Casnicute sexy (195) * Ajutati-l pe Dan sa mearga!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
Liano, fata cat mai ai? cand ai programare?
sper sa ne transmiti in direct din sala
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
doinabita spune:
Miha, stationam pentru moment de vreo saptamana si ceva.Multumim pentru ca ai pus pe blogul tau.
Liana, azi nu am gatit nimic, a mai ramas de ieri, caci am pus ieri pachete la copii .Burticuta ce face?
Acumma gandesc ce sa le fac de mancare pentru seara si nu am inca nici o idee.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
doina burticuta face bine..io facui neste icreee ..moamaaa
monicooo numai e mult.normal ca va anunt da numai poci direct din sala cum era intelegerea..nu pot astia sa-mi faca anestezie locala din cauza ca iau neste medicam si cica e riscu mare de paralizie..dehhh asta e..adormita nu poci sa va scriu ca cine stie ce draci va scriugrasu sa va scrie nici atat ca el va fi cu mine in sala..si parcaŽl vaz ca uita si cum il cheama
..
asa ca tot io o sa va scriu cand voi iesi din sala oricum stii ca la mine nu dureaza mult
io imi revin repede ca trebe sa-mi vaz bubulina
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
monica-elizabet spune:
aoleu Liano, nu mai am rabdare eu dar tu iti revii tu repede asa cum zisesi si ne scrii...noi asteptam rabdatoare
doina las' ca gasesti tu ce sa le faci de papa...cu siguranta ceva f bun si gustos
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:
aparui si io
Liano cheptul e mincat de mult, am facut o prajitura dar n-am avut timp sa scriu ricetta .
Fetili, io cam trag chiulul de pe forum, ca de acasa mi-au iesit fulgii din pantaloni , am vopsit toate pervazurile de la ferestre ca erau galbene de acum cinci ani si se cam innegrisera
, asa ca acum le dau culoarea caramizii
. Mama, le-am dat de doua ori, am dat si balcoanele unul doar o mina iar unul de doua ori. Am rezolvat si stilpii de la o poarta, ca mai am doua porti cu cite doi stilpi
, vai de steaua noastra cind o creste printesa si or aparea pretendentii
. Miine, daca-i vreme buna, rezolv balcoanele si pe dedesubt mina a doua, ca prima mina s-a colorat coloratul meu de barbat
. Ce mai, munca la imparatie, ca tre'sa arate frumos pe afara pentru petrecerea domnisoarei de peste o luna, mamaaa, parca ar fi de maritat. Dar astia de aici, sint mai rau ca-n romanica, ce uita si-n fundul omului, bineinteles ca eu l-am aratat astazi pe-al meu din balcon
Gata, ca al limbarnita si ma doare dej'tu aratator , ca impinsei prea mult pe penson
sau pensonul
Va tuc dulce si va doresc o zi minunata, sper sa mai apar pina cumpara soata si vopsea rosie pentru vopsit portile si balcoanele
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
monica-elizabet spune:
spor la vopseala daneluto
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mhldvrc/mhldvrc.jpg)
mhldvrc spune:
Citat: |
mhldvrcdaca dau o cafa zici mai mult decat hi?![]() |
Liana
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](grup.gif)
![](foto.gif)
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](rok.gif)
mikiriki spune:
Neatza
Mihaela, multumesc de cafea. cum esti?
Leano,
Danutza, spor la vopsit
Noi ( eu si Misterul) mergem imediat la medic. Iar avem probleme ...de data asta cu urechea
Revin ...poate
Miki
monica-elizabet spune:
sexoasele
miki, sanatate misterului
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danelutza Dar astia de aici, sint mai rau ca-n romanica, ce uita si-n fundul omului, bineinteles ca eu l-am aratat astazi pe-al meu din balcon ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](indecent.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](chatterbox.gif)
![](floare.gif)
![](yum.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](cheers.gif)