Piatra Neamt, Perla Moldovei (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara dragi mamici!

Vad ca vorbiti de dulce ... si eu visez la prajituri, da am hotarat sa nu mai mananc seara, ca nu mai scap in veci de burtoi.

Noi ne-am intors sambata seara de la Viena. A fost frumos, nimic deosebit pt. mine, aceeasi rutina, doar alt loc -- ba chiar un pic mai stresant, ca n-am mai avut-o pe mama sa ma ajute
Am avut o gramada de bagaje la intoarcere - mama, mereu ma gandesc cum se pot aduna atatea - nu stiu cand o sa plec si eu doar cu o gentuta ...

In rest suntem bine, Annika merge deja, e o scumpica, s-a facut mare, ne pregatim de peterecere
Lara cu gradi,azi nu prea vroia sa mearga, dupa pauza de 2 sapt. - da la intoarcere era vesela.

M-a surprins Buc. de cat de verde e - azi stateam pe bancuta in parc, era liniste, cantau mierlele, flori frumoase, totul verde - chiar ma gandeam - uite, a inceput sa-mi placa Buc.

o noapte linistita tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana bine ati revenit in tara!chiar ma intrebam ce mai faceti voi,aproape ai scapat si cu cea mica,mai ai un pic si acusica o dai la gradi

o seara minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la o cafea!
Stiti careva un numar de la Directia Sanitara, Sanepid sau cum s-o fi chemand?
Adriana, bine ati revenit! Pupam fetele!
O zi buna!

Editez: nu mai am nevoie de numar, am rezolvat!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
LORA- Autoritatea de Sanatate Publica Neamt - 234441; 213874; 219109 , e bine?

MARISTEF - cred ca saptamana asta va trebui sa merg la gradinite si sa ma hotarasc unde il voi inscrie.Acum si eu merg in fiecare dimineata din Maratei la cresa in Darmanesti apoi la serv la Pietricica,apoi dupa-amiaza...la cresa,apoi in Maratei...dar...asta este.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Acum alta intrebare:
Stie cineva o croitoreasa care sa poata face o rochie ca de balerina pentru fie-mea? O combinatie din tull si tafta/satin, ceva? Sau aveti idee daca gasesc de cumparat? Scurta imi trebuie.

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza fetele vorbarete!
Beau si eu cu voi a doua cafea, am lasat-o mai moale cu cafeaua ca bineinteles ca am fost foarte nervoasa ultimele zile.
Tot vorbiti de dulce aici ... si eu am niste prajituri asezate strategic in fata mea, le vad de dupa monitor, da' poate ma abtin...
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

'Neatza mamici si pitici,

dau si eu o cafea cu frisha si ciocolataaaa

ma trec fiorii cand aud de Sanepid dar....in ziua de azi e "extraprezent". Probleme pe undeva?
Asta iarna (cred ca pe 30 decembrie) am vrut sa cumpar ceva carne din piatza mare, sus a etaj. Numai cat am urcat am intrat vreo 2 metri si am facut stanga-imprejur ca era cat pe ce sa vomit de la miros.
Culmea ca era fullll de oameni care cumparau la greu.
NU pot intelege cum de aveau atata curaj la mirosul ala de carne imputzita!!!

la fel si in Fidelio, am intrat intr-o dimineatza si la raionul de carne era un miros greu de WC.
Sper sa nu jignesc pe nimeni...
Daca stiti magazine degenul asta spuneti si la restul gashtii.

Pupacealaaaa

Mama Biutei

Mergi la inceput

Pentru rochita de balerina poti incerca cu o intrebare la centrul de comanda de la Agnes Toma, intrebi daca se poate si un pretz. Ar trecbui sa fie ieftina si facuta repede la indemanarea fetelor din atelier. Cunosteam pe cineva acolo dar am pierdut numarul de tel.
Cand iti trebuie rochitza?

Mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, mai e pana la gradinita ... oricum asta mica prinde mai repede ca vede multe lucruri la sora mai mare - asa ca e posibil sa mearga si mai repede la gradinita - vom vedea.
Se prelungeste treaba cu jobul la Buc. asa ca deja vorbim ca Lara sa mearga la scoala in Buc - nu prea as fi vrut, da poate o sa fie bine si asa.

Lora, succes cu rochita!

Adriana

Mergi la inceput

Am sunat eu la Agnes Toma, un pret...11-16 milioane!!!
Deci varianta asta cade.
Deseara o sa vorbesc cu altcineva...gasim o solutzie.
Numai sa stiu cand trebuie sa fie gata rochitza.

pupaceala
Mama Biutei

Mergi la inceput