Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mada iti pui si tu o denumire la ticker? ca s-a latit pagina cu tickerul ...

[ url = " aici day copy paste linkului " ] Denumire ticker [/url]

ATENTIE! STERGI SPATIILE DE MAI SUS!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

foarte mamici foarte tinere la noi in odisee Mi-ar fi placut si mie dar iaca am ajuns baba

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Ori nu-mi merge mie netu ori chiar nu a mai scris nimeni si fac scurta la mana degeaba

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ELLENUTA imi pare rau dar chiar nu stiu ce trebuie sa fac.m-am chinuit pe aici dar nu mi-a iesit nimik

18+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=MADALINA&year=2009&month=9&day=30&babycount=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20width=%22120%22%20height=%22180%22%3E%3C/embed%3E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

ELLENUTA imi pare rau dar chiar nu stiu ce trebuie sa fac.m-am chinuit pe aici dar nu mi-a iesit nimik

18+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=MADALINA&year=2009&month=9&day=30&babycount=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20width=%22120%22%20height=%22180%22%3E%3C/embed%3E

DENUMIRE TICKER

da reply with quote mesajului meu, scrie ce vrei tu in loc de denumire ticker si apoi da copy si apoi paste la profilul tau la semnatura.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

BEBE

DA-i reply with quote la mesajul meu si copiaza ce am scris eu sub "BEBE" si puneti-l la semnatura

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 20+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Multumesc, Monica. Si eu valorizez mult ca e un nume rar. De fapt, ma gandesc sa pun copyrigt pe el.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Ioanna81 si alex25 si eu cred ca voi naste tot la CFR2 cu dr. Corina Echim. Poate ne mai intalnim pe acolo sa facem club . Si eu as fi interesata de detalii despre spital, medicii de acolo etc.

Pai clar facem club...eu sunt la dr. Delia Marinca si clar voi naste acolo. Maternitatea este renovata, sunt 2 paturi in camera cu baie, copilul ti-l aduce imediat dupa nastere, curatenia nu e ca la ea acasa, dar cu ceva banuti se rezolva. Nu prea au medicamente deci e bine de stiut ce trebui adus, cele de la neonatologie nu exceleaza dar se poate rezolva. Alte detalii nu stiu si daca mai stiti voi sa imi spuneti si mie!

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Buna fetelor, mai am si eu o paranoia, ma ajutati?
Am observat ca daca stau intinsa pe spate nu mai mi se vede deloc burta.Este normal?Ati patit si voi sau ati auzit fete care au patit ca si mine?Va multumesc de intelegere, sunteti dragute

+19

hahaha, si eu care ziceam ca e mai mare rusinea sa intreb asa ceva....e uite ca nu esti singura, mai sunt si altele paranoia! Eu am ajuns sa nu mai stau pe spate ca ma panichez!

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ori nu-mi merge mie netu ori chiar nu a mai scris nimeni si fac scurta la mana degeaba

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 20+ cu
O noua viata

Cred ca ti se pare tie fiindca atata amare de mesaje ce am scris in dimineata asta, incat parca era galagie pe forum. Si acum, cand in sfarsit m-a lovit o doza de bun simt si m-am oprit, pare liniste.

Mergi la inceput