Copilasi de Iulie-August 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
maaria spune:
seara buna si de la mine!
marina, io mi-s maria (violenta). ms de confirmare.
am pus poze aici http://community.webshots.com/user/Luca_s
sper ca am scapat acum si nu mai sunt pe nicio lista.
am citit mesajele fetelor despre Bradut, tulburator. mi se face pielea gaina de fiecare data cand ma gandesc.
cat despre cadou, si eu sunt adepta Lego. poate reusim sa aranjam sa-l luam de afara, ca-s mai ieftine decat la noi in magazin. e mai greu cu transportul insa.
vad ca multi pitici merg la inot. pot sa cer si eu mura in gura amanunte despre bazin/antrenor/costuri? eventual pe PM, ca sa nu se considere reclama.
imbucuratoare vestea cu 5ani+. tare mi-as dori sa nu se aplice preferential
andreea ti-am vazut blondul... doamne ce-a crescut.
am tras iar cu ochiul in albumul alinei si-am vazut-o si pe denisa mihaelei... nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul si ce copii mari avem.
vad ca deja va faceti planuri de serbat ziua...io-s mai "lenesa" la capitolul acesta. fiind la sf de august, cu siguranta ca vom fi peste mari si tari in concediu. e incantat de petrecere cu copii, dar si mai incantat e de un cadou pe care si-l doreste. asa ca nu ma stresez...
mai aveam de spus multe, da' am uitat. maine o iau mai de dimineata.
o seara faina,
m.
edit: Alice, ca tot dai ture pe aici, mai pune si tu poze, ca pe mine nu ma satisfacura doar 3. sunt in recuperari, ce vrei?
mihaella spune:
Ei,da paupsile webkinz sunt singurele pe care le-a nominalizat,dar m-a sunat Alin si mi-a zis ca i-a luat el din Carrefour,asa ca ne intoarcem la mamele de baieti care stiu ce e pe val
alice2004 spune:
Aaaa, poze ? Nu mai am multe noi, tre sa mai fac, asta pentru ca mai mereu uitam de aparat pe unde mergem ... a gasit citeva mai vechiute, sa vedeti care este distractia cea mai placuta a lu fii-miu - www.dropshots.com/alice2004#albums/pozici%20mai%20vechi" target="_blank">la bile - prima fotografie e cu taxu, ca de cite ori se trezeste din somn, gizmoul vrea in brate, poi Florin inca il mai poate tine, io nu, ca are copchilu 23 de kile, cit juma din mine !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
pupicei gagicute dragute
am reusit sa culc ambii zgamboi.. performanta mare! cu aia mica fiind problema of corz, ca la Pat siti ca nu avem probleme.
azi i-am pus cercei Evei si aveti ceva poze aici: http://community.webshots.com/album/571797359AtfBhZ
Cori, multi pupicei!! cum e acum Eva cu infectia urinara? Mara ce face?
Monique tinem pumnii ptr 15, o sa fie totul ok, te rog sa stai linistita!! mie imi place mult Arthur si Eduard
Miha - si eu zic Lego, Power rangeri sau dinozauri. Patrick le adora pe toate.... va pupam apasat!
o seara linistita tuturor!
kim222 spune:
..si eu am culcat devreme Duracellul , era mort de oboseala acumulata. Inotul il termina ..cite 10 ture de bazin olimpic isi spun cuvintul
Alice sintem bine toti, multumim de intrebare!
Despre cadouri..lui Luca ii plac cele care pot juca pe Tv plus Nintendo plat station (nu WII).
Avem si noi poze...nu am avut chef pina azi sa le pun aici:
- din Delta
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/MaliucMai2009?authkey=Gv1sRgCIOHy5uPodTXvAE#slideshow/5331875244376382178
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/ScafandrulLuca?authkey=Gv1sRgCJiFrsO1itKFSg#slideshow/5332594081380721746 - scafandrul Luca:)
Eva este copia lui Pat!!
edit vazut un Lucaci leit mami a lui!
Caro ce frumos..sa faci poze!Spor la renovat!
Imi pare tare rau sa aud de atitea divorturi!...si apropo de Anca mai stiti ceva??
alice2004 spune:
Meeeey, m-ai omorit cu poza aia cu caii in alb-negru !!
Ma bucur ca sinteti bine !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
Neatza
A trecut si Pastele si era cazul sa intru si eu.Vroiam sa intru maine la vorba mai lunga,dar am vrut acum doar sa confirm ca io-s angelu' radios (Dana Angela)
La noi ...ca la nebuni si probleme multe.Cand am mai citit si de Alina...imi venea sa ma ascund pe undeva si sa ies in 2012
Sunt nauca de oboseala,ca de o saptamana ma culc dupa ora 2 noaptea...deci mai vb maine.
Va pupez grupat si sper sa ma invat si eu cu un ritm de scris,indiferent ce nebunii mai apar in viata mea.
Si apropo de al doilea prenume,Angela (care ma scoate din sarite)...era odata un film: "Angela merge mai departe"......deci mergem inainte cu zambetul pe buze.
irrinuca spune:
Kim (nici nu stiu numele tau real), ce fel de camera ai folosit, cati megapixeli? Pozele sunt absolut superbe vreau sa spun, dar si peisajul e cool.
De ce merge cel mic la gradi in Romania?
In legatura cu gradinitele din Romania , si scolile de altfel, este destul de trist. am tot ramas cu impresia ca invatamantul in Romania este de ne-egalat, fapt care a fost probabil valabil pana la un moment dat.
Cu riscul de a repeta ce am mai scris acum cateva zile, Andy nu are nici 5 ani, si la scoala mai mult se joaca, dar stie deja sa citeasca si sa scrie toate literele/fonemele. Si nu l-a impins nimeni de la spate cat a fost la scoala, nu l-au fortat aia, nici nu l-au oprit de la joaca. deci exista o metoda, nu inteleg de ce nu e adoptata imediat in Romania. Mai ales ca in medie copiii romani sunt mult mai isteti (nu vreau sa ranesc pe nimeni).
Cu cadoul sunt in ceata rau de tot, daca e ok eu iau de aici ceva din seria Power Ranger (fie modelul, fie joc, etc, ce e mai usor de trimis) si trimit cu Royal Mail. Vedeti voi dupa aceea cum reusiti sa i-l dati lui Bradut daca e ok. O sa vad cand ajung, poate in weekend, pentru ca eu nu prea am magazine unde locuiesc.
Cu party-ul, voi poate va permiteti sa mai asteptati, noi nu, rezervarile se fac cu atatea saptamani in avans. De-abia l-am gasit disponibil pe nenea Colonel Custard.
Uite-l mai jos, ne costa £160 pentru 2 ore, nu trebuie sa facem nimic, se ocupa el de tot! Mai trebuie sa aducem mancarea, tortul, si cadourile pentru copii de la sfarsit (party bags, care tot de la el cred ca le luam).
http://www.colonelcustard.com/
am inchiriat o sala goala, locala, unde functioneaza si o gradinita part-time. e foarte frumos, e lanaga o apa cu rate si lebede, si pentru ca suntem rezidenti, (din sat, cum s-ar zice), ne costa numai £15 depozit si inca £15 in ziua respectiva. O alta sala, la 2 mile distanta, ne cerea £225. Asa ca, nici nu am stat mult pe ganduri. Plus ca e aproape cand va fi sa aducem mancarea in ziua respectiva!
www.watermead.co.uk
Cred ca e o poza pe prima pagina, dar nu cu Village Hall.
Asta e, trebuie sa facem invitatiile ptr ca sunt multi copii nascuti in iulie si nu se stie daca vor face petrecere in aceeasi zi.
Nu stiu daca mi se pare mie, dar uitandu-ma l apozele voastre, si credeti-ma, le-am vazut apropae pe toate, dar majoritatea copiilor din grupul iulie august 2004 au ochii verzi sau albastri? Sau poate visez
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Pozele recente
Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009
Poze cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
kim222 spune:
Alice erau superbi si in realitate!!
Irrinuca ,numele real este Olivia. Camera este un SRL Nikon,10 pxl si o folosesc pe optiunea automat :). De ce este la gradi in Ro? Pt ca ne-am repatriat de 2 luni.
noapte buna!
a..Luca nu are ochii deschisi
kro spune:
Marina ... Carolina sunt eu. Scuze pentru intarziere
Olivia superbe pozele din Delta .
Restul de poze nu le-am vazut inca, le vad maine de la birou ...
Alice intra pe webkinzdemo.com si poti sa ii faci copilului cont provizoriu ... E valabil doar 24 de ore, dar poti sa vezi daca ii place lui Andrei si daca se descurca ... Daca stai si ii explici la inceput ii va fi usor dupa aceea, zic eu ... Ale a invatat ce are de facut, iar acolo unde nu se descurca ne cere ajutor (in special la obtinut banuti, ca la cheltuit se descurca singura )