Piatra Neamt, Perla Moldovei (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mari, multumesc mult...
Auzi, 16 mil... Ce gluma bunaaaa!!!!
Am rezolvat si asta deja, a vorbit bona cu o fata care ne-a mai ajutat pe noi, e pasionata de croitorie, nu e asta profesia ei, insa, dar ii e draga Iustina si a promis ca ii face rochita, am gasit si modelul... e ceva simplu, ca o rochita de balet.

Cat despre Sanipid, am vorbit, era pentru gradinita, ca e epidemie de scarlatina si apar saptamanal cazuri noi, am sunat la serviciul care se ocupa de igiena scolara.

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
mamaaaaaaaa dar ce e aici????????multa vorba!!!!!,nu am mai vazut de mult asa discutii aprinse,bravaaa,multe bilute albee,legat de dulciuri chiar nu ma bag si nici pofta nu am ,ca sunt la un regim,nu de slabit cat mai mult ca am colesterolul mare cicaaa,asa ca bag salate la greu si ce e mai usor,iar fetele care au fost la durau...stiu gogosile de acolo,cunosc si cine le face,doar daca nu sunt mai multe gogoserii deschise intre timp,dar mie imi plac si alea din bicaz,mai tot timpul luam cate una cand merem in lacul rosu;,noi ne-am simtit bine la tara nasilor,pe langa suceava,stefi numai cu animalele a stat,chiar si pe ploaie,a fost superb si e fff bine pt cine are o tara si ceva animale.
adriana bine ai revenit printre noi si in tara si poate ne faci o vizita cand se poate.

carmen si stefi,revenim

Mergi la inceput

laura,legat de mama cu fetitele,la capit.haine nu prea mai am,am dat fff multe inainte de pasti,daca stiam,asa ca inainte sa pleci poate te pot ajuta cu ceva alimente sa cumpar si sa duci,ma anunti si ne vedem,chiar imi pare rau de ce i se intampla dar e ff greu si poate mai cere si un ajutor de la alte autoritati,nu stiu care daaar sa ceara fara rusine unde se poate.
maristef vad ca ai mica scorpioana,sa ti traiasca,beeem atunci
allexa sper din toata inima sa-ti fie cat mai bine si lui razvanel si vezi legat de camin,daca incerci aici unde e stefi la panoramic sa stii ca e cam greu cu primitul,deja au ff multi copii iar educatoarele care vor fi cu noii copii sunt cam......e si directoarea la viitoarea grupa,dar incearca daca vrei.
dana sanatate la copii

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Buna fetele.
I-a luat ceva timp ca sa recuperez cu cititul. Lume nou si ma bucur. Laura multumim de invitatie la intalnire dar daca as fi stiut.....Eu mai ajung prin parc in centru dar daca nu reusesc sa va retin din poze nu am cum sa va recunosc....scz....oricum , pe mine ma recunoasteti tipand disperata dupa copil, respectiv Ionut. El nu prea aude ce spun si urlu....fff urat dar .....asta e.
Am auzit si de alexa si ii urez curaj , bafta si putere si tot binele. Sper ca familia sa te sprijine.
Nu mi-am gasit de munca, de luni stau acasa si ma obisnuiesc cu noul statut dar sper ca in max 2 luni sa ma redresez.....nu financiar ci social, la modul ca imi lipseste colectivul de munca si stresul si implicarea de la servici. Mai pacat ca nu am fost inspirata sa fac un bebe din timp, respectiv din toamna si acum nu aveam problemele astea....dar na, asa e soarta.
Pupici la toate si daca ma recunoasteti in parc nu ezitati sa "imi puneti piedica".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Bantuie sefi pe la mine prin birou, am intrat sa va salut pe fuga. Sa aveti o zi buna si spor la vorbit!

Carmen iti multumesc mult pt oferta de a ma ajuta sa ajut si eu mai departe. Vorbim cand o sa fie sa plec, sa cadem de acord ce putem lua.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Carmenstefi beeeem dar pana la zodia scorpion cred ca o sa facem o bauta cu Costici si Ilene

eu sunt pe pozitie!!

mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Poftiti la o cafea aburinda, tare si fara zahar pentru doamnele care tin dieta . O zi buna si plina de soare!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

neatzaaa fetele!!!!!
o cafeaa mare si rapida si eventual un biscu cu cereale
o zi buna sa aveti!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

hai loraaa cu cafeauaaaa sau ceaiul!!!!!!!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput