M-am hotarat.........adoptie(61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

La multi ani, Tzuni. Sanatate, fericire, impliniri.

Distractie frumoasa si cadouri minunate!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Sint io ultima care-i ii spune din toata inima LA MULTI ANI!!!!!! MARIA de Asi, da' o sa fiu prima care ii ureaza tot ce-i mai frumos Danutei de Anca Wish Tot norocul din lume sa se reverse asupra voastra copile frumoase!

Si daca mai e fo feliutza mica-mica de tort si de la Tzuni, io nu ma supar, ca pe linga gris si alte alea de ramin de la Alex, ce mai conteaza citeva calorii acolosha, pe fund?
fata frumoasa si-ti doresc ce-mi doresc si mie + 1000%

Mie-mi dau maselele Adica lui Alex, dar cind il vad ce tare se chinuie parca ma doare si pe mine. Plinge in somn (in cele 10 minute legate pe care le doarme), face febra, nu prea mai maninca, dar o sa treaca si perioada asta. I-am dat tot ce se putea, dar pina nu-si fac ele damblaua nu se lasa.

Bafta viitoarelor licentiate!

tot poporu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

La multi ani!Danuta. Sa ai parte de tot ce-i mai bun si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI DANUTZA ,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia pe care o ai, sa fiti fericiti impreuna.

Anca multe pt o mamica asa frumoasa.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Multumesc frumos!!!

Am atatea emotii astazi. E prima noastra aniversare. Am intrebat-o daca i-a facut cineva vreodata tort, daca au fost copii la ziua ei care i-au cantat "la multi ani!" . "Nu, mami" - asta a fost raspunsul.
Anul asta am vrut sa fie deosebit, ca urmare duminica am organizat o petrecer cu cei din familie, adulti si i-am facut un tort minunat. I-am cantat "la multi ani!" si cand am ajuns la "cine sa traiasca..", ea a spus "mami sa traiasca". Am un copil minunat si sunt zile in care uit sa-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat-o, dar nu trece o zi fara sa simt acea fericire si implinire care ma inaltza.

Astazi va fi petrecerea cu copiii si o sa va pun poze.

Multumesc inca o data pentru urari.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Anca, sa aveti o zi de neuitat!
LA MULTI ANI, DANA, COPIL FERICIT!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

la multi ani, Danuta scumpa !
anca, sa va traiasca minunea si sa fiti toata viata la fel de fericiti ca acum

azi vad ca e si ziua lui Iris Teodora de aiuras. nu stiu daca ne citesti, dar la multi ani si voua !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

La multi ani Dana!
Anca, sa-ti fie fata sanatoasa si voioasa!

La multi ani si Teodorei lui aiuras!

ioana, mama lui Mihai
http://family.webshots.com/photo/2264295990103287451VZFvvq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

La multi ani Danuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Misha , mai pune poze cu domnul maseluta , ca e mortal .

Mergi la inceput