Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

fetelor, de ce in semnaturile voastre cu bebei mai aveti doar 5 zile pana la nastere?

PS as scurta si eu linkul da' nu m-am prins de nici un fel cum se face

Ioana 20+ cu

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ioana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20width=%22120%22%20height=%22180%22%3E%3C/embed%3E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Si pt ca nu ma pot abtine sa ma plang...iata-ma!

Am de ieri niste arsuri groaznice. n-am patit niciodata asa ceva. Imi tiuie si urechile de ce arsuri am. Si imi tot vine pe gat ca si cum as sta sa vomit.
Mentionez ca pana si dupa masa de seara am avut la fel (si am mancat cartofi fierti...atat...ca sa nu-mi fie rau). Plus ca au cam revenit greturile!

Singurul lucru ce ma calmeaza e ca il simt mereu pe bebe si stiu ca e bine.

Ceva sfaturi pt arderile mele stomacale sau ce or fi?

Dana 20+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna burticutelor!

ROXXY felicitari pt bebelusica si sa dea d-zeu sa fie totul bine pentru amandoua pana la final.Am inteles ca ai nascut la Bucur acum 1 an jumatate. Ce poti sa-mi spui despre doctorul ginecolog, asistente si spital? Cum ti s-a parut partea de neonatologie? Si rezervele se pot inchiria in prealabil, adica un fel de programare prin medicul care te monitorizeaza.

Alex Sunt in aceiasi situatie cu incompatibilitatea de grupa (eu 0, rh +, el BIII, rh -). In fine din cate am inteles de la doctorita mea cazul acesta apare doar la grupa 0 care este compatibil doar cu el. Se pot dezvolta anticorpi B si atunci se dozeaza in sarcina de obicei de 2 ori (mai pe la mijloc si spre sfarsit in luna a-7-a). Eu momentan astept rezultatul de la Institutul de HEMATOLOGIE.
Ca si risc asupra copilului poate avea icter prelungit la nastere si atunci ne trebuie o sectie buna de neonatologie (trebuie sa stea la lampa) si in cazuri extreme exista riscul de sarcina prematura. Dar sa nu ne panicam am prietena care avea aceiasi situatie si nici macar nu si-a facut analiza in sarcina iar la nastere copilul a fost k si a avut icter dar l-a tinut asa ca nu aveau lampa la respectiva maternitate in provincie.

Astept de la Roxxy80 detalii privind spitalul deoarece am auzit numai chestii negative pana acum. Oricum conteaza mai mult doctorul dupa parerea mea cu care nasti asa ca..

Sanatate multa! + 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Pai clar facem club...eu sunt la dr. Delia Marinca si clar voi naste acolo. Maternitatea este renovata, sunt 2 paturi in camera cu baie, copilul ti-l aduce imediat dupa nastere, curatenia nu e ca la ea acasa, dar cu ceva banuti se rezolva. Nu prea au medicamente deci e bine de stiut ce trebui adus, cele de la neonatologie nu exceleaza dar se poate rezolva. Alte detalii nu stiu si daca mai stiti voi sa imi spuneti si mie!

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Ce fain ar fi sa ne intalnim pe acolo...

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Eu ma duc la controale numai la CFR la camera de garda...ce tare ar fi sa ne vedme pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Alex25 si eu cred ca ti-au gresit analiza. Eu zic sa mergi la Institutul de Hematologie pt ca iti dau rezultatele imediat si asa te linistesti si tu!
Dar vad ca se face gasca mare la CFR! La Polizu nu se aduna nimeni???

2o+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Eu ma duc la controale numai la CFR la camera de garda...ce tare ar fi sa ne vedme pe acolo!

Eu am control saptamana asta pentru eco morfologica de trim II, dar m-a chemat la cabinetul particular. In rest, cred ca voi merge in spital. Am observat ca suntem la 2 sapt diferenta asa ca nu stiu ce sanse reale avem sa ne intalnim.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

merge semnatura?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
[ url = " <embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angelli&year=2009&month=10&day=10&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> " ]Iannis[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

scuze mai incerc sau ma ajuta cineva ca eu pot sa o tin asa pana miine

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
[ url = " <embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angelli&year=2009&month=10&day=10&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> " ]Iannis[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

santorini, kemsy, ioanna81 nu vreti voi sa va puneti o denumire la ticker? caci se lateste rau pagina daca lasati linkul asa .. nu va suparati pe mine, da?

Eu nu ma supar, dar sa imi spui si cum sa fac chestia asta

Gianina 18+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Gianina&year=2009&month=9&day=29&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

DANUTA si eu ma plang de lucruri infime mai rau de cat m-am plans la accident.deocamdata nu stiu ce este sper sa aflu pe 19am parintii alaturi de mine,pe surioara mea si toti prieteni.l-as putea avea si pe tatal copilului dar nu merita la cat este de josnic asa ca prefer sa fiu singura
MONICA am avut acum 4 ani un accident in care mi-am pierdut ambele si port proteze acum,am trecut peste si merg inainte,mai ales acum ca il astept pe bebicu meu
Fetelor nu vreau sa par o nebuna dar am o dilema mare si m-ar ajuta cateva pareri.Taticutul meu care e un om de il pui la rana,mi-a propus sa trec beblu pe numele lui(ca daa i s-ar intampla ceva lui,lui tata,ar avea pensie de urmas si multe altele) si nu stiu ce sa fac.azi dimineata m-am interesat daca iau indemnizatie de crestere pt bebe si nu iau caci cica nu cotizez la C.A.S(nu ca ar fi o problema mare dar erau niste bani).nu m-ar deranja cu nimik sa-l trec pe numele parintilor mei caci mi-as fi dorit un tata pt bebe cum a fost tata pentru noi dar mie frica ca atunci cand va creste bebe mare mare sa nu-mi scoata ochii.voi ce parere aveti

18+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput