Casnicute sexy (195) * Ajutati-l pe Dan sa mearga!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Georgi felicitari
Fetelor, multumesc de incurajari
de dimi am gasit 2 morti si multi raniti[la mine]
La Maria nu am gasit nici o ligioana ci doar oua ametite. Acum e in cada, ma duc sa o samponez si maine mergem la pediatra.
Mi-am luat inima in dinti si am sunat-o pe educatoare...am vb o ora la tel si mi-a zis ca se gandeste la un plan....si maine la prima ora ii ia pe toti la puricat....si ma uimit ca mi-a zis ca suspecteaza pe cineva de la maria din grupa, ca tot asa sa scarpinat toata saptamana.
A ramas sa o sun maine sa-i zic cat o tin acasa si sa-mi trimita pe e-mail poezziile si rolul de la serbare.
Am rugat-o sa fie discreta pentru ziua Mariei.revin ma duc sa samponez lighioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

azi noapte am visat " concert de lighioane" pocneau intr-o veselie unele mai tare decat altele....si uite asa , toata nopatea m-am chinuit

Toata lumea mi-a zis ca anul asta ma inbogatesc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mmiha, ma bucur ca sunteti mai bine amandoua...cat despre visul taa...am ras cu lacrimi...sper sa nu te superi pe mine imi dau seama ce stres pe tine...da' las' ca trece

pe toate sexoaselor, sa aveti o saptamana minunata
miha, daneluta...la raport

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami

azi noapte am visat " concert de lighioane" pocneau intr-o veselie unele mai tare decat altele....si uite asa , toata nopatea m-am chinuit

Ma bucur ca ati scapat de lighioane. Doame...ma si gandeam ca vrei sa tai parul Mariei...

Monule,am venit! Ce-mi dai?

Georgico,felicitari! Ziceai ca dai si tu un rachiu?

LA MULTI ANI GABI!

Leano,ce faci fato?L-ai mufat pe Grasu?

Cre ca mai vin...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

am ajuns si eu la serv, obosita......am fost la pediatra, mi-a confirmat ca nu mai are decat ousoare si sa o spal in continuare cu ce am cumparat de la farmacie si joi mergem sa ne dea avizul pt la gradi ....deci o duc luni .

ma duc sa caut rochita pentru ziua ei....si pantofiori, sa iau ceva de mancare si sa vad ce mai fac pe aici....pupici sunt cu ochii pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Vai ce ma bucur Liana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felicitari. Si acum ma transform in ursitoare. Sa-i dea DD multa fericire, sanatate, noroc, nu zic frumusete ca-i frumoasa destul, minte multa. Sa va aduca multa fericire si sa va bucurati de minunea mica!

Mergi la inceput

sexoasele
eu azi am fost prinsa ca la balamuc...dupa ce-mi vazusem de programul meu normal aflu pe la 11 ca am musafiri...si m-am pus pe trebushca si abia am terminat la timp...
miho, pana la urma am facut diplomat ca mi-a fost frica cu gelatina aia
pe maine

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cam linistite sunteti azi.

Monule,si la diplomat nu trebe frisca cu gelatina?Sau faci din ala cu albusuri?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

pe toate
multam de cafeluta

Miha, uite pe asta il fac de obicei

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput