FIV 222

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Husky intr-adevar super rezultate la analize ai!Bafta maxima!!!Faci inhibarea cu cetrotide?Prima eco e in zi 5 de stimulare?

Alsima si eu vreau sa te intreb la fel ca si Catalina ce anume a spus dr. despre endometru?Era trilaminar sau nu?Asta e foarte important.In grosime mai creste el cu siguranta ,dar pana aproape de punctie trebuie sa fie trilaminar.Daca nu ti-a spus poti intreba la urmatoarea eco.Cat despre faptul ca un singur ovar functioneaza sa stii ca si la mine e la fel,stiu ca nu te consoleaza,dar e important sa produci ovocite putine si bune decat multe si de calitate slaba.Bafta multa!

Ingeras26a stai super cu atatia foliculi!!!Eu cred ca vei ajunge la blastocisti.Estradiolul ti l-ai facut?Multumesc si pentru informatia ca dr. Cocei nu va fi vineri la Giuly,pentru mine e foarte importanta aceasta informatie.Am sa ma duc joi sa iau medicamnetatia si sa vorbesc putin cu dansa.Joi e in spital,nu?Baftaaaaaaaaa!

Daniela74 LA MULTI ANI si cat mai repede sa faci fiv-ul norocos!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Multumesc mult de raspunsuri, m-am mai linistit...Poate intreb azi de endometru...sa vad ce vesti avem azi la echo...
Va pup si va multumesc inca o data din suflet, mi-am revenit si lupt in continuare, ieri am fost tare trista!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Daniela74 La multi ani pentru ziua ta! Sa fii fericita si sa o urmezi pe nusy cat mai repede, asa cum iti doresti!
alsima nu te mai ingrijora ca sunt foarte multe fete cu un singur ovar functional. La mine se zice ca sunt ambele functionale dar la punctie nu se poate ajunge decat la unu'... asa ca suntem chit!
iti tin pumnii! va fi bine, vei vedea!
kora mai ai un pic! abia astept sa incepi procedura si sa ne aduci vestea buna!
ingeras bafta multa la punctie! iti tin pumnii!
iana te-ai pitit? asteptam vestile de la eco de ieri!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Daniele74 La muti ani
Ingerasi bafta la punctie o s afie super bine
Koricica mai este putin

toate fivoasele

Puiutii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

alsima, nu te agita ca inca nu s-a terminat perioada de selectie a foliculilor. Eu am fost la eco tot asa dupa vreo 5 zile de stimulare la un dr. din tara. Mi-a zis ca nu raspund bine la tratament ca nu am decat vreo 4-5 foliculi mici si doar unul e mai mare pe care ma pot baza. Si stii cate ovocite am avut dupa 13 zile de stimualare? 27 . Deci orice se poate intampla. Nu te necaji ca inca esti in grafic.
Daniela, LA MULTI ANI!!!

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mami-vreau cum le tii tu minte pe toate,nu m-am pitit dar am avut probleme cu calculatorul.
La eco a mers bine in sensul ca toate sunt ok si am inceput stimularea de azi :jumatate diphereline
150 menopur
150 puregon
Fetelor nu ma intrebati, cum dar azi am gresit la prima injectie de puregon pen si mi-am injectat 175 unitati in loc de 150.Credeti ca se va intampla ceva ?
Vreau sa va mai zic ca menopurul este 900 ron cutia de 10 fiole la Giulesti.V-as sfatui sa-l luati de la Sensiblu sau farmaciile Dona unde pe langa pretul de 790 cutia mai aveti si reduceri de 5% daca aveti card.
Iazmin eu azi am facut prima injectia cu puregon pen,intra-devar nu este greu ,dar eu am avut impresia ca am gresit dozarea si m-am intepat de doua ori ,gresind cu 25 DE UNITATI.
Huskieu mi-am cumparat ieri puregonul si am vazut ca asistenta l-a scos din dulap nu frigider.Am intrebat cum sa-l pastrez si mi-a zis ca l-a temperatura camerei.Pe prospect scrie ca trebuie pastrat sub 25 de grade.
Nusy La multi ani !Sa fii sanatoasa si tu si fetitasi nastere usoara.
Daniela si tie iti doresc sanatate si indeplinirea dorintei de a fi MAMA
Voi cum pastrati jumatatea de diphereline?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Ingeras bafta la punctie si cat mai multe oute grase si frumoase.
Daniela si Nusy La multi ani si bebei sanatosi.
Huski stiu ca tratamentul se pastreaza in general in frigider asa mi s-a spus de catre doamna doctor si asa am mai citit la alte fete pe forum - vezi Sheritra care saliva numai cand privea frigiderul cel plin de injectii draga de ea
toate fetele in focuri si sa lansez si eu numaratoarea inversa
A.M.R. 10 ZILE PANA LA DIPHERELINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

iana pai ce credeai tu, ca scapi de raport??? no way!!! ma bucur ca totul e ok si ca ai inceput stimularea! eu cred ca nu vor fi probleme ca ai gresit doza! oricum eu zic sa-i zici "doctoritei" la prima eco!

Fetelor uitati ce am gasit despre cum se pastreaza puregonul:

Precautii speciale pentru pastrare

A se pastra la frigider (2°C – 8°C).

A nu se congela.

A se tine flaconul (flacoanele) în cutie.

Pentru usurinta în utilizare, Puregon se poate pastra de catre pacient la sau sub 25 °C pentru o singura perioada de maximum de 3 luni

Deci daca luam puregonul si incepem stimularea e ok sa il pastram si la temperatura camerei (dar nu mai mult de 25 °C). dar daca il pastram pentru proceduri viitore atunci trebuie tinut in frigider!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Multumesc pt. raspunsuri fetelor...sunteti megadocte

Pisix...faza e ca deja sunt in z14 de ac si tot nada...sper doar sa nu-mi vina fix cand incep monitorizarile sapt. viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

IANA-MARI aceeasi schema de tratam o am si eu. Cine ti-a dat stimularea?Am sunat azi sa intreb daca puregonul se tine la frigider si mi s-a spus ca se tine la temp camerei.

Mergi la inceput