Fulguleti de nov-dec 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am 3 baxuri de LAPTE PRAF MILUPA, de la 6 luni, valabil pana in 21 iunie 2009...daca are cineva nevoie, va rog sa/mi spuneti sa va trimit...ar fi pacat sa/l arunc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata!

andra e tot stricata la stomacel, si, din pacate, nu mai vrea sa vada in fata ochilor nimic din meniul aferent: nu lapte hn, nu banana, nu paine prajita, si, cu certitudine, nu orez. pot spune ca sunt niste zile tare interesante.

-scaunul de masa: de mult nu mai e cocotata, pt ca al nostru e din cel care se desface in masa si scaunel separat. de pe la un an si un pic l-am demontat, si se aseza plina de importanta la masa ei. acum sunt in dubiu daca sa o mut sau nu la masa mare.

-sta la taiatul unghiilor. o mai apuca gesticulatul, dar nu dorul de duca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Dia, multumesc din suflet. Am incercat, dar cred ca tot alimentatia e o problema.... Asta mi-a zis si pediatra aseara.... Ce manaca seara.... ca tati seara la TV manaca.... tot felul de "avioane" si duc cu el munca de lamurire sa renunte, ca vrea si ea.... turta dulce, napolitane....si lista continua.
Cat a stat mama trei zile a fost fara dulciuri seara, doar fructe, compot.....si vad ca aseara.... cu greu si cu supozitor cu glicerina a facut, dupa 3 zile in care a refuzat.... si a iesit de data asta acceptabil. Si o alta chestie, am renuntat la iaurt, dupa mai multe discutii. De acum fac iaurt de casa... sa vedem daca o sa vrea.... ca asta cumparat contine o groaza de chestii ca sa "stea in picioare" adica faina de oase ce se ca o gelatina si altele... si ajuta la constipat si nu la "dezlegat la burtica". M-am exprimat cam plastic.... Sper sa se rezolve, ca mai am putin si inebunesc....
In ceea ce priveste regimul de la cresa, eu cred ca il respecta, ca inainte venea acasa si nu cerea nimic pana seara, acum de cand i-au scos si acolo painea si altele, cere mancare cand ajunge acasa....

asiza, multumesc. Seara stau si bocesc langa ea cand o vad cum se chinuie...
A ajuns "sa ma minta" ca a facut la cresa kk, ca sa n-o pun acasa.... pentru ca ea stie ca atunci cand face o doare.... Acum nu stiu daca chiar minte... zic eu ca e cam devreme, dar asta se intampla.... Si spune" Pe mine ma doale sunt rupta la fundulet......"

acs, admirat pozele... sunteti tare frumosi. Se vede ca v-ati simtit bine

doradora, multa sanatate Andrei.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui flore26

Am 3 baxuri de LAPTE PRAF MILUPA, de la 6 luni, valabil pana in 21 iunie 2009...daca are cineva nevoie, va rog sa/mi spuneti sa va trimit...ar fi pacat sa/l arunc...

Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

as avea la cine sa-l donez. daca mai e valabil discutam pe mess

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Lizzy, dau de baut, cum sa nu dau, mai ales pentru iubitul meu maimutoi sef :).

Deci: poftiti si va alegeti ce bautura preferati

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

lacramioara, am incercat sa-ti scriu pe mess, nu ne-am "gasit". dar iti zic aici...
fara intentia de a fi bagacioasa, si fara sa am pretentia de a oferi solutii unice in orasul meu, daca te gandesti la un moment dat sa ajungi la un pediatru gastroenterolog, te rog sa ma contactezi si te pun in legatura cu o dna dr de aici, cu mare experienta in orice boli legate de sistemul digestiv de la esofagite la constipatii cronice.
uneori, in mesajele tale vad disperarea. poate dramatizez eu, nu stiu. poate e doar o disciplina alimentara nerespectata la mijloc si nu o boala. sper sa nu fie de fapt nimic serios...
dar nu mi se pare ok ca sotul tau nu e alaturi de tine in incercarea asta de a cotrola din alimentatie totul. e vorba de sanatatea copilului. sa te asiguri si la gradinita, sa le zici zilnic, sa le spui ca o doare, ca e vital sa respecte regulile tale... iar sotul... sotul ar trebui scuturat bine...

iarta-ma, nu vreau sa jignesc pe nimeni, nici sa fiu lipsita de respect fata de voi, ca si cuplu, daca am inteles gresit sau daca am indraznit sa fiu prea "atotstiutoare" imi cer scuze anticipat.
singurul lucru care m-a facut sa scriu acest post, a fost amaraciunea si ingrijoarea pe care le simt in cuvintele tale.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui acs

Lizzy, dau de baut, cum sa nu dau, mai ales pentru iubitul meu maimutoi sef :).

Deci: poftiti si va alegeti ce bautura preferati

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

nu te-ai suparat da? dar mi-a placut tare poza aia, mai ales cum il chema victor sa coboare
toate pozele cu copiii... una mai faina ca alta... nu ma pot hotari... ador copiii fericiti, cu gura pana la urechi... imi fac ziua mai calda si mai frumoasa... azi m-am mai uitat inca o data la poze

sa traiesti stef! sa fii bun si s-o iubesti mereu, ca ai o sotie fantastica si copiii minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

acs, La multi ani pentru sot! Sa fie sanatos si iubaret cu familia de bursuci!
Multa bucurie in pozele voastre, plus ca parca am fost cu voi pe carari de munte, m-am relaxat teribil privindu-va.

mamaana, am uitat cred sa scriu ce mi-au placut mutritele dulci ale fetelor! Tudor cum se mai impaca cu ele?

asiza, multa sanatate, sa nu se intoarca bolile la voi si sa te pui pe picioare!

doradora, poate refuzul Andrei e de fapt refuzul organismului...
Din ce am observat pe la noi nu se recomanda regim decat in caz de suferinte ale sistemului digestiv, gen colon iritabil, nu si in caz de diaree data de diferiti virusi, cum se intampla in majoritatea cazurilor. Chiar pediatrul mi-a spus ca a citit studii care arata ca regimul in cazul asta nu are nici o influenta asupra duratei diareei.

Va doresc un week-end frumos!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

doradora nici eu nu le tin regim strict cand au diaree
lacramioara ce mila imi e de stefi; uite ca acum vine weekendul si o sa-ti dai seama daca te minte cu kk la gradi
donia acum parca se impaca mai bine, dar ele tot tipa cateodata de cum il vad; nu le mai face chiar ce le facea inainte (le 'anoia' ) ca acum il parasc, dar dimineata fug la el in pat sa-l scoale si sa-i dea hug si se vede pe el ca e topit dupa ele
aseara le-am culcat si am fugit la dus (jos ca sa nu ma auda); ies de la dus, inchid tv, lumina, usa, ma mir ca al meu s-a si dus la culcare, imi iau lingurita de nutella si ma duc in dormitor; aprind lumina, al meu su stephanie in pat, ca nu a vrut sa doarma si era botoasa, s-a linistit numai in pat la noi; ne-am dragalit un pic si a adormit langa mine; dupa vreo jumatate de ora ma ridic sa o duc la ea in pat; fetelor m-am topit cand i-am vazut zambetul multumit ca sunt acolo (a deschis un pic ochii sa vada ce se intampla de o misca cineva)

Mergi la inceput