Copilasi de Iulie-August 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marina,
eventual ne ajuta Mihaella, daca ne citeste.
Nu stiu sa fie careva mamica din Ploiesti.
Eventual vb cu o clienta de-a mea de incredere maxima, o doamna din Ploiesti, insa nu vi-as putea arata vreo dovada :(
Sau cautam fete DC din Ploiesti ...

Edit: Mitzu, tort de capsuni ???

Si eu tot la Bradut ma gandesc.
Poate va amintiti de prietena mea care a murit in august anul trecut. Fetita ei stia ca e in spital, nu au vrut sa o supuna traumei inmormantarii. Ei bine, saptamna trecuta a spus ca ea e satula, ea vrea la mama ei oriunde e.
Asta in conditiile in care e inconjurata de tot ce este mai bun in lume, un tatic dedicat ce e cu ea in fiecare seara in parc, matusi, bunici, tot. Si totusi ... i-au explicat unde e mama ei si in fiecare seara se roaga la DD sa fie cerul senin sa vada stelele

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Anca, oricand esti binevenita aici la noi sa scrii.
Asteptam vesti despre Bradut.

Scriu aici ideea Ancai: sa comandam online cu livrarea direct acasa la mama ei; de ex. la buchete.ro
Ce ziceti ???

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumesc!

Eu nu am ajuns inca la Ploiesti; sotul meu l-a vazut pe Bradut sambata. E bine, vesel si linistit - dupa ce i s-a zis ca mama a avut accident si e la spital, nu a intrebat absolut nimic despre ea.
Edit: nu il vor lua la inmormantare, dar o sa ii zica Alin, ca sa nu afle accidental - ar fi mult mai rau...

Referitor la coroana, noi am comandat si platit on line, dar ni se va livra in seara asta acasa si o ducem noi maine.
Daca vreti sa trimiteti, cred ca asa e cel mai simplu - se poate livra in 4-5 ore acasa la mama ei...
Eventual eu ma pot intalni cu una dintre voi maine dim inainte sa plec din Bucuresti sa o duc, dar nu stiu daca e suficient timp...

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Anca, daca-l vezi pe Bradut, sa-l imbratisezi din partea tuturor mamicilor din grupa

Fetele, cum facem cu coroana ???
Eu sunt aici

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, eu citesc si ma gindesc daca este posibil sa o comandam si platim si livrarea sa fie facuta uneia din fetele care or sa participe miine la funeralii ... ca sa nu mai punem pe nimeni pe drumuri seara asta ori miine dimi, ca poate chiar nu o sa mai fie vreme !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, nu stiu cum v-ati gindit sa facem, dar vreau si eu sa particip cu o suma pentru coroana...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Sunt doua posibilitati:
1. pana in orele 18,00 comanda si plateste cineva online - se trimite direct acasa la mama Alinei si impartim suma dup`aia intre cele care vor sa participe
2. cineva din Bucuresti cumpara si-i duce Ancai coroana maine dimineata si-i platim dup`aia

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

azi vine ilinca cu ai mei si`s prinsa cu asta dar indiferent de ce hotariti sunt de acord si trimit bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io platesc dar spuneti-mi de unde exact si dupa aia ne socotim noi cu banii si scriem simplu pe ea din partea mamicilor de iul-aug 2004...unde ati comandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

fetele , cine are posibilitate sa faca plata on line ?
comanda trebuie facuta pana in ora 18

Mergi la inceput