Copilasi de Iulie-August 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
szivarvany spune:
Vazut minivacanta , Kim, dupa poze cred ca a fost perfect totul
Rox, superba printesuca, superba-superba
Vazut inca un lungan frumos, Luca al Mariei
Ba io as zice sa stem trupa de copii lungi si slabanogi
Kro, astept poze de la kef si de la biserica, cred ca va fi tare frumos
Noraaa, ai lav iu, da` nu mai pleca
Merg sa o caut pe Andreea de Pupi frezata si pe Gizmo, revin imediat.
Fetele din Iasi, nu stiti nimic de Amironeanu ???
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
maaria spune:
buna dimineata!
se pare ca-s prima la apel, asa ca am facut si cafeaua
ma uit la poze si revin
o zi faina s-avem
edit: pai se putea sa nu fie Daria prima...of
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina fetele imi confirmati si mie pe PM sau aici cine sunt urmatoarele persoane (pun doar numele mic, va recunoasteti voi) Maria Violeta 20 RON Carolina 28 RON VF Galatanu 20RON (cred ca e Gabriela cu RBS ca pe extras e ABN) Dana Angela 20 RON cred ca deja am mai multi bani de cat s-au dat asa ca va rog sa nu mai trimiteti. Tot ce e in plus pastrez si folosim pentru cadoul lui Bradut, da? Marina - da, eu sunt (adica sotul meu) cu RBS (fosta ABN). Marina |
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Marina, am ratat mesajul tau, dar uite ca au scris fetele
Deci, Gizmo e leit taxu`, Alice, zici ca n-ai participat
Andreea de Pupi ... tare-tare frumoasa esti
Deci dau o cafea celor matinale si celei care face cap. nou
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
leeloo2004 spune:
Fac acu' capitol nou, rabdarica....
AICI capitolul 20 astept cafeaua....
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
hello
n-am somn, buburuzele dorm inca. azi ma simt filosoafa. poate ca nu descopar eu roata dar am dejavuul ca am citit/auzit undeva ca o casnicie "se creste", se ingrijeste asemeni unui copil deci cu mare dedicatie si atentie, afectiune etc. ...m-am trezit asa ca dis de dimineata cu convingerea ca daca in cresterea unui copil e mai greu startul, adica anii de mica copilarie, intr-o casnicie greul urmeaza dupa asa zisii ani de copilarie, adica dupa 7 ani incolo. Nu rezulta de aici ca dupa 7 ani ai unui copil te culci pe-o ureche dar parca e mult mai simplu cand ajunge autonom, culegi roadele anilor in care i-ai fost ca o umbra, urmaresti cum evolueaza, cum se dezvolta, il ghidezi, iubesti si ingrijesti si te bucuri in continuare de progrese. Dar dupa 7 ani o casnicie parca te sufoca, intervine rutina, dispare romantismul, te transeaza spiritual, te plafoneaza, te schimba si nu in bine...nu stiu, poate gresesc dar cresterea unui sau unor copii in mod clar nu te supune atator compromisuri si eforturi cat mentinerea unei relatii suportabile cu partenerul, sot. Daca partenerul mai sufera si mutatii in personalitate atunci e munca de ocnas, de Sisif, de ce vreti voi:(
pare egoist gandul meu dar vazand si revazand cat de scurta poate fi viata si cat de pe neasteptate poti deveni cenusa....nu stiu ce e mai corect si bine sa decid legat de copii si de mine, de familie...sa mentin aceasta familie sau sa o dizolv, sa-mi iau copiii si viata-n piept si sa sper ca ne va fi bine, mult mai bine in trei decat in patru. Acum 10 ani credeam ca am luat prima si cea mai corecta decizie casatorindu-ma cu el. Poate asa o fi fost la momentul ala...decizia corecta. Acum nu mai pare deloc persoana potrivita pt mine, deci e posibil sa fi gresit luand decizia aia. Mi se spune ca mereu am pretentii prea mari fara sa dau eu nimic in schimb. Sunt suficient de fair si autocritica sa cred ca mereu i-am pus pe altii inaintea mea pe lista de prioritati. Nu mai am ce da. Am renuntat la tot ce am fost. M-am reinventat conform nevoilor celor din jur, situatiei si momentului. Mi-e dor de mine, de spiritul meu. Acum pt mine conteaza doar copiii. De aceea stau si cuget inca.
Cine m-a pus sa scriu aici asa ceva? o sa ziceti ca sunt cu cercul pe campie, printre papadii deja. Da, ziceti, credeti...nu cred c-o sa ma doara nici daca ma credeti aiurita lumii
ma duc sa-mi fac cafeaua si micul dejun pt Danut, ca Dea e clar ca n-a trecut de etapa cereale
o zi linistita sa avem