FIV 222
Raspunsuri - Pagina 5
iazminn spune:
Fetelor cum v-ati descurcat voi cu puregonul asta sub forma de stilou? Mie mi se pare groaznic de greu. Ma gandesc cu groaza la ziua de maine cand trebuie sa mi-l fac singura( astazi mi l-a facut asistenta de la Giulesti). Voi unde il tineti, la temp camerei sau in frigider? Si menopurul?
iazminn spune:
Scuze, l-am trimis de 2 ori( din cauza oboselii, ca am stat 8 ore pe holurile Giulestiului, sa pot vorbii si eu 5 min cu Cocei).Sper sa merite
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona2 Silly question: in timpul administrarii de anticonceptionale, ca parte a protocolului pt fiv, ar trebui sa am menstruatie sau nu? |
Da. Dar de obicei se cam deregleaza de la AC. Mie mi-a venit mai devreme.
huski spune:
Iazmin, , eu i-am spus dnei Cocei ca mai am de la fiv-ul trecut o fiola de Puregon din care folosisem foarte putin si mi-a zis ca daca a fost desfacuta si nu am tinut-o la frigider sa n-o mai folosesc...adica trebuie sa arunc pur si simplu 475 ron!?!
A fost intr-un sertar la intuneric unde n-a fost prea cald...dar nu stiu, parca n-as vrea sa risc (cand le cumperi de la Giulesti nu ti se spune clar cum sa le pastrezi...)
In ceea ce priveste injectare cu penul e foarte simplu, ai sa vezi, prima data e mai greu, apoi...o sa mearga struna
pisix spune:
Alsima – imi imaginez ca nu e ceea ce sperai dar sa stii ca 5 foliculi e foarte bine. Dat fiind faptul ca esti in Z6 de stimulare, e posibil sa ai chiar mai multi. Pentru endometru iti recomand sa bei 3-4 cani de cretisoara, de maine daca se poate. Nu te speria, poti face super-treaba cu rezultatele astea cu tot cu asteno cu tot … Mai ales ca esti pe maini bune in Ungaria. Fii optimista si vei vedea ca totul va merge bine, nu te uita la cifre.
Iazmin – la pen e super-simplu, citeste atent instructiunile sit e vei descurca sigur
Simona2 - da, si de multe ori apar intarzieri. In mod normal cel mai tarziu in a 14-a zi de inhibare trebuie sa-ti vina.
ingeras26a spune:
Hello,
Am intrat doar sa va tin la curent, ca si acum sunt la serviciu:
03.05.2009 – eco Prof Marinescu
Aveam 10 foliculi de dimensiuni apropiate – intre 14.6-18.6, impartiti aproape frateste si 3 foliculi mai mici, pe care nu i-a masurat.
Pregnyl duminica seara la 22.00, punctia marti/maine la 7.00, Et la 48 ore sau blasto duminica, la 5 zile de la punctie, daca am peste 6 viabili, bine divizati, dupa 48 ore. Decizia o iau impreuna cu Cocei atunci, pt ca ea este embriolog. Nu-mi fac la 72 ore pt ca toti dr din Giulesti sunt plecati la Congres vineri si sambata.
va pup si va mai scriu. Bafta tuturor fetelor care au intrat in tratament!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
daniela74 spune:
Buna fete dragi,revin si eu cu scrisul,ca de citit va citesc aproape zilnic,nu scap nimic
NUSY,incep cu tine LA MULTI ANI si sa fii sanatoasa,fericita sint sigura ca esti.Sa stii ca e si ziua mea astazi,mai urmeaza sa fiu si eu graviduta ca tine.
Si acum sa va zic de ce am intrat,desi nu am noutati despre urmatorul FIV.Se vorbea mai devreme despre o lege cu 2 incercari gratuite,uite dupa asta astept si eu din februarie.Aici o sa fie 3 incercari,tratament si procedura incluse,doar ca dureaza mult,mult de tot.Proiectul de lege a fost depus,dar nu se stie cind o sa fie aprobat.E un lucru foarte bun si sper sa se intimple si in Rom.doar ca dureaza mult.
Va doresc o primavara frumoasa plina de reusite
catalina2307 spune:
Daniela - la multi ani , sa fii fericita si sa vina bebe repede, repede, repede !
Dana_bebe spune:
Alsima - iti tinem pumnii! Un ovar care functioneaza bine poate face ovocite frumoase, nu te mai stresa, mai bine manaca proteine bune sa fie bune calitativ!
Simona 2- recunosc ca e ideea mea cu scrisul cum stam. E important sa stii ca nu esti singura care se chinuie cu toata nebunia asta.
iasmin - 8 ore pe holuri eu credeam ca 2 ore la dr mea e foarte mult. Iti admir radbarea!
Huski - eu cand am luat medicatia de la farmacie am intrebat cum se tine - facrmacistele mi-au zis la loc intunecos si racoros, iar dr mea mi-a zis in frigider. Nu stiu ce sa-ti zic. Pe ambalaj ce scrie?
Ingerasa26a - 10 foliculi? e bine, nu?punctia e azi? Iti tinem pumnii!
Am tot citit ca daca faci transfer de blasto sunt mai multe sanse de reusita - asta daca laboratorul are conditii de crescut embrionii 5 zile -trebuie conditii speciale.
Daniela 74 - La multi ani!
Mai am 13 zile pana la Gonal!