FIV 222
Raspunsuri - Pagina 4
blue_flower spune:
Maine sper sa primesc injectiile de stimulare.
Fiind la primul FIV, nu prea stiu eu ce si cum, adica ce fel de injectii ma asteapta, tot citesc pe forum dar vad ca stimularea difera de la persoana la persoana.
Of...sper sa fie bine.
Am facut 18 injectii cu Diphereline 0.1, maine e a 19-a.
catalina2307 spune:
maria - dr. se numeste Roxana Constantin si da , se face cu anestezie.
Luca pe vremea cand imi imaginam eu ca gata prestez pe 25 decembrie ca sunt la ovulatie si nasc fix peste 38 saptamani, cu alte cuvinte cand bateam campii cu gratie,faceam si teste de ovulatie. Multe. Multe tare. D'alea digitale unde apare ranjetu' ala tembel ca sa nu existe dubii care liniuta e mai colorata. Si desi ranjea ala ca prostu in targ ovulatie nu era confirmata nici de analize sange nici de ecograf. Dar culmea ala ranjea fasolea fix in ziua 14.
claudia79 spune:
ce tare esti Cata. si mie imi zambesc testele in ziua 15, 16 cateodata chiar si 20 parca sa imi faca in ciuda ca trompele mele is pe nicarii. oricum eu trebe sa le cred pt ca aici nimeni nu te primeste la eco sa vada cand ovulezi decat daca esti in ciclu stimulat. asa ce eu deocamdata le cred si rad ele, rad si eu.
las ca nu testele astea tre sa ne zambeasca. alealalte.
alsima spune:
Va scriu si voua, am scris si la FIV ungaria, voi poate aveti mai multa experienta...
Dragelooor sunt tare , tare trista...
Sunt ziua a 6-a de la inceputul FIV, am fost azi la al 3-lea echo si se pare ca ovarul meu drept nu raspunde la tratament. Ovarul stang are insa 5 foliculi. De asemenea endometrul nu e in paramentrii chiar normali pt perioada asta.
Pana acum am facut tratament cu GONAL si DECAPEPTYL. Azi mi-a dat Zadorici si MERIONAL.
Va rog spuneti-mi ceva, orice...sunt tare , tare trista.
Mentionez ca eu nu aveam nicio problema de care sa stiu si problema noastra era asteno si trebuia sa facem ICSI. Nu ma asteptam sa avem probleme in faza asta. Nu stiu de ce nu reactionez...Nu stiu ce as putea face sa ajut tot procesul asta...
Offffffffffffffff....
Va pup si va multumesc pt orice gand bun sunt tristaaa
Luna MAI e luna MEA!!! :)
M Oana spune:
Maria eu iti spuneam ca a scris Luca, uite aici si link-ul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135981&whichpage=12
Alsima trage aer in piept si ia-o usurel, ca pe calea ce-ai purces, sunt multe momente grele pentru psihic.
Endometrul mic in ziua 6 nu-i bai mare, creste mult spre finalul stimularii, nu te panica, ca nu exista matematica in chestiunile acestea.
Ovarul nefunctional suna rau, dar bine ca "motorul" pe stanga functioneza si "ai cu ce" sa castigi lupta. E greu sa afli ca ceva nu e in regula, dar uite ca FIV-ul iti da sansa de a vedea mai bine cum functionezi.
Finalul luptei conteaza, iar eu iti doresc un final fericit.....
iazminn spune:
KORA, da, puregonul este tot 475 lei la Giulesti. am luat eu astazi. Am intrebat de preturi si au zis ca au stoc mare. Menopurul este 90lei fiola, pt cine este interesata.
catalina2307 spune:
alsima - ce inseamna ca endometrul nu este in parametrii normali? Si in a cata zi cm esti?
Onuta - ete ca imi era dor de tine.Pup fata.
iazminn spune:
Fetelor cum v-ati descurcat voi cu puregonul asta sub forma de stilou? Mie mi se pare groaznic de greu. Ma gandesc cu groaza la ziua de maine cand trebuie sa mi-l fac singura( astazi mi l-a facut asistenta de la Giulesti). Voi unde il tineti, la temp camerei sau in frigider? Si menopurul?
simona2 spune:
Silly question: in timpul administrarii de anticonceptionale, ca parte a protocolului pt fiv, ar trebui sa am menstruatie sau nu? Ar fi trebuit sa-mi vina acu vreo 3 zile...dar nada. E drept ca am facut si laparo de curand si stiu ca mai poate intarzia si din cauza asta.
Ca sa fiu si eu in ton cu celelalte fete in focuri....peste 7 zile incep dipheee
catalina2307 spune:
iazminn - eu le tin la frigider dar nu este obligatoriu. Iar pen-ul este mult mai comod. Reglezi doza si rotesti usor. Stim noi ca o sa te descurci .