Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 19
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Emy10 Alex25 si eu cred ca ti-au gresit analiza. Eu zic sa mergi la Institutul de Hematologie pt ca iti dau rezultatele imediat si asa te linistesti si tu! ![]() Dar vad ca se face gasca mare la CFR! 2o+ cu ![]() |
Asa o sa fac, dar nu acum, peste vreo 2 saptamani, ca macar sa vada cum evolueaza daca o fi de rau.....dar eu stiu ca e gresit!

18+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Eu am control saptamana asta pentru eco morfologica de trim II, dar m-a chemat la cabinetul particular. In rest, cred ca voi merge in spital. Am observat ca suntem la 2 sapt diferenta asa ca nu stiu ce sanse reale avem sa ne intalnim. ![]() Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 20+ |
Nu zice niciodata hop pana nu treci....asa ca, nu se stie niciodata!

18+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
madalina84 spune:
MONICA acum am vazut cum am scris,cred ca mie foame
,in accidentul respectiv mi-am pierdut ambele picioare,am amputatie de gamba la stangul si de sold la dreptul.multumesc lui D-zeu ca mi-am revenit repede si am trecut peste.au fost momente grele mai ales in ceea ce priveste sexul masculin dar acum nu ma mai intereseaza nimeni ca o sa am o comoara.stiti prima mea intrebare cand m-am trezit din operatie a fost"pot sa mai fac copii?" si uite ca a venit minunea
18+
BEBELICA MADALINA
santorini spune:
Kiki_cri cred ca o sa fii o miresica fff frumoasa! Bafta la pregatiri!
Roxxy felicitari pentru bebelina sanatoasa si sa stea cuminte la tine in burtica fix 40 de saptamani. O sa se ridice ea placenta!
techila bine ai venit! sa-ti traiasca gemenutii!
Ellenuta ce oameni... Sa ia din mancarea unei gravidute!
1sweet_angel trebuie sa astepti sa ajungi la medic pentru ca fiecare laborator are intervalele lui de interpretare. La mine de exemplu la analizee de care zici tu imi scria doar pozitiv sau negativ!
lutoniana, raluk16 si eu tot infofolita, ca si eu mor de frig la 18 grade. Nu stiu cum o sa tin eu bebelul la temperatura asta!
Eu sunt total impotriva obiceiurilor de la noi cu infasatul (desi acum am vazut ca s-a cam renuntat la el). Ca sa nu mai zic de indoparea cu medicamente a copiilor! Eu am fost un astfel de copil, care la orice semn de raceala primea antibiotice si vreau sa zic ca mai tot timpul eram racita! Si datorita antibioticelor luate m-am luptat ani de zile cu candida! Acum incerc sa ma hranesc cat mai sanatos, sa mananc multe fruncte, si sa imi iau toate cele necesare din alimentatie. Chiar nu vreau sa ii dau copilului meu antibiotice, decat daca este intradevar cazul. Problema mare este ca la noi marea majoritate a medicilor pediatri dau antibiotice pentru racelile copiilor mici, ca sa fie ei siguri! Cred ca la fel e si cu vitaminele, sunt folosite in exces de anumiti parinti si medici!
Vik_cj cu analizele gratuite ce sa mai zic, ca si mie in trim I mi-a dat trimitere dr de familie, dar la laboratoarele considerate mai bune nu mai aveau plafon si mi-au zis sa vin peste 2 luni! Chiar ma gandeam acum ca daca o sa si nasc la clinica privata, nu stiu de ce contribui la sistemul de sanatate!
21+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Buna fetelor, mai am si eu o paranoia, ma ajutati? Am observat ca daca stau intinsa pe spate nu mai mi se vede deloc burta.Este normal?Ati patit si voi sau ati auzit fete care au patit ca si mine?Va multumesc de intelegere, sunteti dragute ![]() ![]() ![]() +19 |
Buna ziua dragelor!
Va pup cu drag
si va multumesc ca imi faceti zilele mai senine
Raspund cam pe fuga, ca am timp limitat.Iulia, e normal sa fie asa pentru ca gravitatia actioneaza asupra intregului nostru corp, deci si asupra burticii care e micuta si tesut moale deocamdata. Nu te ingrijora ca e ceva normal. Insa trebuie sa ai grija sa nu stai culcata cu fata in sus prea mult timp pentru ca uterul in crestere poate obtura prin propria lui greutate arterele care il alimenteaza cu sange, asa ca incearca sa stai mai mult pe o parte sau pe alta.
Va mai citesc cand pot.... nici semnatura nu am schimbat-o.... of!
Ramona
Tudor Gruia 17+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
angelli spune:
Mada pt binele bebelului tau trebuie sa faci cum e mai avantajos financiar si nu pot sa imi imaginez ca un copilas ii poate reprosa asa ceva mamei sale.
Fetele cu IQ mai mare ma ajutati cu url urile astea ca ma dor okii deja daca nu eu las pagina lata !
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angelli&year=2009&month=10&day=10&babycount=1Iannis[url]
Danuta1979 spune:
Madalina, eu pe 14 la morfo II la Iosup sper sa ma lamuresc daca bebele meu e fetita sau baietel. Noi ne-am dorit tare mult baietel dar Iosup la 12 sapt ne-a zis ca e fetita si apoi la controalele lunare dr. mea ba ca pare baietel, ba fetita. Acum sotul meu cand ii vorbeste nu o scoate din "printesa lui tata". Asteptam cu interes sa aflam deznodamantul ca sa stim ce-i cumparam (ce culoare patutul, caruciorul...). Ca la hainute i-am luat pana acum culori unisex.
Deci in 2 sapt amandoua o sa aflam ce purtam in burticutze.
Daca am dedus corect, locuiesti cu parintii tai ceea ce o sa-ti usureze multe. Despre tatal bebelusuluii tau..tu stii cel mai bine care e povestea. Daca vreodata vrei sa ne-o spui, suntem aici.
Cu privire la trecerea copilului pe numele parintilor, eu una nici nu stiu cum o poti face fara adoptie si nici nu ma simt in stare sa-ti dau vreun sfaT, cu exceptia aceluia de a discuta serios cu ai tai pe aceasta tema si de a actiona in interesul suprem al copilului.Sunt sigura ca D-zeu va va ajuta sa luati decizia cea mai buna.
Dana
20+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
angelli spune:
Am reusit inseamna ca mi-a venit si mie neuronu din vacanta! Plec sa ma prefac ceva de lucru prin casa ca vine sotu si trebuie sa arat obosita vezi doamne ce harnica am fost!![]()
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
anadomnica spune:
madalina - ce situatie grea ai tu, si cat de mult curaj: te admir din tot sufletul. Nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu trecerea copilului pe numele parintilor tai, eu cred ca nu as vrea asa ceva insa la tine e mai delicata situatia. Daca nu primesti indemnizatie pt. cresterea copilului pt. ca nu ai contract cu CAS, ai putea sa mergi sa-ti faci acum un contract si pana la nastere sa cotizezi ceva si apoi sa beneficiezi de ajutor, nu sunt sigura ca se poate, dar ar fi bine sa intrebi pt. ca eu stiu persoane care asa fac pt. ca nu au contract de munca. Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bebe voios si sanatos.
Doamne ajuta!
14+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
selen80 spune:
Neatza!
Ralu si Roxxy, felicitari pt carucioarele colorate!
Diana, f tare faza cu infasatul...eu deja am avut primul conflict cu soacra-mea pe tema asta...intr-o conversatie oarecare, am zis eu ca ce liste lungi sunt pt bagajul de spital, pt mama si BB....si bineinteles ca ea a sarit: pai pt BB ce-ti trebuie, ca doar il infasi! si eu am zis ca nu, ca vreau sa-l si imbrac, nu vreau sa-l tin tot timpul infasat....si tot asa, ea cu ideea ca inainte cum se tineau numai infasati, eu ca am citit eu pe net ca nu e bine, ea ca: bine ca le stiti voi pe toate, ca pe vremuri copii ascultau de parinti si nu invers 
sa vezi cand oi aparea eu si cu idei "revolutionare" de a infasa copilul, ce razboi va fi....oricum, trebuie sa-l atrag pe sotz alaturi de mine, ca pe el nu indrazneste sa-l contrazica, m-a prins pe mine aia politicoasa si careia nu-i place sa supere pe nimeni....
am inceput sa scriu mesajul asta fix acum o ora
dar maine vine colegu la birou, sa vedeti iar dezmat!

22+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni