Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 20
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kemsy
![]() Gianina 18+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Gianina&year=2009&month=9&day=29&babycount=1 |
da reply with quote mesajului meu si copiaza la profil/semnatura.
bebe-aici scrii ce vrei tu
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
sa stiti ca eu am infasat-o pe eva .. dar nu infasatul ala sarmaluta ci mai lejer .. ii dadeam un body pe dedesubt si apoi o infasuram lejer in scutecel. oricum, mai mereu o gaseam cu manutele afara .. pentru ei e mai bine caci oricum sunt obisnuiti cu spatiu limitat, daca pot sa spun asa .. eva tresarea, dadea din manute, se speria si se trezea .. pana la o luna am infasat-o apoi o culcam in salopetica.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
madalina84 spune:
DANUTA locuiesc singurica la 3 scari distanta de ai mei parinti.probabil ca o sa ma mut la ei in ultimele luni de sarcina asta in cazul in care nu mai pot purta protezele caci ei stau la parter si pot iesi cu caruciorul.
o sa va povestesc de tatal copilului dar probabil ca o sa ramaneti socate de nesimtirea lui si prostia mea
dar multumesc lui d-zeu ca in urma prostiei mele se naste bebicu meu.eu pe 28 mai merg in buc la 2d sa vad daca e totul in regula dar inainte ajung la dr meu si sper sa-mi spuna ce e,ca ultima oara bebicu statea in cap si nu a putut vedea![]()
ANADOMNICA e intradevar o situatie delicata si doar prin infiere pot face asta,mai ma gandesc,oricum pentru el eu o sa fiu mama si ei bunici.al meu tatic vrea un baiat ca sa-l ia la peste si mai ales ca noi am avut un frate care a murit la 11 ani si noi aveam 4 ani si de aceea eu cu surioara mea cand eram mici am zis ca prima care va avea baiat ii va pune numele fratiourlui nostru,Irinel,deci daca va fi baiat il va chema Irinel Andrei![]()
18+
BEBELICA MADALINA
alex25 spune:
Feletor, se poate intampla ca burta sa aiba o explozie de creste asa, pe neasteptate....pana acum parca nu se vedea mare lucru, dar de cateva zile am impresia ca a crescut cat in ultimele saptamani....se poate??
18+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
santorini spune:
Am incercat sa dau si eu denumire la ticker. Ia sa vedem ce a iesit!
21+ cu 
[ url = "<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1"] nazdravanul meu[/url]
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Am incercat sa dau si eu denumire la ticker. Ia sa vedem ce a iesit! 21+ cu ![]() nazdravanul meu |
taie spatiile .. da reply with quote ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
unombun spune:
anamaria1979,eu am rh+ BIII si sotul rh -O1.Stateam absolut linistita gindindu-ma ca daca el are rh- nu-i nimic.La tine citesc ceva ce ma...minuneaza.Adica acum sa merg la hematolog?Pai daca barbatul are rh-stiam ca nu e nici o problema,poate fi rh nostru oricum.
santorini spune:
Madalina, scuza-ma ca te intreb, cand erati mici stateati cumva in Gavana Nord in spatele blocurilor turn (L-uri)?
21+ cu 
nazdravanul meu
Ioanna81 spune:
multumesc de ajutor cu tehnica ... da' acuma am o alta problema. de ce toate mai avem 5 zile pana la nastere? (conform semnaturii) eu am personalizat tabelul ala pentru mine si tot asa arata
Ioana
20+ cu 
bebe Carol Ioan
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun anamaria1979,eu am rh+ BIII si sotul rh -O1.Stateam absolut linistita gindindu-ma ca daca el are rh- nu-i nimic.La tine citesc ceva ce ma...minuneaza.Adica acum sa merg la hematolog?Pai daca barbatul are rh-stiam ca nu e nici o problema,poate fi rh nostru oricum. |
Probleme sunt NUMAI daca MAMA are grupa O1 si tata altceva, nu invers!
Si nu era vorba de Rh ci de grupa de sange!
18+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi