Piatra Neamt, Perla Moldovei (64)
Raspunsuri - Pagina 6
ellinia spune:
Hai mai ca ma bag si eu la dieta, da' nu stiu ce as mai putea manca ca si asa mananc cat o furnica si nu slabesc ...
Eu am sa servesc o pizza mare, cea mai mare
si o bere, iar ca desert niste papanasi cu smantana pe deasupra
au asa ceva pe acolo? Ce atata dieta, de cand ma stiu sunt la dieta!
LoraG76 spune:
Pai de aia nu mai slabesti, ca tii mereu diete si nu mai ai ce sa dai jos...
Oricum, o dieta se tine doar o data pe an, eu asa stiu...poti sa mai tii un alt tip, total diferit, in acelasi an, adica axata pe alte alimente. Am cautat si io pe net cica, fin'ca si deoarece nu-s experta...
Da' tu ce vrei sa mai dai jos? Oasele?
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maristef spune:

eu la 5 ies de la munca, si fug sa imi iau copilul de la gradinita.
daca il conving pe ta-su sa ia copilul vineri...poate reusesc si eu sa ajung la intalnire!!!!
a iesit soarele
uraaaaaaaaaaaaaa
pupaceala
mama Biutei
LoraG76 spune:
Mari, poti sa vii cu fetita, nu-i nicio problema. Oricum, daca ne vedem, ne vedem ori la Pizza66 si nu-i mult fum, ori pe o terasa.
Lora, mami de Iustina
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!!!
plouaaa si atunci dau o cafea mare si dulceeee!!!,naaaa si un covrig cu mult mac,naaaaa.
![]()
maristef poti sa vii cu copilasul ca eu oricum vin cu stefi meu ca nu am cu cine sa o las.
carmen si stefii

maristef spune:
'Neatzaaa!
dau si eu o cafeaaa
cu frisca si ciokolataaa![]()
problema e ca nu imi ajunge timpul sa ajung la intalnire daca ma duc dupa fiica-mea!
D-ra mea e obisnuita cu petrecerile (nunti, cumatrii....revelioane la restaurante)
deci nu ar fi o problema.
O sa vad maine.
pupaceala si o zi cu soare (poate trece ploaia)!!
Mama Biutei
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu beau inka sau ceai....da careva? ![]()
Mari, atunci ne vedem la 17.30, e bine? Daca nu, lasam pe alta data.
Ar fi bine sa spuneti daca puteti sau nu veni, ca sa stim.
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
neata
vin si eu la o cafea cu lapte!
eu din pacate nu am cum sa ajung la intalneala ca si azi si maine sunt sch 2,asta e...data viitoare!
in legatura cu dietele,eu chiar nu va inteleg,voi ce vreti sa mai dati jos??valabil pt toate 3:Lora,Laura,Cristina ![]()
o zi frumoasa,macar in suflete ca afara...!
ellinia spune:
Dana, cateodata nici eu nu ma inteleg, dar am totusi 5 kg in plus, acum, le pun iarna si, de regula, pna vara le dau jos. Si tot asa in fiecare an.
M-a batut vantul dimineata, mi-a stricat umbrela ...
, mai avea un pic si ma dadea jos
Eu nu stiu sigur daca pot veni, s-ar putea sa am musafiri, inca nu stiu sigur, din pacate.
maristef spune:
Eu nici nu m-am mai chinuit sa imi tin umbrela deschisa, ca mai mult m-am enervat la cat s-a intors pe dos.
Pana la genunchi sunt fleashka, inclusiv adidasii colcaie de apa(noroc ca nu am venit in pantofi, cum aveam de gand aseara). pana la 5 poate se usuca ceva pe mine....
Maine va spun sigur daca vin sau nu, niciodata nu imi ies planurile facute dinainte, iar daca vin beau un suc sa va cunosc si fug repede 

pupaceala
mama Biutei