Copilasi de Iulie-August 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

V-am citit, am uitat, sunt cu mintea imprastiata... Am vazut ceva poze...

Olivia, cred ca trebuie sa vb cu dierctoarea direct, sa-l lase la joaca. Inca nu e timpul lor de studiu si, asa cum il descrii pe Luca, e foarte asemenator cu Vic. Prefer sa alerge o juma de ora in curte decat sa stea la o masa intepenit invatand litere. Vorbeste direct, nu ai ce pierde. Mi se pare foarte normala atitudinea lui, mai ales ca vine dintr-o altfel de cultura.

Andreea, am vazut Matei, e frumos, ma bucur ca sunteti bine si imi pare rau ca s-a ajuns in situatia asta. Stiu ca mai vroiai un bb, poate vine, nu e timpul pierdut.

Marie, Vicu face si karate si inot. Primul sport am sperat sa-l disciplineze iar al doilea sa-l dezvolte. Cert e ca al doilea ii place enorm.

Cristalule, esti damentiala cu cadourile

Doamna Zeciu, casa de piatra si nastere usoara!

Altfel, am vorbit cu Miha. O sa fac tot posibilul sa mentin legatura cu ea. A ramas sa vorbeasca cu Alin pentru cel mai portivit cadou pentru Bradut si deja el are ceva preferinte. O sa ne spuna.

Despre zilele de nastere, eu vreau anul asta sa-i duc lui Vic un clown la gradi si sa facem un party adevarat. Tre' sa vaz cum ma organizesz, deja vreau sa-mi iau liber de ziua lui...

Va pupu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roberta - mi-ai dat o super-idee pentru ziua lui Stefan, am sa incerc si eu poate pot organiza asa ceva!

Apropos de cadouri, eu m-am gindit sa-i iau de ziua lui o trotineta - e fascinat cind vede asa ceva in parc si poate o sa-i placa si o sa si invete sa mearga pe ea... Ariciului inca nu stiu ce sa-i iau pentru 1 an, dar m-am gindit la o tricicleta...

Cristalinule - pai bagajele tale sunt numai cadouri!

Marina - nu mai stiu daca ti-am spus, dar si eu am facut plata ieri, din RBS Bank.

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, super ideile de cadouri.

Mai, vi-am zis cat de chicken e capra asta ?
Am implorat-o sa incerce sa se dea pe trotineta, i-am promis una roz Barbie si tot tacamu`, nici picata cu ceara nu a vrut, a zis ca ea nu poate si gata Este imposibila la fazele astea.
Mi-e si teama sa o duc la inot :(

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

deci...bebe e baietel, ramane nasterea pe 15 mai prin cezariana (probleme de sanatate ale mele). Nu suntem decisi inca cu numele...e o intreaga nebunie, fiecare vrea alt nume: Alex (sotul meu) vrea Ervin, Bogdan vrea Arthur, eu Eduard...nebunieeeee....
eu sunt tare stresata cu operatie,mi-e frica de mor,mi-e teama de recuperare...la prima nastere parca nu am fost asa stresata :(

Referitor la cadouri: Bogdan a primit anul trecut trotineta si un trenulet electric. Trotineta inca supravietuieste si e tare incantat de ea, trenuletul a trait fix 1 ora...si era din ala profi :(
Bogdan e fan dinozauri,deci orice cadou cu dinozauri primeste este suuuper incantat. Deci fiecare copil cu pasiunile lui, eu am zis ca-l fac paleontolog,stie toate denumirile dinozaurilor.
Aaaa...si inca un cadou de mare interes, e un castel cu cavaleri de la Playmobil,e tare incantat de el.
Va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doamna Bibi

deci...bebe e baietel, ramane nasterea pe 15 mai prin cezariana (probleme de sanatate ale mele). Nu suntem decisi inca cu numele...e o intreaga nebunie, fiecare vrea alt nume: Alex (sotul meu) vrea Ervin, Bogdan vrea Arthur, eu Eduard...nebunieeeee....
eu sunt tare stresata cu operatie,mi-e frica de mor,mi-e teama de recuperare...la prima nastere parca nu am fost asa stresata :(

Referitor la cadouri: Bogdan a primit anul trecut trotineta si un trenulet electric. Trotineta inca supravietuieste si e tare incantat de ea, trenuletul a trait fix 1 ora...si era din ala profi :(
Bogdan e fan dinozauri,deci orice cadou cu dinozauri primeste este suuuper incantat. Deci fiecare copil cu pasiunile lui, eu am zis ca-l fac paleontolog,stie toate denumirile dinozaurilor.
Aaaa...si inca un cadou de mare interes, e un castel cu cavaleri de la Playmobil,e tare incantat de el.
Va tin la curent

Nu te stresa cu nasterea - nu mai tin minte, dar parca pe Bogdan l-ai nascut natural, nu? Eu am trecut prin 3 cezariene si uite-ma ce ok sunt () - te recuperezi repede, fii fara grija!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Am revenit, asa cum scriam si vreau sa va spun ca mi-ati lipsit dar nu am mai scris aici o data pt ca am fost tare stresata, intai cu problemele Evei cu pipi, apoi cu mutarea, etc. Si eu cand sunt stresata am prostul obicei sa ma inchid in carapacea mea de teama sa nu transmit starea mea si altora. Apoi nici nu am avut internet timp de vreo doua luni dupa mutare, s-a rezolvat de curand.
Am ratat multe evenimente se pare, in primul rand nasterea Evei cea mititica Rox felicitari cu mare-mare intarziere, sa va traiasca si va aduca numai bucurii

Monique (Bibi) te felicitam si noi de doua ori, pt casatorie si pt bebe care vine. Ne e dor de voi, chiar zilele trecute am revazut pozele de la mare, cu noi doua burtoase si Mara mica cat o fatza... mai tii mine? am vrut sa-ti scriu mail dar nu mai am adresa

Mergi la inceput

Monique, pe 15 mai scoate galeria cu pompoanele si asteptam vestile bune !

Corianai, scoatem paru` la tine, cum adik sa nu ne scrii, ha ?
Ce-ti fac frumusetile ?

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Prezent la apel....
Raspunsul ptr cadou : orice stii tu ca le place baieteilor....Na! M-a lamurit pruna Alin...
In alta ordine de idei,am fost ieri la pitic.E intr-o faza de testare/negare.Stie tot,dar inca nu crede...testeaza si raspunsurile de la alte persoane si are o usoara furie pe Alin ( mesagerul vestii rele).A fost la mormant si marti seara si miercuri dimineatza,cand i-a dus flori...A plans....I-a spus lui Alin ca ar fi preferat sa-l minta....
E greu....incearca ca se ia cu joaca...dar se vede ca e fals...
Altfel, cat am stat cu el l-am inveselit ( ne-am jucat baseball,un joc cu magnetei...am ras, ne-am dragalit).Dar nu e el.
Partea buna,insa, este ca a pus foarte multe intrebari...a vrut sa stie tot...
Eu ,una cred ca va accepta destul de repede adevarul, ptr ca primetse raspunsuri sincere si are deschidere maxima in a se manifesta in orice fel simte.
pe mine m-a intrebat direct daca stiu ce a facut mami...eu i-am zis ca nu stiu, sa-mi spuna...si mi-a spus : A murit.
Cred ca piticul asteapta/testeaza inca adevarul...Probabil se asteapta sa primeasca alt raspuns...A vrut sa stea langa noi cand vorbeam , Alin i-a spus ca poate sta si ca vb de mami...
Alin a luat decizia corecta...si face exact ce trebuie consiliat de un psiholog.
Iar am facut pomelnic....Scuze...
Hai, ca va pupa fata...
Asaaa... cat despre divorturi...subscriu si eu ...am divortat in octombrie...SI N-AM NICI UN STRES -))))))))))))))
Sa nu ma credeti ca bravez!
Io-s bine, pitica e intr-un mare fel si mi-s asa de mandraaaaaaaa...ca,de, mi-a iesit super maimutica
si va pup si ma duc sa mai muncesc o lecutza...si ma intorc

Mergi la inceput

Mihaella, multumiri ca scrii despre Bradut.
Poate il intrebi pe el cand va intalniti ce-si doreste de ziua lui
Da` poze cu Denisa n-ai adus ?

Eu trimit soare unde cereti, aici s-a inseninat de tot, asa ca ne asteapta iesitul afara. De` nu mi-ar fi atat de leneee ... insa pana atunci mai am de tras doo ore in birou
Stau pe f5 ... n-am kef de calcule azi.

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mie imi vine sa plang cand citesc de Bradut! Cat incearca el sa fie de barbatzel!

Mergi la inceput