M-am hotarat.........adoptie(61)
Raspunsuri - Pagina 18
Mariaa spune:
care ati cracanat pagina asa rau?!
daca am citit bine pe 'nebaute' azi e ziua lui Tzuni
sa ne traiesti fata draga, sa fii fericita alaturi de Maria si sa-ti gasesti jumatatea, sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta
si sa nu maninci singura din tort si sa te ingrasi iaca, ne incolonam frumusel sa ne dai cate o felie si noua
LA MULTI ANI
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
SoriLea spune:
LA MULTI ANI TZUNI
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de clipe fericite alaturi de MARIA, sa-ti gasesti jumatatea si sa fiti o familie fericita.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
simo_75 spune:
La multi ani Tzuni!
Toata fericirea din lume sa se reverse asupra ta ,sanatatea sa fie mereu agatata de tine si norocul sa apara la fiecare pas.
te pup
asi-saptamana asta o sa trimit si la Cluj-sa vedem.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
liliana csaki spune:
La multi ani! Tzuni, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de printesa si sa-l intalnesti cat mai repede pe Fat-Frumos cel dragastos.
Tzuni spune:
Tulai Doamne ce fete faine sunteti!
Multumesc frumos pt urari! Am avut o zi minunata. De dimi mi s-au inmuiat genunchii cand Meri mi-a spus "La multi ani, mami!". Ce pot sa-mi doresc mai frumos de ziua mea?
In ceea ce priveste Fat-Frumos, mi-a zis un astrolog ca la anu' in vara apare calare pe cal. Asa ca, pregatiti-va rochiile si pantofii de nunta!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
asi spune:
Sper sa mai primesti urari de LA MULTI ANI pentru ca desi sunt "parguite" sunt cu tot dragul.
Simo cel mai bine ar fi sa dai un telefon inainte orinde vrei sa trimiti cererea.Asa iti dai seama daca are rost sau nu sa o trimiti.Ti-am trimis pm.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ioanaalice spune:
la multi ani Tzuni si multe clipe fericite cu boboaca ta!
ioana, mama lui Mihai
http://family.webshots.com/photo/2264295990103287451VZFvvq
adenuti spune:
LA MULTI ANI!!! TZUNI SANATATE FERICIRE SI MULTA IUBIRE .
nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei