ca mi-am dorit mult o fetita...dar sunt super fericita!!! Eu! Mama de baiat! Fiul meu!!!! Va pup! Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 16+ cu - Rares |
Felicitari!!!!!Ma asteptam sa scriu si eu acelasi lucru,dar din fericire nu i-a crescut putza...de fapt,ne-a tratat cu ,asa ca noi n-am vazut mare lucru,dar dr. a zis ca din ce vede el e fetita
Are 24-25 de cm si e marisoara, as avea 24 de sapt dupa cum arata,cu toate ca am abia 22 si 4 zile
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 22+, cu -Alexandra
monikus spune:
Mary, sa fie sanatoasa fetita si sa stea in burtica pana la 40 sapt.
X_ggg nu dispera ca e bine si asa. Sanatos sa fie si nascut la termen, fara nici un fel de probleme.
Eu cred ca atata timp cat sunt sanatosi nu conteaza ce putulica au
Va pe toate si o seara placuta in continuare pt ca eu plec acasica si nu cred ca am sanse sa mai vb cu voi pana maine dimineata.
Monica 14+
santorini spune:
Mary si x_gg felicitari pentru ca v-ati vazut bebei si sunt sanatosi!
Eu o tai catre casa! Va
21+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
techila spune:
salut,
vin si eu printre voi , DPN 12.09.2009, viitoare mamica de gemeni baietei. va urmaresc de mult, stiu ca tre' sa scriu 10 mesaje ca sa apar in timp real, cand ma prind mai bine despre cum se posteaza o sa fac si treaba asta. v-am pupat!!
claucia spune:
kemsy si mie mi se intareste burtica intr-o parte, se face ca o mingiuta, mie mi se pare ca se cocoloseste bebe intr-o parte sau in alta. Ba chiar cand dorm pe partea dreapta si ma intorc pe spate, se vede clar ca era in partea pe care am dormit - cred ca se duce ea acolo, asa era si la prima sarcina si mereu am avut colul lung si inchis. (acum am 41 mm).
Eu nu cred neaparat ca acele contractii nedureroase sunt periculoase...nu stiu ce sa zic, am citit ca din saptmani f mici incepe uterul sa se intareasca, sa se relaxeze, acele contractii BH normale, insa noi nu simtim nici la mana nici altfel pt ca e prea mic uterul. cand creste il simtim si incepem sa ne impacientam - cica nu ar fi periculoase si nu deschid colul si pregatesc uterul pentru nastere. Pe unele situri asa zice, pe altele ca ar trebui sa fie din luna mai mare.
Va pupam si noi
Clau 20+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
alex25 spune:
Felicitari tutror pentru carucioarele colorate si pentru vestile ca bb sunt ok~
Am luat rezultatele la TT si se pare ca sunt ok - sdr Down 1:5100, trisomie 18 1:10000 si NTD 1:10000 - asa ca m-am linistit dintr-un puct de vedere. Mai am sa ma duc la dr si sa vad ce fac cu anticorpii aia prezenti si sa o mai vad pe bb-ita!
In rest eu nu am o stare tocmai buna, de fapt chiar sunt intruna foarte proasta, din cauza extractie de molar de minte am ramas cu gura inclestat adica nu pot deschide mai mult de 1cm ceea ce inseamna ca nu pot manca normal si am dureri, mi s-a umflat limba si ma doare de mor, ma doare capul din cauza muschilor intinsi...deci de vreo cateva zile plang intruna si nu stiu ce sa ma mai fac!
18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
santorini spune:
Eu citisem ca Vitamina A din creme este daunatoare in sarcina. Am vazut ca iuliei i-a recomandat medicul crema cu vit A. Voi ce stiti?
21+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
1sweet_angel spune:
o zi buna tuturor mamicilor si bine v-am regasit.
n-am mai intrat de multisor pe-aici si nici nu mai stiu ce subiecte se mai discuta sau ce s-a mai intamplat in ultimul timp.................sper insa ca toate mamicile si bebeii lor sunt bine.
eu in sfarsit am reusit sa-mi fac analizele si sa am si rezultatele .....bebe se pare ca e bine.am reusit sa-l si vad la eco...se misca intr-una si n-o lasa pe doamna dr. sa-l masoare..........eu sunt cam speriata ca am RH negativ...iar dozajul cu anticorpi se gaseste foarte greu............
am si o rugaminte...........daca puteti sa ma ajutati cu interpretarea urmatoarelor rezultate sau sa-mi spuneti unde pot citi ceva despre ele....stiam ca au mai fost mamici care au cerut ajutorul in acest sens dar nu mai gasesc capitolele respective.......ca la dr mea ajung abia peste 2 saptamani si pana atunci stau pe jar:
anti-CMV IgG =5,00 IU/mL
IgM =<8.00 AU/mL
Th.IgG negativ
rubella IgG =43.90 IU/mL
rubella IgM = <10.00AU/mL
anti-toxo-gondii IgG = 51.10IU/mL
IgM = 3.30 AU/mL
listeria-negativ
ce puteti sa-mi spuneti?.....sunt bune sau.........
multi de tot..........
17+
10+
anadomnica spune:
Hristos a inviat1
Fetele, ma bag si eu in discutia cu si despre cremele pt. burtici. Eu am inteles ca cel mai bun, recomandat, sanatos ramane uleiul de masline super virgin, de la mama lui de acasa. Doar cine nu suporta e recomandat sa caute altceva. Asadar, eu incercand sa fiu cat mai naturala voi folosi acest dar al naturii.
In rest, voiam sa va spun ca de cand am aflat de burtica nu am mai folosit deloc deodorant sau parfum, dar chestia a fost chiar ca un instinct sau ceva, pt. ca nu am constientizat ca nu mai simt nevoia sa folosesc decat muuuult mai tarziu, dupa vreo 2 sapt. Adevarul ca eu nici nu prea transpir sau ceva asa ca pur si simplu mi-a disparut nevoia. Acum... citind despre cancerul la san si alte... minunatii, chiar am sa am grija. Dar vine vara... sa vedem daca mai tine faza.
Altfel va pup si va doresc dupamasa placuta. Eu sunt pe baricade azi de la 6 dimineata ... si abia astept ora 17 sa fug in paaaaaaaaat.
Doamne ajuta!
14+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!