Copilasi de Iulie-August 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Buna si de la Londra

Eu una nu muncesc, dar sincer nu pot tine pasul cu voi, asta e si motivul ptr care dispar cu lunile. Fug la treaba...mai citesc...pina imi fac timp sa ma asez la calculator uit la ce vroiam sa raspund. Cred ca daca lucram ...era altceva. Asta asa sa nu ma bata Daria....
Poze nu pot sa va arat ca laptop-ul meu a luat un virus .

Ref la cadouri copii - lego e una din placerile lui Alex, castelul cu cavaleri de la playmobil si K'nex. Toate sunt de construit - si cred ca de la scoala i se trage . Apoi merge la tenis si inot. Merge la scoala de la 9-15, ia masa acolo - impinge tava , meniul super - dar cind vine acasa e copilul atomic. La scoala cred ca 'invata' doar 1/3 din timp - dar si asa ei invata prin joaca totul. Faptul ca ainceput scoala asa devreme m-a suparat, dar sistemul imi place. Dupa prinz se joaca afara sau in clasa/asculta povesti se uita la tv ...

La obraznicatura si rasfat avem si noi fazele noastre - dar am observat ca starea nostra il influenteaza f mult. Incercam sa ii rasplatim cu stelute faptele bune care adunate 10 de exemplu mergem undeva in parc, sau citim mai multe povesti ...daca aduna 30 - Clown Town sau muzeu in Londra ...si uite . Dar le capata repede de ex pe zi 1. sta in camera pina suna ceasul - si asa a inceput sa se joace singur cu lego 1- maninca dim fara nu vreau aia/vreau aia ...1- spala fata/dintii 1- se imbraca singur ..si tot asa .
Incercam sa scoatem in evidenta faptele bune iar ce e rau sa nu fie apreciat .

Si ca sa fim in ton e si al meu un mic incapatinat - orice ii spun e nu , asa ca am adoptat alta varianta...ex in loc sa-i cer sa se imbrace de scoala ii spun ' hai sa vedem cine se imbraca primul eu sau tu ' si uite asa e o competitie continua la imbracat/ facut ordine si sincer functioneaza.

M-am intins cam prea mult - dar poate ptr cine a ajuns la capatul rabdarii cu nazdravanii de 4ani jum - le va fi de folos. Si rabdare ...ca de la 5 ani iar se cumintesc...

Va pup
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io d`aia stau pe net atata ca`st in birou, altfel n-apuc.
Bunny, zici ca de la 5 ani + e alta viata cu ei ? Deci sunt sperante
Si la noi funcioneaza asta cu concursul, musai sa fie ea cea mai cea

De AMIRONEANU mai stiti ceva ??? N-a scris de tare multa vreme .

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Marina, cred ca pe toate ne incearca aceleasi sentimente, indiferent cat de mult sau putin o cunosteam pe Alina.
In sfarsit am ajuns si eu la banca si am depus banii...
De mult vroiam sa te intreb ... cum merge cu calaria?

Monica - casa de piatra si nastere usoara. Te inteleg, si eu la a doua nastere (tot cezariana) am avut mult mai multe emotii ca prima data. ... Stii, fetita mea cea mare e nascuta pe 15 mai

Deci (ar trebui sa) ma pregatesc sa serbez copilul, care de data asta nu mai vrea la un loc de joaca, ci acasa, iar casa e (partial) in renovare .
Si sunt si f. ocupata si stresata ca pe 24 mai (adica la o saptamana dupa ziua ei) Feli are Prima Comuniune, iar rochita inca nu e gata, coronita/floricele pt. par nu i-am luat si ar trebui sa am si casa pusa la punct si timp sa organizez o "reuniune de familie" cu aceasta ocazie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Referitor la cadou ... o sugestie, in special pentru fetite: plusurile webkinz
La noi au avut mare succes, si la cea mare si la cea mica ... Se joaca si cu jucariile de plus (ponei roz -Ale, catel golden american - Feli), dar si pe net. Intra zilnic sa aiba grija de animalute, le hranesc, le spala, fac schimb de cadouri ... ce mai- o nebunie
Daca va intereseaza vedeti toata colectia de plusuri care a aparut si in Ro pe crazy toys punct ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

fetele imi confirmati si mie pe PM sau aici cine sunt urmatoarele persoane (pun doar numele mic, va recunoasteti voi)
Maria Violeta 20 RON
Carolina 28 RON
VF Galatanu 20RON (cred ca e Gabriela cu RBS ca pe extras e ABN)
Dana Angela 20 RON

cred ca deja am mai multi bani de cat s-au dat asa ca va rog sa nu mai trimiteti. Tot ce e in plus pastrez si folosim pentru cadoul lui Bradut, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

kro cu calaria e OK. Maria merge singura acum cu calul , o mai sperie el ca e ditamai animalul comparativ cu o mana de fata dar se vad progresele. Oricum mergem saptamanal in continuare si Maria e la fel de incantata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare !
Azi la schimbul II, ca dimi nu avusei timp pe motiv de gramada de acte de rezolvat !!
Mihaela, am citit mesajul tau, sint cu gindul mereu la Bradutz, la ce simte el si ce o fi in sufletelul lui !! Sa il pupi cu drag din partea noastra si sa il zmotocesti ori de cite ori il vezi !! Multumim pentru vesti !
Kro, am vazut si io plusurile astea si jocul cu pricina, il poate juca si Andreiush, adica se descurca un copil de 5 ani ? Ca mie mi s-a parut destul de complicat in sensul ca tre sa citesti o gramada de butoane pe acolo, ce face unul, ce face celalalt ... ai spus ca fetitele tale sint incintate ! Ca ma bate gindul sa ii iau si lui gizmo un animalutz, le tot vede la reclame pe minimax parca ... Bafta cu renovarea casei si cu organizarea reuniunilor !!
Daria, lasa brei, ca nici Andreiu nu e pe departe, nu vrea neam sa invete sa se dea cu trotineta aia, ori cite roti ar avea ... problema e tinutul echilibrului si manevratul piciorului care ramine mobil, avea verisoar-sa una cu doo roti pe spate si am crezut ca o sa ii fie mai simplu, dar neahhh, tot aiurea mergea si cu asta ! Noroc ca nu i-am cumparat inca una, ca statea dejaba prin casa !
Monica/doamna Bibi, io zic sa stai relaxata, de nascut tre sa nasti si daca e si cu probleme de sanatate, mergi pe cezariana ! Io am fo tot asa si nu am avut nici o suparare de la operatie, adevarul este ca nea Nayel - medicul care m-a operat - e un maestru, Mihaella poate sa certifice ! Pupici si nastere usoara ! Mie imi plac toate trei numele !!
Lady Cristalina Calamity Jane s-o fi vazut cu regina ?? Ajteptam impresii, eventual fotografii cu fluturari de mina la Buckingham palace !!
Olivia, citii mesajul tau, io-s de acord cu tine, copiii ar trebui sa se joace mai mult, din pacate sistemul de invatamint din Romania e aiurea rau, se duce de ripa... am impresia ca vor sa scoata ingineri doctori academicieni din copiii astia, programa si materiile sint ciudate, ca sa nu spun mai rau ! De bine de rau vad ca la gradi asta a noastra inca nu a ajuns suflul acesta revolutionar si inca nu se pune accent pe lectii !! Ca adevarul este ca au tiiimp neica de lectii toata vietzica lor ! Tu ce mai faci ?? Cum mai este tatal tau ?? Sorin ?? Pupici la toata trupa !
Liooo, trecura racelile acolo la voi ??
Cuscrela, azi nu te-am vazut pacilea inca ! Sper ca sinteti bine !
Mey, gagice, pentru cine are timp de teveu, duminica pe B1 parca pe la ora 22 e un film fain - The Magdalene Sisters .. io l-am cautat asiduu sa il descarc de pe net si intr-un final l-am gasit, nu am regretat, mi-a placut si vi-l recomand. Cam dur, dar desprins din realitatea intunecoasa a traiului in manastire !
Io-s pe aici, azi e joi, deci mi-s singura, cica vine mama pe la noi, afara fuse oleaca de furtuna, cit sa inghet pe drumul spre casa, acu vaz ca s-a potolit, am varza calita in cuptor si ma dau pe net ...
O seara linistita sa avem cu totii ! Va pup cu drag !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Ca tocmai vazui - unde merge Maria la calarie, Marina ?? Ca-s si eu interesata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, nici philip nu vrea pe bicicleta, zice ca nu poate sa impinga la pedale. in rarele ocazii cand o face, zice ca a obosit dupa numai 10 minute. pozele-s la semnatura cu bebelusul.
eu recunosc ca m-a intristat tare povestea alinei si ma gandesc mult la bradut, nu prea-mi vine sa scriu mai pe lung. ei, da' las' ca-mi revin eu cand n-oi mai fi asa sensibila. oare...

philip
36weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Andreea de Pupi, mute si de la mine ! Si pe mine m-a marcat tare ceea ce s-a intimplat cu Alina - astazi eram la birou cu plaierul in urechi si rezolvam acte cind am dat in lista mea de melodii peste www.youtube.com/watch?v=Hx4RsCfL_fA" target="_blank">asta si nu am mai putut face altceva ...

Alice si Andrei

Mergi la inceput