Fulguleti de nov-dec 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, fetelor!

Vom avea o sulioalaaaa , o fetitza frumoasaaa !! Suntem foarte incantati, si David pare fericit, seara prefera sa-i povestesc doar despre surioara, nu mai vrea clasicele povesti, cum o sa ma ajute la baitza, cum o sa pregateasca el scuteceleul, prosoapele, crema de , asa zice el. Am intrat la eco si cu barbatii mei, dar David nu prea intelegea nimic si nu a avut rabdare, oricum important e ca micutza e sanatoasa, ecografic nu se vede nimic in neregula...dar...la dublu test mi-a iesit un risc de 1 la 1300 pt sindrom down, stiu ca e un risc scazut, insa comparand analizele cu cele de la David am descoperit ca acolo era 1 la 6900, totusi o diferenta enorma. Acum am facut triplul test si e 1 la 1900. Si varsta mai trage putintel, insa ceva nu-mi suna bine, ecografic nu s-a detectat absolut nimic, la indicatorii aia hormonali, din sange, au iesit valori mai mici, insa nu la limite de risc, ingrijoratoare. Offfff, imi pare rau ca am facut testele astea! Cred din tot sufletul ca fetita mea e sanatoasa, asa simt cu toata puterea mea, dar...nu stiu, parca atunci cand esti mai sigur si mai linistit se poate intampla sa primesti o lovitura..
Uneori imi par eu, mie, absurda, limita de risc e la valoarea de 1 caz din 250, sunt departe, asa ma incurajez, si vorba lui Cristi si daca ar fi un caz la 6000, o "sansa" in sensul rau al cuvantului, tot exista, plus ca in afara de down mai exista zeci de sindroame mai cunoscute ori mai putin stiute, e imposibil sa-ti iei absolut toate mijloacele de protectie. Doamne ajuta si mergem inainte!

La multi ani, Brianna !! Astept si eu cu drag poze de la madaluta
Dia, multa sanatate Oanei si sper sa fie prima, dar si ultima enteroviroza din anul asta. Distractie placuta la mare la bulgari!
lizzy, imi pare tare rau ca nu s-au rezolvat problemele cu spatele, multa sanatate!
Flore, foarte faine pozele voastre, si mie mi-a ramas gandul la Nicu, dar si la voi, la toate fetele frumoase
Lacramioara, ati rezolvat problema cu constipatia??

Ma duc sa mananc capsuni Asa diferita sarcina am fata de cea cu David, mi-e pofta de tot, si eu credeam ca-s doar mofturi astea cu poftele. In rest chiar ma simt f. bine, pana la urma nenorocitul asta de serviciu e bun la ceva, ma mentine in forma, am o ocupatie, nu mai sunt panicata si pesimista .
Va tzuc si va doresc sa va bucurati de micutzii vostri in week-end, si de sotziori, si de prieteni, de tot !

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609

a, am si eu o problema: foloseam olynth aromotherapy cand era oana cu nasul infundat... cu succes... acum nu mai gasesc nicaieri, si se trez si de 7 ori pe noapte ca nu poate respira... stii ceva inlocuitor? da' nu karvol, ca nici din ala nu se mai importa

ulei esential de menta de la Fares, am luat eu din Romania vreo 2, apoi mama mi-a mai adus 2 si pt iarna asta. Cred ca de la Iulia stefy am auzit...pun o picatura de pijamaua lui Dani, in zona umarului, si functioneaza fff bien, si e mult mai eftin ca si olynth. Vreo 8-9 ron sticluta.
voi ati fost pregatiti bine, noi nu dam prea multe semne...adica Dani pana acu 4 zile niciodata n-a facut la olita. nici kk nici pipi nici n-a stat macar. Si-acu sta, dar acasa nu face nika...

roxanica felicitari pt sulioala

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Cap. 215

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput