Copilasi de Iulie-August 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria, deja se pregatesc de serbare??...supercred ca Giulik va fi tare incantata(la noi cica doamnei nu prea ii plac serbarile ca-s stresati cupii prea tare,iar unii parinti la sedinta au zis ca decat sa repete pentru serbare mai bine sa faca matematica)...mandra mea abia asteapta sa faca serbari ca deja are rochie de alba ca zapada si costum de clovn..si eu ma gandeam sa-i fac ziua la gradi...cred ca in ultima saptamana de gradi..
Alicebafta sa o gasesti(noi am primit-o cadou acum vreo doi ani) si sa-mi spui daca i-a placut lui Gizmo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen, sanatate mamei tale
Ioana, matematica ? zici ca nu vor avea destul timp.
Am sa caut si eu cartea , Kim, daca o vad, dau de stire

Restu` ??? Unde umblati ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am vazut pozele giulikai si pe cele de la intilneala, felicitari pentru mobilizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Brei, cuscra iubita, da imi detei de cautat, carticica asta nu se gaseste nicairea, ca e o editie de nu mai stiu cind, nu am gasit-o pe nici un site !! Perseverez io, dar prevad ca o sa imi fie tare greu ... nici la anticariat nu o mai au si multi o cauta, haha !!
Oliv, sa stii ca mie cei de la Crisan mi-au trimis comenzila in timp relativ scurt, nu chiar cum spuneau ei ca onoreaza, dar au ajuns !! Andreiush e incintat de cartea cu 365 de povesti, ii citeste Florin cite trei povestioare in fiece seara !
Cum mey matematica in loc de serbare ?? Asta da !! Acum io cam banuiesc ca educatoarea mindrei are dreptate, Ioana, si e cam stress, doar ca nu inteleg de ce aleg mereu un "meniu" de serbare asa de variat si greu ... am vazut in iarna asta la grupa lui Andrei !! Copiii sint incintati de costume, in rest nu prea pun ei pret pe poezii si alea-alea, zic io !! Peste ani nu stiu ce o sa isi aduca aminte mai intii, costumul de zina sau poezia de a avut-o de invatat !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Carmen, a fost tare-tare fain, copiii au fost super-incantati, desi as fi vrut sa fim mai multi, n-am reusit, asa ca ramane pe data viitoare :-)

Alice, io n-am vazut copiii stresati la serbare.
Adica cred ca depinde de perfectionismul educatoarei si miserupismul copilului :-) Io una abia astept serbarea :-)

Azi mergem in parc ... numa` nu stiu cand fac sarmalele, ca Giulia doar asta viseaza si n-am apucat sa le fac, poate am noroc si chiulim de la munci ... ca la 7 tre` sa fim pe teren :-))) e vreme faina, asa ca nu ratam !

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Dumnezeu sa te odihneasca in pace Alina si sa-l ocroteasca pe puiul tau!

Am citit msg dupa miezul noptii aici in uk (cind s-a intimplat)...iar a doua zi de dimineata noi am plecat la drum sute de km. Nu mi-a fost niciodata asa frica , tot drumul nu m-am gindit decit la EA. Noroc ca a condus sotul , dar si asa !
Nu mi-am amintit exact cine, cum arata pina cind nu am vazut aseara pozele trimise de Nicole ....si apoi totul mi-a revenit in minte.

Multumim Marina pentru coroana si ideea cu cadou pentru Bradut. As vrea sa trimit si eu bani .......Din pacate nici un cadou din lume nu va mai fi la fel pentru el de-acum incolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, am vazut si eu pozele Dariei, super faina intilneala !! La cit mai multe si frumoase sa aveti !!
Mey, stresati in sensul ca ... uel, cel putin asa am vazut aici la noi, serbarea a inceput cu intirziere si programul ales a fost foarte luuuung, ori astia mici nu au rabdare atit, sa stea cuinti pe scaun atita amar de vreme, plus ca stiau ca vine moshul si trebuiau sa primeasca daruri ... plus ca se facuse f.f.f.f cald in clasa !! Ne plictisisem noi adultii ... ce sa mai spun de copii !? Si da, depinde de fiece educatoare ce si cum aranjeaza pentru serbare, ma refer la programul artistic !!
Mani, !! Voi cum mai sinteti ??
Io semnez de plecare, ma duc acasa la baieti, vad ca s-a facut frumos aici, hehe, parca vad ca ajung la mine si ma trezesc in miezul furtunii care tocma a plecat de aici !
O dupaamiaza linistita va doresc ! Si sa aveti grija de voi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Alice, la noi ... gradinita mica cu program artistic micut-micut. Si chiar acum va fi prima data cu costume, asa ca va dati seama ce mult asteptam serbarea asta Mie mi-ar placea sa fie toul mai lung, nu ma satur sa admir copiii
Edit: la noi educatoarea ne abureste de la prima serbare din grupa mica (,) ca urmatoarea e cu piesa de teatru si costume , e mai comoda din fire si nu se complica la mai mult

Bunny, cum sunteti ???

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io`te aici serbare

http://www.youtube.com/watch?v=10qiRgS2f50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Marina , multumim din suflet
am platit de pe contul sotului Ionel Dinu -Banca Transilvania
Daria , multumim pentru implicare
Carmen , sanatate mamei tale ..tinem pumnii sa iasa rezultatele bune
Olivia , cumnatul tau a facut interferon ? ca si matusa mea face si se chinuie saraca ... de-i vine sa-l lase balta !!!
dar produsele alea Gnld ..sau ceva de genul asta ? or ajuta la ceva ?
vreau si eu sa incerc ceva de intretinere de la ei ...un antioxidant -Carotenoid parca

nu mai stiu ce-am citit ...am gandurile in alta parte si-s trista

Mergi la inceput