Copilasi de Iulie-August 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea de pupi, conturile de paypal din romania pot doar sa trimita bani, nu sa si primeasca. cel putin asa era pana recent. nu iti mai face sange rau pentru asta, ne reglam noi cumva... uite punem bani si pentru diaspora la cadoul lui Bradut si apoi vedem cum facem. stim ca suntem toti la un loc, oriunde am fi.
Yael, da, ce ironie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

as mai putea sa-i dau soacrei cand se intoarce in romania si sa-i trimita cumva celei care va pune bani si pt mine. multam.

philip
36weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep. Cu cadoul lui Bradut... Nu imi dau seama daca va pregatiti sa ii trimiteti ceva acum sau de ziua lui?? Eu as fi vrut sa ii iau un Power Ranger, toti baietii de varsta lui sunt innebuniti dupa rangers. nu e greu sa il trimit prin Royal Mail, poate Andreea S sau Mihaela ne trimit un PM cu adresa lor si cand il viziteaza i=l pot da. Si cateva alte lucruri marunte care ii fac pe baieteii de varsta lui sa zambeasca. Nu stiu, ziceti si voi cum e mai bine, e greu sa vezi lucrurile practic de aici.

Cristalino, ce cautzi la cuana mare (Elizabeth), te muti aici, os a fim vecine? sau doar in vizita de studii. Mi-am adus aminte ca am citit mai demult ca i-ai acordat unei tipe primul ajutor in Borders? Mare greseala! Tocmai i-ai luat sansa de a-i da pe aia in judecata pentru compensatie. Asta caz de personal injury cu sanse 100% de castig. Na!

In legatura cu masuratorile si greutatile, depinde foarte mult de structura copilului, de greutatea oaselor. Andy de exemplu avea 11,800 kg la 5 luni jumatate. De atunci nu prea l-am mai cantarit, dar nu a mai crescut asa masiv. Acum are peste 20kg, dar nu stiu exact cat. Stiu sigur ca are vreo 116-117 inaltime. L-am masurat tot timpul ca facea modelling si trebuia sa dam raportul cu dimensiunile la fiecare 3 luni. Apropos, daca intereseaza pe cineva, pentru noi a fost o mare dezamagire. Personal, eu am cheltuit mult mai mult cu fotografiile, hainutele, drumul pana la casting decat banii pe care ii putea castiga el potential. In plus, la o filmare a prins o ciuda din aia grea pe cameraman, si s-a ascuns sub fusta mea, si nu a vrut sa filmeze scena. De atunci nici poze normale nu mai facea cu placere. asa ca am lasat-o moarta, e mult mai relaxat si fericit. Unii copii nu sunt facuti pentru asa ceva. dominic cel mic e ft fotogenic, dar nu vreau sa il pun sa treaca prin ce a trecut fratiorul lui. Daca vrea sa fie el fotomodel cand se face mare, e treaba lui :-)

Doamna Bibi Zeciu, uau, felicitari, haide, cat mai astepti nasterea, trimite-ne si noua puoze! C'mon! dominiku meu e nascut pe 14 May ! Taurasi incapatanati rau de tot! Nastere usoara (nu ca a mea )

Kim, nu stiu ce sa mai zic cu limba, Andy nu are nici o treaba cu trecerea de la romana la engleza, chiar traduce pentru mama cand e in anglia si merg la magazin impreuna. In Romania vorbeste perfect romana dar are un accent ciudat. Mie nu prea mi se pare, dar acolo lumea observa imediat. Eu vorbesc absolut curat romaneste si nu am capatat accent gen fotbalistul Raducioiu, deci de la mine nu e. sotul nu stie decat "Da bine" in romaneste. Mama vorbeste fara accent, deci care e iexplicatia??? Insa ala mic, acum incepe sa zica si el primele cuvinte, si nu prea pronunta usor romaneste. Prefera varianta englezeasca. Poate si nativ, valul palatin e format intr-un anume fel (oare e posibil asa ceva???), chiar nu stiu. acum e cu mama in Romania. A incercat sa il invete sa zica "multumesc". Nici macar nu a scos un "mu". Ce i-a venit ei, l-a invatat "thank you", pe care l-a pronuntat perfect imediat.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Pozele recente

Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009

Poze cu Andy, Mamy si Ady

Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

am uitat, pentru cine a divortat, daca nu a fost o cale de inteles, sa nu va para rau. priviti doar inainte! din pacate atatea femei nu au curajul sa puna capat unei relatii imposibile si sufera in tacere.

pe mine fostul sot m-a facut sa slabesc, la saptamani de la nastere, de la 65 la 47 de kilograme in 3 zile. in acelasi timp el se indopa si bea 10 cutii de bere pe seara. ditamai inginerul. se poate intampla oricui fetelor, si rusinea si teama de a pune capat nu slujeste nimanui, in nici intr0un caz copiilor

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Pozele recente

Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009

Poze cu Andy, Mamy si Ady

Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Irinuca, Roxana are adresa mea. Daca o mai vrea cineva, spuneti-mi cui sa o trimit si ma ocup :-)

Mie nu mi-e nici rusine si nici nu-mi pare rau ca am divortat. Mi-a fost teama de reactia lui Matei, dar daca el e bine... eu sunt fericita.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Scriu rapid, apoi revin.
Andreea, e frumos rau Matei
Multumim ca na povestiti de Bradut
Marina, asteptam situatiunea sa ne hotaram pt cadou.
Buna ideea cu lego

Giulia de ziua ei vrea o papusa din`aia mare Ariel (asta o sa i-o cumpare Mr.M; iar eu ii voi schimba una-alta in camera, drept cadou
Revin ca sefu` e nefe

Edit: Andreea de Pupi, unde`s pozele noi ???
Monique, asteptam vestile de la eco

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

E atata tristete...

Dar as vrea sa ma gandesc acum la cadoul lui Matei - "Mami, daca Luca si Ecaterina - prietenii lui- au deja 5 ani, pot sa spun si eu ca am aproape 5 ani?"
Noi am tot fost pe la tot felul de petreceri in locatii speciale si unde te cam ustura buzunarul. E frumos dar ma gandesc de multe ori ce vom face la 14, 16 sau 18 ani daca ei sunt obisnuiti deja cu petreceri in locuri speciale?

Matei a vazut la una dintre aceste sali un banc de lucru Bosch in miniatura, are de toate, menghina, truse de scule, masina de gaurit si de fiecare data cand am fost acolo nu se dezlipea de acel banc. Asa ca i-am propus sa ii cumpar si lui asa ceva (costa in jur de 400 RON) si sa ii fac ziua mai retras, poate la Mc... ca anul trecut (a fost frumos si pentru 12 copii m-a costat cam 300 RON).

Anul trecut visam sa ii fac ziua la picnic, sa inchiriem 2 casute pe undeva langa oras, sa facem gratar, sa le iau coifuri si tot ce trebuie, sa se simta bine si copiii si parintii, sa doarma vreun prichindel daca vrea. Nu mi-a iesit pentru ca in august stiti ce mi s-a intamplat dar poate reusesc anul acesta.

E cam riscant pentru ca depinde de vreme insa...

Oricum, mai am timp pana pe 23 august.

V-am pupat, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Irrinuca asa cum spui si tu ..parca ceva este altfel construit..Dar teoretic orice copil pina la 11 ani cica invata o limba straina fara nici un fel de accent.
Noi avem pe tema asta mari probleme la gradi :( Luca plinge in fiecare zi ..si mai ales cind vede educatoarea! Profa de engleza (care este si educatoare cu juma' de norma) mi-a explicat ca Luca cere voie sa se joace (cind copii fac lectii fiind la grupa pregatitoare) si nu este lasat desi ea a insistat:( Directoarea vrea la anul tot la grupa pregatitoare ..si eu nu stiu cum este mai bine!

Eu am considerat intotdeauna ca ei trebuie sa aiba copilarie..muuulta joaca. Au toata viata inainte pt a studia! Dar mentalitatea romanilor este sa bagi cu toptanul..muult la inceput,incep in forta pt a-si pierde curind entuziasmul .. se relaxeaza total si devin mediocrii:( ..iar la capitolul imaginatie, creativitate ..Ma refer la majoritatea nu la exceptii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, pana in 11 ani zici ? Nici nu m-am gandit la asa ceva, merci de informatie
Si lui Luca, sa fie bine la gradi.
Mey, asta cu grupele io nu o inteleg, musai rezolvata treaba sa fie in grupa mare

Roberta, va fi un august fierbinte
Si eu voi tine ziua capritei in locul de anul trecut, cel mai ieftin gasit, insa nu stiu data exacta, asta e in functie de prietenii care merg la mare (noi nu mergem :(
Iar efectele speciale gen coifuri, chestiuni colorate, plasticarile le iau din timp, sa scap de-un gand.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vorbeati de activitati..noi facem inot ,caut ceva karate si am de gind sa merg la Palatul copiilor sa vedem ce cercuri au.
Deja va ginditi la cadouri..petreceri..Eu iau zilele asa cum vin (asta mai nou , de cind cu Alina).
Pe 27 avem serbare, prima serbare de gen romanesc..cu poezii si alte chestii. Profa de engleza il vrea pe Luca sa recite 2 poezii!Am pus-o!.. el nu este obisnuit...o sa am de munca si nu prea mult timp la dispozitie.

Mergi la inceput