Piatra Neamt, Perla Moldovei (64)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura25 spune:
Buna!
Eu zic ca vin maine, sper sa nu apara nimic neprevazut.
E bine ca ploua, nu va mai plangeti atata, ca era seceta mare deja. Las' sa creasa iarba verde, sa avem ce admira cand iesim din oras.
Dana pai eu am de dat vreo 10 kg jos ca sa ajung la greutatea ideala. Mi-am propus 5 kg deocamdata. Sa vad cat reusesc. Mi-au cam crescut sunci si pe burta si pe fund. M-am cam dedat la pizza, shaorma, bere, seminte... si se vede.
Imi pare rau ca nu poti veni maine. Hai ne organizam intr-o dupa-amiza cand esti si tu libera, sa ne vedem pe terasa la Gradina de vara. E mai usor de ajuns si copii sunt liberi sa zburde pe acolo, daca nu pot fi lasati acasa.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lunna27 spune:
mai,eu zic sa va intalniti maine asa si mai vedem noi apoi,poate sapt viitoare pana miercuri dar nu cred ca puteti voi sa iesiti
noi intampinam niste problemute cu cea mica,sper sa fie bine pana la urma si vremea asta nasoala,de stat in casa...parca nu am chef de facut nimic,si vorba Laurei,e bine ca ploua,caci era seceta mare.
v-am lasat...o zi buna!
Laura25 spune:
Si eu zic, Dana, sa ne vedem maine.... numai sa mai vina si altcineva in afara de Lora, Carmen si eu, cum am patit de vreo 3 intalneli incocace
.
Sanatete multa Anei! Sper sa nu fie nimic grav 
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carmenstefi spune:
soaaaaareeeeeeeee![]()
![]()
![]()
e bine acu,mai zambesc si eu ca tare ma luase somnul
,fetele eu vin la intalneala si sper din toata inima sa vina cat mai multe fete

dana,imi pare rau ca nu poti veni,eu o sa pap si pt tine,o sa beau si pt tine si stefi pt ana,sper sa nu fie ceva grav si iti oferim ajutor daca e nevoie sanatate sa fie,si cum zicea laura si eu am de dat multe kileeee
dar in timp pana la 50 ani cand o sa fiu o mama sexyy si am auzit ca e varsta cea mai faina,chiar si la 60 eeeeeeee o sa vedeti voi![]()
![]()
....cred ca am beut prea mult ceai.![]()
carmen si stefi

ellinia spune:
Fetelor stiti sa fie pe undeva pe la noi teatru de papusi? Mi-ar placea sa-l duc pe Stefan, dar nu stiu unde anume ...
LoraG76 spune:
'Neata!
Dau o inka, vrea cineva? ![]()
Cristina, uneori este la Casa de cultura, ii mai duc educatoarele pe copii. Dar cel mai des vin actorii de la Teatru cu piese la gradinita. La Teatru nu prea au, din pacate... De ce nu-l duceti in Iasi?
Dana, sper ca Ana e bine! 
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maristef spune:
"neatzaaa!!!
vin eu la Inka dar sa fie cu lapte ca e mai faina
.
Pana la urma unde e intalnirea azi?
o sa incerc sa apar si eu, nu stiu la ce ora, depinde cum vin microbuzele, sa iau si copilul cu mine.
pupaceala!!
mama Biutei
carmenstefi spune:
ziua bunaaaa!!!!!
am sorbit cafeaauaaa dar trec la ceai cu voi
astazi sper ca ne vedem,cred ca la pizza66 pana la urma ca e posibil sa mai ploua,asa ca ne vedem pe la 17,15-17,30 pe acolo???
cristina ,sa stii ca si eu caut un teatru pt copii in special,dar se tin tot cum zicea lora la casa de cultura si mai ales dupa masa cand duc copii de la scoli si eu nu pot ca stefu e la camin,dar ma bucura ca vine la camin teatru,adica vreo 2 actori si chiar e impresionata stefi de ei si vb tare mult si sapt.asta a fost cu alba ca zapada
...lasa ca o mai creste si o sa o ducem la concerte rokkkkk
,nu glumesc dar mai nou vrea in masina sa asculte muzica rock si cea de copii,bine un rock mai lejer![]()
dar ii place.........
...noi sa fim sanatosi.
o zi frumoasa fetele!!!!!

carmen si stefi
maristef spune:
intrebare de baraj: CUM VA RECUNOSC???

ma tot uit la poze dar ....memoria mea vizuala e cam scurtcircuitata....![]()
mama Biutei
LoraG76 spune:
Mari, iti trimit un PM.
Ups...nu il ai activat.
Trimite-mi tu mie PM cu adresa ta de mail si-ti trimit 3 poze cu noi 3..![]()
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)